marți, decembrie 5, 2023
Lifestyle

Cum să ai un ten frumos, fără coșuri, pete și riduri. Cel mai eficient remediu natural ce înlocuiește tratamentele scumpe

Cum să ai un ten frumos? Toată lumea visează la un ten curat și strălucitor. Însă pentru a ne putea bucura de o piele frumoasă trebuie să avem grijă de ea. În special de ce a feței, pentru că este expusă la mai mulți factori externi ce îi pot dăuna.

Mai jos va fi prezentată o metodă eficientă, ce te va ajuta să-ți cureți fața de coșuri, pete, dar și să scapi de riduri. Pentru aceasta este nevoie de o plantă care se regăsește la fiecare colț în România. Este vorba de pătrunjel.

Cum să ai un ten frumos cu masca de pătrunjel

Haideți să preparăm masca noastră de pătrunjel. Pentru aceasta, ai nevoie să pui la fiert apă cu pătrunjelul timp de 15 minute, air apoi lași să se răcească. După, adaugă cidru din oțet de mere sau suc de lămâie și amestecă. Toată substanța trebuie de păstrat într-un vas de sticlă ce se închide ermetic, la frigider.

Amestecul dat se va folosi pentru ten de două ori pe zi, dimineața și seara. Trebuie de evitat zona ochilor. Această soluție curăță și albește fața, dar și închide porii pielii. Pentru a avea rezultate, se recomandă de utilizat loțiunea timp de o lună.
Dacă dorești să utilizezi preparatul acesta în zona ochilor, nu adăuga suc de lămâie sau cidru din oțet de mere. Folosește doar apa în care a fiert pătrunjelul și aplică comprese pe pielea de sub ochi. Se lasă pentru 5 minute, nu mai mult.

Această substanță vă va ajuta să aveți o piele strălucitoare și frumoasă. Iar dacă o aveți deja, păi să o păstrați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *