Horoscop saptamanal 11-17 octombrie 2021. Previziuni complete. Această săptămână vine cu multă muncă pentru Balanțe și Scorpioni, iar Săgetătorii își vor schimba părerea despre un om

Horoscop saptamanal 11-17 octombrie 2021. O săptămână dificilă, dar frumoasă pentru o bună parte din zodii. Astrele arată că această săptămână vine cu multă muncă pentru balanțe și scorpioni, iar săgetătorii își vor schimba părerea despre un om.

Horoscop saptamanal 11-17 octombrie 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 11-17 octombrie 2021, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Acest nativ va avea multe de spus în săptămâna 11-17 octombrie, unele mai tensionate, altele mai echilibrate. Astrologii menționează că s-ar putea să aibă parte de lupte de putere duse cu oamenii care au autoritate în viața lor, poate chiar superiori. În a doua partea săptămânii, lucrurile se vor liniști și această zodie poate avea noroc la banii, datorită unui om important. Nu sunt excluse și întâlniri cu oamenii din trecutul lor.

Stelele arată că berbecii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în OCTOMBRIE 2021. Norocul vine la oamenii care nici nu se așteaptă

Zodia Taur

Taurii trec printr-o perioadă ciudată din viața lor, întrucât vor fi împiedicați să perceapă corect esența a ceea ce se întâmplă. Astrologii menționează că sunt probabile conflicte cu prietenii sau colegii. Va exista o lipsă de neînțelegere reciprocă și din acest motiv, lucrul în echipă va avea de suferit la mijloc de săptămână. Cu toate acestea weekendul va veni cu mai multe surprize plăcute pentru zodia gemeni.

Poziția planetelor mai arată că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este foarte important să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahar consumat într-o zi.

Citește și: Horoscop lunar Octombrie 2021. Săgetătorii își vor da seama cine sunt oamenii falși, iar Capricornii vor avea noroc la dragoste
Zodia Gemeni

În această perioadă gemenii sunt foarte rapizi și reacționează în cele mai importante momente. Astrologii menționează că acest nativ în prima partea zilei, va fi mai atent la părinții sau copii lui, fiindcă apar câteva probleme. De asemenea, finalul săptămânii va fi memorabil pe plan personal, pentru că o persoană se hotărăște să facă un pas major. Nu sunt excluse niște venituri în plus datorită unei posibilități.

Poziția planetelor mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Horoscop saptamanal 11-17 octombrie 2021. Zodia Rac

Racii nu mai pot să tacă atunci când sunt jigniți și supărați. Din acest motiv, este o perioadă tensionată datorită certurilor, conflictelor și intrigilor care vor apărea pe parcurs. Iar la mijloc de săptămână vor fi dezamăgiți datorită unei situații destul de confuze. De asemenea, la final de săptămână obțin mai mulți bani și își satisfac nevoile și ambițiile. Vor petrece timp prețios cu copii, partenerul de viața sau cu oamenii apropiați.

Astrele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în OCTOMBRIE 2021. Astrologii observ unele schimbări serioase
Zodia Leu

În prima partea săptămânii leii nu pot accepta unele păreri legate de un subiect și pot avea parte de discuții mai puțin plăcute cu familia sau partenerul de viață. Iar la mijloc de săptămână decid să își achiziționeze un obiect scump, care este extrem de important pentru ei, dar și pentru unii membri ai familiei sale. De asemenea, la locul de muncă se va simți util și fericit, fiindcă sunt cei care schimbă lucrurile în bine.

Poziția planetelor arată că leii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți sau faceți unele activități fizice.

Citește și: Zodii norocoase în dragoste în Octombrie 2021. Acești nativi vor avea parte de experiențe de neuitat

Zodia Fecioară

Fecioarele pot cunoaște o persoană importantă, care are suficientă putere și influență ca să-i schimbe viața. Astrologii îi consideră norocoșii acestei săptămânii, pentru că în viața lor apare un om, care nu doar îi admiră, dar și îi apreciază pentru tot ce face. La final de săptămână s-ar putea să primească mai multe invitații și propuneri la unele evenimente sau concerte.

Stelele scot în evidență că această zodie nu va avea probleme de sănătate, întrucât are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Citește și: Horoscop lunar – octombrie 2021. Săgetătorii și Capricornii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan personal, iar Vărsătorii vor lua decizii radicale
Horoscop saptamanal 11-17 octombrie 2021. Zodia Balanță

Această săptămână vine cu multă muncă pentru balanțe, fiindcă s-au adunat multe lucruri de făcut și la serviciu, dar și acasă. De  asemenea, vor planifica încă ceva extrem de important pentru ei, poate fi legat de un eveniment major, o călătorie, o vacanță sau chiar o schimbare de job. În a doua partea săptămânii, balanțele au o stare emoțională destul de instabilă și poate face mai multe lucruri care nu-i caracterizează.
Astrologii scot în evidență faptul că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în săptămâna 11-17 octombrie, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna OCTOMBRIE 2021? Cele mai neașteptate și speciale locuri unde îți poți găsi a doua jumătate

Zodia Scorpion

Astrologii spun că această săptămână vine cu multă muncă pentru scorpioni și își asumă prea multe activități. Chiar de la început de săptămână își va da seama că se simte extenuat și nu mai poate îndeplini unele sarcini complicate, care necesită mai multă concentrare. Poziția planetelor arată că finalul săptămânii poate fi mai liniștit, fiindcă primesc susținerea de care are nevoie. De asemenea, pe plan sentimental pot apărea câteva modificări frumoase.

La capitolul sănătate, astrele arată că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.
Zodia Săgetător

Săgetătorii își vor schimba părerea despre un om, care foarte multe lucruri a promis. În prima partea săptămânii, săgetătorii nu mai acceptă unele lucruri și încearcă să refuze al câteva propuneri, care vin destul de insistent spre ei. De asemenea, astrologii menționează că este o perioadă extrem de creativă și productivă pentru cei care activează în zona artistică.

Este o săptămână în care săgetătorii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice

Citește și: Cei mai competitivi oameni din zodiac. Acești nativi fac tot posibilul ca să ajungă unde își doresc și muncesc foarte mult pentru visele lor

Horoscop saptamanal 11-17 octombrie 2021. Zodia Capricorn

În prima jumătatea săptămânii, capricornii pot face unele greșeli. De asemenea, dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atrage obiectivele, poate să vă aducă mai multe probleme pe capul vostru. Din fericire, în a doua partea săptămânii activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate și vor simți că universul îi susține în tot ceea ce face.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână, pentru că pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.
Zodia Vărsător

Vărsătorii trec printr-o schimbare radicală, dar foarte benefic pe plan psihic. În prima partea săptămânii vor simți că cineva nu le vrea binele și chiar va observa că unele persoane își schimbă atitudinea față de ei. Astrologii mai adaugă că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei vărsător, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Zodiile care se pot împrieteni foarte repede cu oricine. Știu să găsească rapid o limbă comună cu alți oamenii

Zodia Pești

Această perioadă va fi extrem de productivă și interesantă pentru zodia pești. Îi așteaptă mai multe întâlniri, excursii, semnări de acte și schimbări de informație. De asemenea, astrele mai observ că o persoană din viața lor va fi extrem de geloasă în această săptămână și pot apărea unele certuri. Stelele arată că peștii evoluează cu atenție propriul comportament și vor folosi oportunitățile din trecut.

În această perioadă sănătatea peștilor poate fi afectată din cauza insomniei, oboselii și stresului. Astrologii sfătuiesc să excludeți unele lucruri, care vă afectează emoțional.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Toamna 2021. Acești nativi se vor îmbogăți extrem de repede și vor investi banii cu multă chibzuință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *