vineri, decembrie 1, 2023
Monden

(FOTO) Cum arată fața Antoniei fără machiaj? Urmăritorii au rămas cu gura căscată după ce au văzut această imagine. Nu au crezut că poate avea defecte

Cum arată fața Antoniei fără machiaj? Antonia mereu era în centrul atenție și se lăuda cu o popularitate de invidiat. Este cunoscută datorită talentului și frumuseții pe care o deține încă de mic copil. Cu toate că pare foarte frumoasă în multe fotografii de pe Instagram, artista a uimit fanii cu o imagine unde apare fără nici un strop de machiaj. Ce au văzut urmăritorii pe fața ei?

Toată lumea o admiră pentru sinceritatea ei și pentru modul natural de a-și exprima gândurile. Este apreciată în lumea muzicii și apare anual cu un super hit, care cucerește inimile oamenilor. Fanii s-au obișnuit să o vadă mereu strălucind pe scenă sau în fotografiile de pe Instagram.

Cum arată fața Antoniei fără machiaj?

De data asta a uimit cu o fotografie specială. A publicat câteva imagini unde apare fără nici un strop de machiaj pe ea. Urmăritorii au rămas șocați cânt de îndrăzneață poate fi. Au mai observat că tenul ei nu mai este perfect și i-au apărut mai multe coșuri pe față.

„Din când în când, îmi apar coșuri pe față, dar am învățat să fiu ok cu acest lucru. Sunt doar copleșită de stres. Atâta tot”, a publicat Antonia alături de fotografia de pe Instagram.
Din spusele Antoniei are parte de mai mult stres în viață și din acest motiv îi apar coșuri. Nu îi este rușine să apară pe Instagram și cu defecte și nu vede în asta nici o problemă. Are suficientă încredere în ea ca să cucerească orice om și cu un ten cu mici imperfecțiuni.

(FOTO) Cum arată fața Antoniei fără machiaj? Urmăritorii au rămas cu gura căscată după ce au văzut această imagine. Nu au crezut că poate avea defecte

Fanii au susținut-o cu mai multe comentarii sub postarea publicată de artistă. Mulți au evidențiat curajul de a se arăta natural, alții cred că este frumoasă și cu imperfecțiuni pe față. Astfel, imaginea a acumulat o mulțime de like-uri și comentarii.

„Ești tot TU și în perioada asta. Trebuie să te accepți așa cum ești și să te iubești oricum. Felicitări pentru curaj!”, „Ești un exemplu de urmat! Onestă, simplă, cu bun-simț, o mamă și parteneră extraordinară. Aviz tinerilor. Așa da!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *