joi, noiembrie 30, 2023
Lifestyle

Sucul de cartofi. Remediu natural pentru boli de stomac

Sucul de cartofi proaspăt, are proprietăți uimitoare pentru organismul nostru. Poate trata mai multe boli de stomac, cum ar fi ulcerele, aciditatea gastrică, dar și cicatrizează mucoasa digestivă. Are și proprietatea de a trata insomniile sau durerile de cap chinuitoare.

Consumul de suc de cartofi cu 100 ml de apă caldă, în fiecare dimineață, timp de o săptămână, poate să vă rezolve unele probleme de sănătate. Sucul de cartofi proaspăt, ca și alte sucuri se alterează foarte repede. Din acest motiv, se recomandă de consumat imediat după ce l-ați extras.

Conform studiilor, cele mai bune rezultate ale acestui tratament, le-au prezentat persoanele cu artrită. Sucul de cartofi este bogat în vitamine, minerale, lipide și hidrați de carbon.

Prin urmare, acest produs este eficient în tratarea multor boli. Iar gastrita, ulcerul, durerile de cap, și diabetul nu vor mai fi o problemă pentru voi. De asemenea, proprietățile antibacteriene a acestui suc, vă vor ajuta să mențineți un corp frumos și sănătos.
Cum se prepară sucul de cartofi?

Cu un storcător treaba se va rezolva în câteva minute. Însă, dacă nu aveți acest dispozitiv la îndemână, veți avea nevoie de răzătoare.

Curățați cartofii de coajă și apoi spălații bine cu apă rece. Dați-i prin răzătoare fină. Apoi cu ajutorul unei bucăți de tifon stoarceți sucul bine. Pentru obținerea a 200 ml de suc, veți avea nevoie de 2-3 cartofi de dimensiuni medii-mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *