marți, decembrie 5, 2023
Lifestyle

Remedii naturiste pentru curățarea colonului. Tratamente eficiente și benefice

Remedii naturiste pentru curățarea colonului. Un rol important pentru menținerea unui corp sănătos și echilibrat îl are colonul. Astfel, acesta este responsabil pentru detoxifiere, extrage sarea și filtrează reziduurile acumulate în organismul nostru. Din acest motiv, curățarea colonului este necesară pentru ca organismul nostru să funcționeze bine.

Unul dintre cele mai bune remedii naturiste pentru curățarea colonului este consumul de anumite infuzii. Acestea au proprietăți de detoxifiere și ajută colonul să nu să se îmbolnăvească.

Curățarea colonului. Ceaiul de mușețel

Acest ceai este extraordinar de benefic atât pentru interior, cât și pentru exterior. Consumul ceaiului de mușețel reduce inflamațiile, vindecă și revitalizează. Se recomandă o ceașcă pe zi, pentru detoxifierea colonului și buna lui funcționare. Cel mai bine este dacă vei bea acest ceai dimineața.

Citește și: Beneficiile uluitoare a ceaiului de mușețel

Ceaiul de anason

Funcțiile digestive și inflamațiile se vor trata dacă veți bea ceai de anason. Această infuzie îți va proteja colonul și intestinele, iar digestia și absorbția nutrienților va fi cu mult mai bună. Trebuie doar să beți o ceașcă de ceai de anason după masa principală a zilei. Se pune o linguriță de plantă, la o cană de apă fiartă și se lasă la infuzat.Curățarea colonului. Ceaiul din ulei de mentă

Menta este planta pe care o adoră toată lumea. Are o mulțime de proprietăți și beneficii, majoritatea fiind pentru tractul digestiv. Efectele mentei, ajută la îmbunătățirea absorbției nutrienților, concomitent având grijă de intestine. Pentru a avea parte de beneficiile enumerate mai sus, trebuie să faci un ceai dintr-o linguriță de ulei de mentă, și să-l consumi o dată pe zi. Uleiul de mentă îl poți găsi cu ușurință în magazinele naturiste.

Ceaiul de păpădie

Ceaiul de păpădie este un remediu benefic pentru întreg organismul și ajută în cazul multor boli. Acest ceai se prepară foarte simplu. Ia câteva flori de păpădie și pune-le într-o cană cu apă clocotită, după care îl lași la infuzat pentru 10 minute. Se recomandă de băut după masă, chiar și după micul dejun sau prânz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *