vineri, decembrie 1, 2023
HoroscopMonden

Neti Sandu vorbește despre operațiile estetice. Celebra prezentatoare de horoscop recunoaște dacă a apelat sau nu la o intervenție estetică

Neti Sandu vorbește despre operațiile estetice. Vedeta este mereu la datorie când este vorba de horoscop, îl prezintă la Pro TV deja de câțiva ani. Fanii televiziunii nu își imaginează cine ar putea mai bine să prezinte horoscopul zilnic decât Neti Sandu. De asemenea, femeia a recunoscut la câte operații estetice a recurs ca să arate atât de bine la vârsta de 62 de ani.

Neti Sandu a vorbit despre operațiile estetice și a dezvăluit mai multe secrete, care îi permit să arate bine la această vârstă. Prezentatoarea vrea să răspundă la toate întrebările legate de intervențiile chirurgicale pe care cică le-a făcut.

Neti Sandu vorbește despre operațiile estetice

Faimoasa prezentatoare recunoaște că face mult efort ca să-și mențină frumusețea, dar niciodată nu a recurs la operații ca să corecteze ceva. A mai adăugat că niciodată nu a recurs la diete speciale sau tratamente spectaculoase ca arate mai bine.

Tot ce face vedeta ca să arate bine la cei 62 de ani este să aibă grijă de alimentația sa, să ducă un mod de viață echilibrat și să facă sport când are timp liber. Cu toate că muncește foarte mult, își rezervă timp și pentru sănătatea mental și fizică.
„În general am grijă să mănânc alimente ușor de digerat pentru că nu fac sport și de când cu pandemia nu mai e de mers pe jos, în plimbări lungi, așa cum obișnuiam. Mai inventez tot felul de masaje cosmetice, combinații de creme de față și masajul corporal pe care mi-l fac zilnic, odată cu dușul matinal! Altceva nu fac și operațiile estetice nu intră în calcul! Dar nu mă deranjează dacă alții, altele își fac. E alegerea lor”, a mărturisit Neti Sandu.

Neti Sandu vorbește despre operațiile estetice. Celebra prezentatoare de horoscop recunoaște dacă a apelat sau nu la o intervenție estetică

Nu vrea să-și facă nici o operație estetică, pentru că vrea să îmbătrânească natural. Își iubește corpul așa cum este, chiar dacă cu timpul pielea nu mai este strălucitoare. Nu are nimic împotriva intervențiilor, dar prezentatoarea nu va recurge la acest pas.

„Eu cu operațiile estetice nu sunt prietenă! Așa îmbătrânesc eu și mai mult de atât nu pot să mă ajut singură și… asta e! Pot să trăiesc cu mine așa!”, povestește Neti Sandu, conform infromațiilor prezentate de Cancan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *