Horoscop lunar – octombrie 2021. Săgetătorii și Capricornii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan personal, iar Vărsătorii vor lua decizii radicale

Horoscop lunar – octombrie 2021. Este o lună uimitoare pentru o bună parte din zodii, fiindcă apar schimbări pe plan financiar, profesional și sentimental. Astrologii spun că săgetătorii și capricornii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan personal, iar vărsătorii vor lua decizii radicale.

Horoscop lunar – octombrie 2021

Află ce a pregătit astrele pentru zodia ta în luna octombrie 2021, de la cei mai buni astrologi.

Zodia Berbec

Astrologii spun că persoanele născute sub acest semn zodiacal, care au o relație proaspăt creată pot trece prin momente extrem de frumoase și speciale, cu toate că pot apărea și unele obstacole. Iar cei care au o relație de lungă durată, trebuie să se pregătească la schimbări majore în luna octombrie. Ce privește cariera, berbecii o duc foarte bine în această lună, deoarece pot primi o ofertă, care poate să-i garanteze o situație financiară mai stabilă și echilibrată.

Astrele arată că la capitolul sănătate pot scăpa de o boală, care de mult timp le dă bătăi de cap. S-ar putea să găsească un medic, care are ca scop tratarea pacienților, nu scoaterea banilor din ei.

Zodia Taur

Astrele scot în evidență faptul că este o lună hotărâtoare la capitolul financiar pentru zodia taur. În a doua jumătatea lunii beneficiază de mai multe oferte sau oportunități grozave, care pot să-i îmbunătățească situația material și în același timp, emoțională. De asemenea, poziția planetelor mai arată că pot trece prin schimbări la capitolul dragoste și în această lună poate simți ceva nou, ceva inedit. Iar pe plan profesional totul este destul de echilibrat, întrucât combină foarte bine munca cu odihna.

Ce privește sănătatea acestei zodii, astrele menționează că pot apărea dureri de cap și insomnii chiar de la început de lună din cauza faptului că își fac griji de ceva foarte important pentru viitorul lor.

Citește și: Cu ce zodii să nu te cerți? Nu ai nici o șansă să câștigi într-o bătălie cu ei
Zodia Gemeni

În această lună gemenii se vor concentra mai multe pe viața lor personală. Își vor face mai multe planuri și vor stabili câteva detalii legate de un eveniment care trebuie să urmeze în timpul apropiată. De asemenea, la mijloc de lună vor face mai mulți bani datorită unor abilități din trecut. Astrele mai adaugă că vor avea parte de multă distracție la final de lună și vor ieși mai des în oraș.

La început de lună pot apărea niște afecțiuni mai vechi, care se pare că nu au fost tratate până la capăt și pot reveni. Este foarte important să găsiți un specialist profesionist și să vă odihniți mai mult.

Horoscop lunar – octombrie 2021. Zodia Rac

Racii se distrează la maxim în această lună. S-ar putea să petreacă mult timp cu prietenii și cu rudele sale distrându-se într-o vacanță. În luna octombrie zodia rac va lucra mai puțin și respectiv, vor primi mai puțini bani. Cu toate acestea, la final de lună găsește o modalitate de face niște bani suplimentari. De asemenea, la capitolul dragoste totul merge bine, chiar foarte bine. Acest nativ se va simți împlinit, fericit și iubit.

La capitolul sănătatea lucrurile merg și aici destul de bine, astrologii nu observă nici o problemă gravă de sănătate care poate apărea în această perioadă.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Cum reacționează la nervi fiecare zodie în parte? Există câțiva nativi care pot fi un real pericol pentru cei din jur
Zodia Leu

În luna octombrie leii pot face un pas major la capitolul bani, pentru că beneficiază de o mulțime de oportunități, atât la locul de muncă, cât și în afara lui. Iar la capitolul dragoste, situația nu va fi nici roz, dar nici tragică. Vor apărea o mulțime de schimbări care o să-i deranjeze și chiar îi va aduce disconfort. De asemenea, la final de lună leii pot participa la un eveniment, care îi poate schimba gândirea și principiile.

La capitolul sănătate pot apărea mai multe schimbări. Leii încep să fie mai atenți la tot ce consumă din alimente și băuturi.

Zodia Fecioară

Fecioarele au noroc la bani în această lună, fiindcă fecioarele sunt mai realiști cu banii și știe unde să-i investească, ca să-i înmulțească. Astrologii mai adaugă că îi așteaptă și mai multe schimbări la locul de muncă, la mijloc de lună. În special pentru cei care muncesc de ceva timp la un proiect important. În a doua partea lunii fecioarele pot decide să își schimbe ceva în înfățișarea lor.

Iar la capitolul sănătate nu trebuie să își facă griji, pentru că vor scăpa de câteva afecțiuni și se vor bucura de momentele petrecute cu cei dragi.

Citește și: Horoscop. Cele mai deștepte și agere zodii. Ele găsesc soluții în orice situație
Horoscop lunar – octombrie 2021. Zodia Balanță

Astrologii spun că se conturează schimbări pe plan personal pentru zodiac balanță. Lucrurile se schimb foarte repede și la locul de muncă, pentru că astrele observ că pot apărea câteva oportunități, care îi vor aduce mai mulți bani în buzunar. În luna octombrie balanțele nu stau pe loc și se integrează în diferite proiecte, cercuri sau grupuri, care îi pot aduce un succese sau efecte pe termen lung.

În această lună balanțele pot începe să se preocupe de niște afecțiuni mai vechi netratate și să își reevalueze starea de sănătate. Odihna și oamenii dragi îi aduce liniștea de care avea nevoie.

Citește și: Zodiile norocoase în dragoste în 2021. În acest an, unele zodii își vor găsi dragostea adevărată

Zodia Scorpion

Scorpionii decid ce să facă cu o problemă legată de viața lor personală în luna octombrie. De asemenea, în această lună vor apela destul de des la ajutorul unor oamenii apropiați. Stelele arată că la capitolul bani se pot trezi cu o surpriză, care îi poate ajuta foarte mult în această perioadă destul de complicată pentru ei. Iar la locul de muncă pot apărea câteva dificultăți create de unii șefi.

Scorpionii nu vor trece prin momente dificile la capitolul sănătate, dar se vor preocupa de stilul lor de viață și vor revizui alimentația lor.
Zodia Săgetător

Săgetătorii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan personal și strălucesc de fericire. Luna octombrie le împlinește visul dorit încă de mic copil. Astrologii mai spun că la mijloc de lună mai pot avea noroc la bani și găsește o modalitate de a-și întoarce datoriile. De asemenea, în a doua jumătatea lunii octombrie săgetătorii impresionează toată lumea prin niște acțiuni și decizii spontane.

Stelele arată că zodia săgetător poate avea probleme de sănătate la mijloc de lună. Acestea pot fi legate de sistemul imunitar sau nervos. Mare grijă la alimentație!

Citește și: Cele mai periculoase și înspăimântătoare zodii, conform informațiilor prezentate de FBI

Horoscop lunar – octombrie 2021. Zodia Capricorn

Capricornii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan personal și primesc la ce visau de mult timp. Astrologii spun că luna octombrie îi aduce acestui nativ fericirea și liniștea de care avea nevoie. De asemenea, capricornii cheltuie destul de mulți bani pe diferite mărunțișuri, cu toate acestea, mai aduce și bani în casă. La locul de muncă capricornii pot avea parte de niște certuri, dar care îi scoate în evidență din punct de vedere pozitiv.

La final de lună capricornii pot avea insomnii și oboseala cronică din cauza unor probleme care îi dau bătăi de cap. Astrologii sfătuiesc să evitați excesele de orice fel.

Citește și: Top 3 zodii care se dedică relației și sunt prea naivi ca să observe că partenerul nu-l mai iubește
Zodia Vărsător

Vărsătorii vor lua decizii radicale în luna octombrie și nimeni nu o să-i poată opri. Sunt destul de hotărâți și acest lucru influențează o relație amoroasă. S-ar putea ca schimbările pe plan personal să nu se lase așteptate, în special datorită faptului că vărsătorii hotărăsc o problemă. În a doua jumătatea lunii octombrie acest nativ își poate schimba job-ul sau poate găsi o nouă modalitate de a face mai mulți bani.

Stelele mai arată că la capitolul sănătate, retrogradarea lui Mercur, planeta lor guvernatoare, le poate aduce stări psihice mai puțin favorabile. Din fericire, la final de lună lucrurile se vor calma.

Zodia Pești

În această lună peștii stau foarte bine cu banii și își gestionează corect bugetul. Prin urmare la început de lună are toate șansele să obțină o sumă de bani, care îi poate hotărî o parte din problemele sale. Astrologii mai spun că această zodie poate fi agitat puțin la mijloc de lună din cauza unei probleme pe plan amoros. Iar la final de lună beneficiază de o oportunitate, care îi permite să își facă mai multe economii și să evolueze la capitolul carieră.

Astrele mai scot în evidență că peștii se pot confrunta cu dureri de cap sau oboseală din cauza unui program încărcat. La final de lună se simt mult mai bine, poate datorită unei vacanțe.

Citește și: Horoscop. Cele mai muncitoare zodii. Sunt câțiva nativi din zodiac care sunt gata să lucreze și zi și noapte pentru a obține ce își doresc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *