joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Cum arăta Irina Rimes înainte să devină cunoscută? Celebritatea a schimbat-o complet

Cum arăta Irina Rimes înainte să devină cunoscută? Cântăreața a demonstrat pe parcursul anilor că știe să muncească și să-și atingă propriile scopuri. A început cariera ei de la zero și acum a devenit un nume sonor în România. Imaginii rare cu Irina înainte de a deveni populară.

Irina Rimes este un artist care a obținut tot ce a vrut fără ajutorul banilor. Nu s-a născut într-o familie bogată și nu a avut cunoscuți speciali ca să intre mai ușor în lumea muzicii. A ajuns la succes treptat și o data cu lansarea piesei ”Visele”, cântăreața a intrat în toate topurile.

Cum arăta Irina Rimes înainte să devină cunoscută ?

Vine din Republica Moldova și cunoaște ce înseamnă greutatea vieții încă din copilărie. Până la vârsta de 29 de ani a trecut printr-o mulțime de obstacole, dar viața i-a oferit o șansă să se realizeze în lumea muzicii.

„În Moldova, să devii cântăreață e un moft. Cine își permitea putea. Eu nu îmi permiteam”, povestește artista într-un interviu pentru Kanal D.
În imaginea de mai jos puteți observa cum arată Irina Rimes câțiva ani în urmă. Simplă, timidă și cu ochelari. Este o fotografie rară, unde se vede clar prin ce schimbări a trecut artista. Acum, este mai îndrăzneață și mai frumoasă.

(FOTO) Cum arăta Irina Rimes înainte să devină cunoscută? Celebritatea a schimbat-o complet

De asemenea, un om de televiziune de peste Prut, El Radu, povestește că a făcut cunoștință cu Irina când își începea cariera. De atunci a observat că avea un timbru specific și era o fată care îți atrăgea atenția când deschidea gura.

„Eu debutam atunci ca artist şi eram la un concert, prin nordul ţării, Irina cântase nişte coveruri, din câte ţin minte, aveam un demo şi i l-am arătat. Ţin minte, parcă a fost ieri, era piesa ei de debut, “M-ai pierdut”. Cu piesa aia ea a dat lovitura. Melodia a intrat pe radio, la mai multe posturi de top. Avea chiar de pe atunci un timbru al ei, specific.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *