vineri, decembrie 1, 2023
Lifestyle

Cel mai eficient remediu pentru ficatul gras! Sfecla roșie plus sucul de lămâie fac minuni

Cel mai eficient remediu pentru ficatul gras! Datorită faptului că mâncăm alimente nesănătoase, în ultima perioadă, tot mai des apar pacienți cu ficat gras. Aceste persoane reprezintă mai multe simptome, unele din ele fiind oboseala, dureri de cap sau chiar senzații de vomă.

Dacă suferi de boala ”ficatului gras”, mai jos vei găsi o rețetă naturală ce te va ajuta. Noteaz-o pentru a scăpa de simptomele enumerate mai sus și pentru a avea un organism sănătos.

Remediu pentru ficatul gras

Pentru această rețetă aveți nevoie de două sfecle roșii, două lămâi și două căni de apă minerală. Se curăță sfecla de coajă, apoi se taie cubulețe și apoi trebuie de o făcut piure. Deasupra se adaugă sucul de lămâie cu apă și se amestecă bine.

Acest amestec trebuie de consumat doar de trei ori pe săptămână. El este un puternic antioxidant și va purifica sângele, dar și întregul organism. De asemenea, desigur că va îndepărta grăsimea ce s-a depus pe ficat.
Desigur, rețeta de mai sus nu este unică. Mai puteți opta și pentru aceasta. Luați 400 ml de suc de mere proaspăt, două lămâi, 500 ml de suc de pătrunjel, un cățel de usturoi, 70 ml de ulei de măsline, o bucățică de ghimbir și o cană de ceai de plante.

Totul trebuie de amestecat la blender. Iar amestecul se consumă 5 zile la rând, cu aproximativ 2 ore înainte de mâncare. Ficatul se va curăța, iar starea generală a sănătății se va îmbunătăți vizibil.

Pe lângă efectul antioxidant pe care îl conțin aceste rețete, mai au o mulțime de beneficii. Sunt bogate în vitamine, precum A, B1, B2, B3, C, E, și desigur minerale: magneziu, acid folic, fier, fosfor și cupru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *