miercuri, septembrie 27, 2023
Horoscop

Mihai Voropchievici despre compatibilitatea între zodii. Nativii care au cele mai mari șanse să divorțeze

Mihai Voropchievici despre compatibilitatea între zodii. Numerologul dezvăluie care sunt combinațiile de zodii, care au cele mai puține șanse să construiască o relație de durată. În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” scoate la iveală detalii, care vor juca un rol important în viitoarea familie a fiecărei zodii împarte.

Mihai Voropchievici despre compatibilitatea între zodii

Află de la numerologul Mihai Voropchievici, care sunt zodiile cu cele mai mari șanse să divorțeze.

Zodia Balanță și Fecioară

Zodia balanță este ordonată și are nevoie de comunicare mereu, iar fecioarele nu pot înțelege acest lucru. Ambii nativi au tendința de a schimba partenerul de viață, deoarece iubesc ca totul în jurul lor să fie perfect. În acest cuplu vor apărea mereu certuri legate de bani, deoarece ambii își doresc să crească financiară și să dețină tot ce e mai bun.

Numerologul mai adaugă că balanțele au nevoie mereu de atenția celor din jur și, în așa fel, dobândește încrederea în sine. Prin urmare, fecioarele pot fi foarte geloase și mereu vor găsi motive să-i suspecteze de infidelitate. Iar balanțele uneori exagerează cu flirtul și uită că are un partener de viață, care suferă din cauza acestui lucru.
Zodia Taur și Leu

Este o mare diferență dintre aceste două zodii și pot să divorțeze foarte repede când se lovesc în primele probleme dificile. Numerologul spun că taurii au nevoie de liniște și este în general, un om conservator, în schimb leii simt nevoia de agitație, de atenție și să lumineze în fața oamenilor.

De asemenea, Mihai Voropchievici menționează că taurii vor un partener ca să-l țină acasă și doar el să poată să-l admire. Cu zodia leu așa nu merge. El nu va sta în casă și niciodată nu va renunța la principiile și scopurile sale. Acest cuplu aduce doi oamenii complet diferiți, care pot să se combine doar la pat, dar nu pot forma o relație de durată și sănătoasă.

Citește și: Cele mai stilate zodii. Știu cum să aibă o ținută elegantă
Zodia Berbec și Rac

Numerologul scoate în evidențiază faptul că vorbim despre două zodii total diferite, adică apă și foc. Zodia rac este destul de sensibil, atent și loial și, din păcate, berbecul nu va înțelege niciodată sensibilitatea acestui native. Iar racul nu va înțelege nevoia berbecului de a schimba mereu ceva, de a încerca ceva nou și a aborda unele subiecte serioase neserios.

În acest cuplu certurile sunt destul de frecvente, din cauza diferenței de principii și scopuri în viața. Mihai Voropchievici menționează că se potrivesc foarte bine la pat și din acest motiv pot încurca simpatia și dragostea. Peste o perioadă pasiune și focul dispare și apar neînțelegerile.

Citește și: Horoscop 2021. Previziuni complete. Ce pregătește anul 2021 pentru fiecare zodie împarte? Trei zodii își vor schimba complet viața, iar un singur nativ va pierde tot ce avea
Mihai Voropchievici despre compatibilitatea între zodii. Zodia Fecioară și Gemeni

Fecioarele sunt niște nativi calmi, tradiționaliști și foarte greu ajung la un compromis cu cineva. Gemenii, de cealaltă parte sunt volatili, vor să se simtă liberi și vor să trăiască la maxim. În așa fel, fecioarele nu oferă suficientă libertate zodiei gemeni și această se sufocă în relație.

Iar gemenii fac multe greșeli, care pot rupe rapid un cuplu și îi duce la divorț. Ambii sunt foarte pasionali și iubesc din suflet, dar principiile de viață complet diferite îi fac să sufere și să explodeze de nervi într-o relație. Numerologul menționează că ambii au tendința de a schimba partenerul de lângă ei și deseori eșuează.
Zodia Vărsător și Taur

Numerologul explică din start că vorbim de două zodii complet diferite, adică pământ și apă. Cu toate că ambele persoane sunt raționale și cu capul pe umerii, au foarte puține șanse să formeze un cuplu sănătos. Zodia taur este o persoană familistă, care își dorește stabilitate, iar vărsătorii se plictisesc într-o astfel de relație. Vărsătorii vor expansiune, distracții, gălăgie și schimbări.

În așa fel, o zodie vrea liniște, iar alta gălăgie. Prin urmare, vor apărea mereu conflicte și neînțelegere dintre cei doi din cauza principiilor și scopurilor diferite. Iar divorțul este doar o formalitate pentru ei, întrucât din start vor înțelege că ceva nu merge bine.
Zodia Scorpion și Berbec

Ooo, în acest caz, vorbim de firi puternice, care vor să domine, să ia decizii, iar persoana de alături să se conformeze noilor reguli. Prin urmare vorbim despre, apă și foc. Cu toate că apa poate să stingă focul, poate fi și situația în care focul să evapora apa și tot s-a distrus.

Mihai Voropchievici menționează că scorpionul este gelos, iar berbecul este mai plimbăreț, mai săltăreț și are mereu nevoia de oamenii în jurul lor. Scorpionul iubește o singură data și dacă prinde berbecul că dă dovadă de infidelitate, își ia rămas bun de la el. Astfel, șansele ca acest cuplu să supraviețuiască sunt foarte mici.

Citește și: Horoscop 2021. Află dacă în noul an vei fi înșelat de persoana iubită! Racii și balanțele nu au vești prea bune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *