joi, noiembrie 30, 2023
Monden

(FOTO) Cum arată Lora fără make-up? Este uimitor cât de mult o schimbă machiajul

Cum arată Lora fără make-up? Artista a devenit rapid populară în România și foarte mulți oamenii o admiră atunci când apare pe scenă. Este mereu machiată și știe cum să își creeze o prezență. Cu toate acestea, fanii au rămas șocați când au văzut-o fără machiaj. Este complet diferită.

Lora cu numele ei real Laura Petrescu este o cântăreață de muzică pop-dance. Dar recent a început să prezinte emisiunea  ”Vorbește lumea”, după ce Adela Popescu a plecat în concediu, pentru că este însărcinată. Are un nume sonor și a reușit multe lucruri să facă.

Cum arată Lora fără make-up?

Artista are o viață destul de bogată în evenimente, din acest motiv, presa românească este cu ochii pe ea. Astfel, au apărut imagini în care Lora nu are nici măcar un strop de machiaj pe ea. Unii abonați menționează că nu o recunosc fără make-up, parcă e un alt om, conform kissfm.ro.

În schimb, sunt și fani care o admiră foarte mult și o apreciază pentru curajul de a apărea în public nemachiată. De asemenea, mulți au mai observat că are un ten strălucitor și lipsit de imperfecțiuni. Astfel, în timp ce unii o critică, alții găsesc în ea un adevărat idol.
Lora are vârsta de 38 de ani și înainte să-și înceapă cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi. Formează un cuplu cu Dan Badea și împreună au o relație puternică de câțiva ani.

(FOTO) Cum arată Lora fără make-up? Este uimitor cât de mult o schimbă machiajul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *