joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Zodiile care pot practica BDSM. Sunt curioase să experimenteze și să descopere senzații noi în pat

Zodiile care pot practica BDSM. Astrologii spun că există câțiva nativi în zodiac care sunt mai mult ca dornice să exploreze tot ce ține de BDSM și să aibă parte de plăceri mai speciale. Unele din zodiile de mai jos preferă doar ușor să se joace cu BDSM, altele vor să depășească toate limitele.

Zodiile care pot practica BDSM

Află în acest articol care sunt zodiile care iubesc să se joace cu aceste practice, după părerea celor mai buni astrologi.

Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt independenți și dornici să își întreacă limitele persoanele. Nu le este frică să își aducă în viața reală fanteziile. Sunt buni amanți și le place să se joace cu BDSM-ul, dar vrea ca și partenerul să vie cu aceeași dorință. Le plac senzațiile tari și atunci când sunt dominați sau chiar ei domină. Astrologii spun că își ascultă foarte bine partenerul și optează ca ambii să se simtă bine.

Zodia Scorpion

Când vine vorba de viața intima, scorpionii sunt plini de creativitate și nu le plac regulile. Nu fac parte din categoria oamenilor care vor respecta unele norme, așa că partenerul trebuie să fie pregătit că și în pat nu le va respecta. Sunt dornici să experimenteze și să practice BDSM-ul. Multe persoane născute sub acest semn zodiacal încă nu știu că le pot place și așa ceva.

Citește și: Cu ce zodii să nu te cerți? Nu ai nici o șansă să câștigi într-o bătălie cu ei
Zodia Rac

Chiar dacă racii pot părea destul de naivi și liniștiți, sunt plini de surprize la capitolul viață intimă. Sunt persoanele care iubesc să trăiască senzații tari și să se transforme în dormitor lăsând deoparte toate inhibițiile. Sunt dornici să încerce diferite tehnici BDSM pentru a-și explora propriul corp, dar și corpul partenerului.

Zodiile care pot practica BDSM. Zodia Taur

Taurii sunt foarte implicați și creativi când vine vorba de pat. Se plictisesc foarte repede, dacă nu sunt distrați în viața intimă. Vor să încerce ceva nou și să descopere noi limite. Pot prefera să practice BDSM și să se lase dominați sau chiar ei să domine. În marea parte, taurii nu sunt violenți și nu vor ca durerea să fie mai mare, decât plăcerea.

Citește și: Ce cadou își dorește fiecare zodie? Idei pentru cei care vor să uimească o persoană
Zodia Fecioară

Fecioarele la prima vedere pot părea rigide și închise, dar când vine vorba de pat lucrurile se schimbă cardinal, pentru că nu vor să se plictisească în viața intimă. În acest fel, au nevoie de un partener cu care poate fi sigur și să își permită să depășească unele limite. Persoanele născute sub acest semn zodiacal își ascultă foarte bine partenerul și vrea ca ambii să se simtă bine în timpul acestui act.

Zodia Berbec

Berbecii vor să experimenteze când vine vorba de pat și să iasă din zona de confort. Din acest motiv, nu vor sta pe gânduri când vine vorba de BDSM. Astrologii menționează că berbecii pot fi foarte gingași și grijulii, dar mai au și o altă parte, care iubește să se joace cu aceste practici. În marea partea persoanelor născute sub acest semn zodiacal nu iubesc ca durerea să depășească plăcerea.

Citește și: Zodiile care vor avea noroc la bani în anul 2021. Ele vor avea un an bogat și plin de bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *