joi, septembrie 28, 2023
Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici. Cum scăpăm de energii negative, în funcție de zodie. ”Dacă vei învăța asta, îți vei face viața mai bună”

Cum scăpăm de energii negative, în funcție de zodie. Energia negativă nu este deloc benefică pentru starea noastră, atât spirituală, cât și fizică. Din acest motiv, trebuie să învățăm să scăpăm de ea.

Află cum să scapi de energiile negative, după informațiile prezentate de Mihai Voropchievici, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Cum scăpăm de energii negative. Zodia Berbec

Trebuie să scapi de această teamă. Trebuie să te concentrezi la tot ceea ce faci, ca să fie calitativ, și atunci nu o să ai ce să-ți reproșezi. O să-ți dispară impresia că tu ești vinovatul de lucrurile negative care apar.

Zodia Taur

Numerologul afirmă cp acest nativ, de multe ori, încearcă să facă unele lucruri care sunt devastatoare pentru ei. Datorită acestui fapt, pierd mulți nervi și timp. Trebuie să fie puțin mai deschiși cu problemele lor, dar și cu persoanele din jur.

Citește și: Horoscop pentru anul 2021. Previziuni complete. Unii își vor găsi adevărata iubire, alții vor avea un an plin de bani
Zodia Gemeni

Acest nativ nu prea are parte de energii negative. Iau totul la mișto și în râs. Mihai Voropchievici afirmă că gemenii sunt oamenii care nu se lasă influențați de părerile oamenilor din jur. Și acest fapt este lăudabil.

Citește și: Ce țară ți se potrivește, în funcție de zodie? Fiecare loc este special pentru fiecare nativ

Cum scăpăm de energii negative. Zodia Rac

Mereu ai o frică internă de ce spun alții despre tine. Dacă ai greșit undeva sau ai făcut ceva nu bine. Sunt destul de mulți care au tendința să te descurajeze. Trebuie doar să te concentrezi pe lucrurile ce le-ai început deja, și să te strădui să le duci la un bun sfârșit.
Zodia Leu

Leii sunt persoanele care necesită să fie în centrul atenției, în orice discuție. Prin urmare, pot fi taxați de multe ori de interlocutori. Maestrul, Mihai Voropchievici, recomandă să nu intri într-o sferă de energii negative

Zodia Fecioară

Sensibilitatea stă la baza acestui nativ. Este chiar mai sensibil decât racul. Aceasta se datorează faptului că iau prea aproape orice vorbă neplăcută spusă de cei din jur. Fecioarele, țineți-vă departe de persoanele care v-au ofensat vreodată sau v-au făcut vreun lucru rău. Acești oameni doar profită de bunătatea voastră.

Citește și:  Cele mai cheltuitoare zodii. Fac risipă de bani imediat ce îi obțin
Cum scăpăm de energii negative. Zodia Balanță

Acest nativ este foarte altruist. Este gata să ajute oamenii în orice situație și cu orice preț. Dar când oferă o mână de ajutor, iar apoi sunt criticați, le pot scoate din minți pe balanțe. Prin urmare, pot suferi toți din jur. Numerologul recomandă să devină autocritici și să poată să recunoască când au greșit.

Zodia Scorpion

De felul său, scorpionii sunt asupriți cu energii negative. Adesea, sunt judecați pentru acest fapt. Mihai Voropchievici explică că dacă nu-i faci nimic rău, vei primi doar empatie și zâmbete din partea scorpionilor. trebuie să fiți mai prudenți, atunci când aveți un dialog cu acest nativ.
Zodia Săgetător

De regulă, săgetătorii sunt firi puternice, care ignoră orice energii negative. Are o protecție în acest sens, și va fi permanent. Toate energiile negative sunt evitate. Trebuie doar să vă schimbați opinia despre oameni, că toți trebuie ajutați și toți sunt buni.

Citește și: Atenție! Cele mai răzbunătoare zodii. Acești nativi sunt maeștri în planuri de răzbunare

Cum scăpăm de energii negative. Zodia Capricorn

Momentele cele mai neplăcute pentru capriocrni sunt atunci când cineva le scoate în evidență, defectele acestora. Vor spune că te-au iertat, dar vor ține minte tot timpul ce le-ai făcut. Recomandare pentru capricorni este să nu mai contacteze cu persoanele care ni îi acceptă așa cum sunt.
Zodia Vărsător

Pentru persoanele din zodia vărsător, toate gândurile sunt dăunătoare. Astfel, ei adună tot negativul de la oameni și îl păstrează în interior. Mihai Voropchievici spune că aceasta se întâmplă din motiv că vărsătorii au mult timp liber, și trebuie să își facă un program.

Zodia Pești

Peștii sunt foarte impresionabili și emoționali. Prin urmare, chiar și cea mai mică problemă, poate destabiliza starea lor emoțională. Numerologul recomandă să contactați cu mai multă lume veselă și pozitivă. Aceștia vă vor transmite și vouă zâmbetul pe buze.

Citește și: Horoscop dragoste. Zodii care se pot schimba cardinal după ce se îndrăgostesc. Sunt de nerecunoscut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *