Horoscop saptamanal 28 iunie-4 iulie 2021. Previziuni complete. Gemenii și Racii vor fi mai sensibili în această perioadă, iar Leii pot trece prin schimbări la capitolul carieră

Horoscop saptamanal 28 iunie-4 iulie 2021. Este o perioadă dificilă, dar și plină de momente frumoase în familie, dar și la locul de muncă. Poziția planatelor arată că racii și gemenii vor fi mai sensibili în această perioadă, iar Leii pot trece prin schimbări la capitolul carieră

Horoscop saptamanal 28 iunie-4 iulie 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 28 iunie-4 iulie, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

În această perioadă berbecii își pot consolida autoritatea și a arăta abilitățile organizatorice. Astfel, se împacă foarte bine cu oamenii din jur, deoarece văd în berbecii o persoană sigură și profesională. În a doua partea săptămânii berbecii pot deveni mai sensibili și pot fi ușor răniți de unele persoane din cauza unor situații. De asemenea, berbecii vor fi determinați să câștige mai mulți bani pentru a-și cumpăra un obiect foarte scump și prețios.

La început de săptămână pot apărea probleme de sănătate, care vă pot schimba câteva planuri de viitor.

Citește și: Ce nu poate suporta fiecare zodie? Astrologii vin cu detalii

Zodia Taur

În această perioadă taurii petrec mai mult timp cu familia și cu prietenii, s-au săturat de aroganța și răutatea unor oamenii. Astrologii spun că vor să se simtă iubiți și în schimb să ofere dragostea lor sinceră. Poziția planatelor arată că pe parcursul acestei săptămână poate întâlni dificultăți la locul de muncă din cauza unor lucruri mărunte, dar care schimbă absolut tot. Mai aproape de final de săptămână primesc o veste legată de niște bani mai vechi.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Horoscop lunar – iulie 2021. Previziuni complete. Berbecii și Taurii își schimbă situația financiară radical, iar Gemenii pun punct unei etape din viața lor
Zodia Gemeni

Astrologii spun că gemenii vor fi mai sensibili în această perioadă și s-ar putea să reacționeze la unele lucruri mai acid. Din acest motiv, viața sentimentală poate fi afectată în prima partea săptămânii, dar din fericire în a doua partea săptămânii vor începe să își controleze emoțiile și reacțiile. La capitolul carieră pot evolua foarte mult, chiar dacă acestor native le pare mereu că nu fac suficient de bine un lucru. De asemenea, se pot lăuda și cu niște bani în plus mai aproape de final de săptămână.

Stelele arată că pot apărea dureri de cap, de spate sau de dinți în această perioadă. Astrologii spun că aveți nevoie de sfatul unui medic pentru un tratament mai profund.

Horoscop saptamanal 28 iunie-4 iulie 2021. Zodia Rac

În această perioadă racii pot fi mai sensibili la critică și să reacționeze foarte rapid și necontrolat. La început de săptămână pot trece printr-un eșec, care o să-i strice dispoziția, dar mai apoi o să își dea seama singur că așa este mai bine. Nu se întâmplă nimic în zadar în această viață. De asemenea, în a doua partea săptămânii veți descoperi ideii ingenioase care o să vă ajute să vă măriți câștigurile și să nu mai renunțați la unele plăceri.

Ce privește sănătatea, astrele scot în evidență că pot interveni dureri de cap din cauza oboselii și programului încărcat la muncă sau la studii.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în iulie 2021. Aceste zodii se îmbogățesc rapid și primesc sume colosale de bani în această perioadă
Zodia Leu

Leii au parte de o săptămână productive și nu stau nici o secundă pe loc. La capitolul carieră pot trece prin schimbări majore, poate fi legat de schimbarea unui job sau mărirea salariului. Orice s-ar întâmpla în această săptămână leii au toate șansele să arate ce poate în situații dificile. Astrologii mai adaugă că la capitolul viață personală pot avea parte de o mică dezamăgire, care o să-i pună pe gânduri.

Sănătatea leilor este foarte puternică în această săptămână. Astrologii spun că imunitatea lor este rezistentă, dar este foarte important să nu uite de alimentație și să țină cont cât mănâncă.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna IULIE 2021. Astrele îți prezintă cele mai norocoase zile la dragoste, bani și carieră în iulie

Zodia Fecioară

Bugetul fecioarelor îi permite să se răsfețe cu tot ce vrea sufletul lor în această săptămână. Acest lucru se datorează faptului că fecioarele au găsit o modalitate de a face mai mulți bani, dar cu mai puțin efort. Totul merge atât de bine la capitolul financiar, încât vor să cumpere absolut totul. La final de săptămână pot avea o surpriză legată de viața personală. Nu este exclus că în această perioadă vor face cunoștință cu niște persoane foarte importante.

Poziția planatelor subliniază faptul că la capitolul sănătate pot apărea unele probleme legate de sistemul nervos sau osos.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în IULIE 2021. Ce zodie poate fi cerută în căsătorie în luna iulie?
Horoscop saptamanal 28 iunie-4 iulie 2021. Zodia Balanță

Balanțele vor avea multe lucruri de rezolvat în legătură cu o călătorie, vacanță sau eveniment important. Vot avea de pus multe detalii la punct și vor avea foarte puțin timp liber. Astrologii mai adaugă că în a doua jumătate a săptămânii nu este exclus că cineva din mediul apropiat vă poate împiedica planurile, submina poziția sau chiar profita de eșecuri. De asemenea, aproape de final de săptămână pot primi o propunere legată de un job sau o afacere.

În această perioadă nu vor apărea surprize neplăcute pentru zodia balanță, dar astrologii recomandă să mai reducă din gustările care le consumă pe parcursul zilei.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna IULIE 2021? Cele mai clare previziuni din partea celor mai buni astrologi

Zodia Scorpion

În doar câteva zile scorpionii obțin ce își doresc în această săptămână și cel mai important fără a depune un mare efort. Astrele arată că sunt înconjurați de oamenii pregătiți, care intervin la timpul potrivit și la locul potrivit. Poziția planatelor arată că pot profita de unele ocazii pentru a-și face mai multe rezerve de bani. Iar la serviciu pot fi promovați și colegii încep să-i privească cu alți ochi.

Astrologii garantează o săptămână liniștită și lipsită de surprize neplăcute la capitolul sănătate pentru zodia scorpion.
Zodia Săgetător

Săgetătorii se bucură de o săptămână foarte bună pe toate planurile și ajung la succesele dorite. În primul rând, în această perioadă pot primi o sumă de bani restantă pentru eforturile depuse la job sau poate chiar informații privitoare la felul în care se vor desfășura activitățile profesionale de acum încolo. Ce privește dragostea, aici săgetătorii se pot bucura de un om care îi iubește foarte mult și face tot posibilul ca săgetătorii să se simtă bine.

De asemenea, poziția planatelor arată că nu vor apărea probleme grave la capitolul sănătate, dar este foarte important să excludă micile accidente, care pot aduce urmări grave.

Citește și: Mihai Voropchievici povestește despre puterea secretă a fiecărei zodii. Orice nativ din zodiac ascunde în el o putere magică care îl face deosebit. Ce putere ai tu?

Horoscop saptamanal 28 iunie-4 iulie 2021. Zodia Capricorn

Astrologii spun că este o perioadă benefică pentru capricorni pentru a semna acorduri, a dezvolta planuri strategice comune sau a consolida o relație. Astrele mai arată că la capitolul carieră se pot întâmpla lucruri ciudate și spontane, dar care pot aduce după ele mari avantaje pentru zodia capricorn. Poziția planetelor arată că la început de săptămână pot cunoaște o persoană interesantă, dar este foarte important să scadă din pretenții și să fie mai toleranți.

La capitolul sănătate capricornii pot avea probleme, întrucât forma lor fizică nu e prea bună. Nu ignorați semnele de alarmă ale corpului.
Zodia Vărsător

Este o perioadă productivă pentru zodia vărsător și scapă foarte ușor de plictiseală. Au atâtea lucruri de făcut că nici nu se gândesc la problemele care îi măcinau în trecut. Este posibil ca telefonul vostru să sune non stop și să fiți ocupați de o mulțime de treburi. Din fericire, nu munciți în zadar și la final de săptămână vă puteți trezi cu o sumă de bani, care are puterea de a opri evoluția unei probleme.

Astrele arată că vărsătorii nu vor trece prin probleme grave e sănătate, dar în fiecare seară vor avea dureri de picioare de la atâta muncă.

Citește și: Cine te bârfește pe la spate, conform zodiei? Astrologii au dat cărțile pe față

Zodia Pești

Stelele scot în evidență că o oportunitate financiară le poate schimba viață zodiei pești. S-ar putea ca la locul de muncă șefii să vă propună un salariu mai mare, pentru o responsabilitate în plus, care cel mai important o să vă aducă și plăcere. Ce privește viața lor personală astrologii spun că peștii găsesc o soluție pentru a trece la o nouă etapă a vieții lor. La început de săptămână primesc o invitație la un evenimente foarte important și responsabil.

Iar la capitolul sănătate, astrele scot în evidență că nu sunt excluse niște accidente ușoare, care o să-i pună pe gânduri.

Citește și: Cele mai curioase zodii. Acești nativi îți adresează chiar și cele mai jenante întrebări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *