joi, noiembrie 30, 2023
Lifestyle

Cum să-ți întărești vederea? Cel mai bun remediu natural

Cum să-ți întărești vederea? Ochiul este organul ce ne oferă cea mai multă informație. Cu ajutorul ochilor, în marea parte, percepem lumea înconjurătoare. Ei ne ajută zi de zi, iar sănătatea acestora trebuie de prețuit.

Sănătatea ochilor ar trebui să ne preocupe pe fiecare din noi. Fără vedere este foarte dificil să trăiești. Astfel, trebuie să facem în așa fel, încât să nu degradeze vederea noastră și tot timpul să fie bună.

Cum să-ți întărești vederea?

Mai jos o să prezint un remediu natural pentru a îmbunătăți vederea, sau dacă o aveți bună, să o păstrați.

Aveți nevoie doar de câteva ingrediente simple. Acestea se pot regăsi în orice magazin alimentar sau piață.

  • 3 căței de usturoi
  • 4 lămâi
  • un kilogram de miere de albine
  • 200 ml de ulei de semințe de in

Dacă aveți toate aceste ingrediente, haideți să începem să preparăm remediul. Trebuie să spălați bine lămâile, iar pe două din acestea să le curățați de coajă și să le puneți într-un blender sau robot de bucătărie. Se adaugă usturoiul și se mixează până la o consistență omogenă. Deasupra, puneți mierea de albine și uleiul de in, după care iarăși se mixează.
Substanță obținută trebuie de păstrat la frigider, sau într-un loc rece. Este important ca să se păstreze într-un recipient ermetic S-ar potrivi un borcan din sticlă.

Citește și: 10 lucruri curioase despre mierea de albine.

Modul de administrare

De trei ori pe zi se administrează câte o lingură, aproximativ cu 30 de minute înainte de cele 3 mese principale ale zilei.

Acest remediu este benefic nu dar pentru întărirea vederii, ci și pentru un păr frumos. Întărește firul de păr și previne albirea prematură a acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *