joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Ce așteptări pe plan emoțional ai de la partener, în funcție de zodia ta

Ce așteptări pe plan emoțional ai de la partener? Viziunile oamenilor în privința emoțiilor sunt diferite. Iar într-o relație, majoritatea așteaptă ca partenerul lor să le oferă similar ce le oferă ei. Este foarte important să existe o legătură emoțională puternică într-un cuplu.

Trebuie de oferit susținere și înțelegerea mereu. Iar dacă nu primim de la partener nimic în schimb pe plan emoțional, este posibil să nu fie persoana potrivită.

Ce așteptări pe plan emoțional ai? Berbec

Acest nativ are nevoie de o persoană care va rezista la toată greutatea emoțională pe care o oferă, fără să-l facă vinovat.

Taur

Taurii caută persoane cu care pot fi sinceri și uneori să poarte discuții copilăroase. Însă, totodată, această persoană trebuie să fie capabilă și la o conversație serioasă.

Citește și: Zodiile care știu să țină secrete. Nativii în care poți avea încredere
Gemeni

Persoana potrivită pentru tine este cea căreia nu te temi să te deschizi, să-i arăți vulnerabilitățile tale. Partenerul nu trebuie să te judece pentru comportamentul tău și să nu dea vina mereu pe tine.

Rac

Racii sunt foarte sentimentali și, uneori, au nevoie să se descarce emoțional. Din acest motiv, partenerul trebuie să poată rezista la confesiunile acestui nativ și să ofere susținere.

Citește și: Zodii care știu să-și gestioneze banii. Cheltuie banii cu multă chibzuință și le reușește să facă economii mari
Leu

Ai nevoie de o persoană ce este gata să te asculte și să te ajute să treci mai ușor peste probleme. Să fie calmă, cu un comportament matur și să nu facă isterii.

Fecioară

Vrei să ai alături o persoană ce va participa activ într-o conversație, și nu va fi absent. Ai nevoie de contact vizual când ai un dialog cu cineva.

Citește și: Cele mai dramatice zodii. Dacă le superi, vei regreta ca niciodată
Ce așteptări pe plan emoțional ai? Balanță

Partenerul ideal pentru balanță trebuie să fie deschis și gata să se împărtășească cu sentimentele pe care le are. Trebuie să o facă benevol, nu să fie stors de informații.

Scorpion

Ai nevoie de o persoană care mereu să-ți spună cât de tare te iubește. Nu să creadă că tu cunoști acest lucru foarte bine și nu ai nevoie de cuvinte în plus.

Săgetător

Persoana pe care o vei agrea alături de tine, trebuie să fie gata să-și împărtășească trecutul despre sine. Să vorbească atât despre lucrurile bune despre sine, cât și despre cele rele.

Citește și: Cele mai dominante zodii. Nativii care te pot folosi în scopuri personale
Ce așteptări pe plan emoțional ai? Capricorn

Acest nativ caută o persoană ce poate să recunoască atunci când a greșit. Care știe să se auto-pedepsească și să nu se supraaprecieze.

Vărsător

Partenerul acestui nativ ar trebui să fie persoana care încurajează și îl face să se simtă bine. Nu trebuie să fie prea dramatic.

Pești

Cauți un om care este capabil să-ți vadă și punctul tău de vedere. Acesta nu trebuie să fie încăpățânat și să fie gata la un compromis

Citește și: De ce îți este frică cel mai mult? De șerpi, moarte sau înălțime? Astrologii au aflat care este frica fiecărei zodii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *