marți, decembrie 5, 2023
Monden

Câți bani face de fapt Cătălin Botezatu? S-a aflat că o parte din averea lui vine din diferite firme

Câți bani face de fapt Cătălin Botezatu? Vedeta este o personalitate cunoscută în România. Știe să impresioneze și să-și păstreze numele de câțiva ani în top. Este o persoană publică, dar nu își expune veniturile. Cu toate acestea, presa a reuși să afle care este sursa lui de venit și câți bani face.

Din mai multe surse s-a aflat faptul că Cătălin Botezatu deține trei firme, care îi aduc veni. Juratul ”Bravo, ai stil !” nu câștigă sume enorme doar din diferite contracte de publicitate sau cu televiziunea, dar și din firmele lui, despre care mai puțin vorbește.

Câți bani face de fapt Cătălin Botezatu? Prima firmă

Vedeta are o firmă, care se numește TWO 4 FLY SRL și a înregistrat aproximativ380.000 de lei într-un an. Dar nu e tot bine și frumos, pentru că nu în fiecare an se poate lăuda cu un astfel de venit. Spre exemplu, într-un an a câștigat doar 23.000 de euro. De asemenea, mai suferă multe pierderi.
A doua firmă

Următoarea firmă se numește C.B. Fashion Stil și ca în cazul primei firme, înregistrează și venituri și pierderi.. Designerul se poate mândri cu ani în care a câștigat un profit de 35.000 de euro, dar și când a ajuns la sume foarte mari, de aproximativ 208.000 de euro, confrom informațiilor prezentate de obiectivnews.ro.

A trei firmă

Am ajuns la a treia firmă, care din păcate, i-a adus mai multe pierderi și datorii. Astfel, a fost nevoită să plătească datorii de la 38.000 de euro până la 208.000 de euro. Nu e de mirare că nici nu pomenește de această firmă prea des.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *