joi, noiembrie 30, 2023
Monden

Ce problem de sănătate are Andreea Bănică? Vedeta mărturisește detalii uluitoare, pe care nimeni nu le știa

Ce problem de sănătate are Andreea Bănică? Artista în sfârșit a venit cu mai multe explicații despre sănătatea ei și mărturisește prin ce etape grele ale vieții a trecut. Nimeni nu a crezut că se poate confrunta cu asta.

Andreea Bănică este cunoscută în întreaga Românie. A lansat o mulțime de hit-uri și muzica va face parte mereu din viața ei. Nu mai poate să acorde suficient timp pieselor, deoarece este ocupată cu familia și afacerea pe care o deține. Pare că are o viața perfecta, dar nu este chiar așa cum pare de la început.

Ce problem de sănătate are Andreea Bănică?

Artista a mărturisit că s-a confruntat cu probleme de sănătate după după prima sarcină. Este vorba de problem hormonale, care i-a dat bătăi de cap. A încercat mai multe metode de a rezolva afecțiunea și la final a ajuns la un tratament, pe care îl ține de aproximativ 5 sau 6 ani.

„După cele două nașteri, de fapt, după prima naștere, corpul meu a luat-o puțin razna. Am întâmpinat niște probleme hormonale. După asta am încercat să descopăr problemele, iau tratament de atunci, de vreo 5-6 ani. Ulterior l-am făcut pe Noah, a fost un noroc. Ideea e că am început să am un regim de viață sănătos”, a povestit Andreea Bănică.

Andreea Bănică în vârstă de 42 de ani și-a dat seama că trebuie dă-și schimbe stilul de viață. Nu doar tratamentul o ajută dar și un regim alimentar corect. A fost pusă în situația să aleagă între un corp frumos sau mâncare gustoasă.
Vedeta de mai multe ori a observat că după prima naștere depune grăsimi în anumite zone ale corpului. Iar după a doua naștere situația s-a înrăutățit și trebuia neapărat să apeleze la un medic. Investigațiile au ajutat-o să-și revină la forma inițială.

„Văzând pe corpul meu că organismul meu nu mai răspunde atât de ușor la orice fel de mâncare și că se depune imediat pe abdomen, umeri, brațe, eu nu depuneam grăsime așa de repede, întotdeauna am avut mâinile subțiri. Ideea este că văzând toate aceste lucruri și faptul că începusem să am niște dereglări foarte mari hormonale am luat atitudine, am fost la doctor, mi s-a prescris tratament, de atunci sunt sub tratament. La fiecare 6 luni merg la control”, a declarat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *