sâmbătă, septembrie 23, 2023
Horoscop

Horoscop saptamanal 1-7 noiembrie 2021. Previziuni complete. Balanțele și Scorpionii au parte de o perioadă a surprizelor, iar Săgetătorii sunt optimiști și îndrăzneți

Horoscop saptamanal 1-7 noiembrie 2021. O săptămână frumoasă și plină de oamenii interesanți, care știu să își trăiască viața la maxim. Astrele arată că balanțele și scorpionii au parte de o perioadă a surprizelor, iar săgetătorii sunt optimiști și îndrăzneți.

Horoscop saptamanal 1-7 noiembrie 2021.

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 1-7 noiembrie 2021, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Cei născuți în zodia berbec au motive de bucurie în această săptămână, fiindcă trec printr-o nouă etapă din viața lor, care le aduce noroc și fericire. În prima jumătatea săptămânii rezolvă o problem extrem de importantă legată de relația de cuplu sau de familie. Iar în a doua jumătatea săptămânii se manifestă foarte bine în cadrul unui proiect sau eveniment. De asemenea, au și noroc la bani, fiindcă vorbește foarte bine și credibil.

Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Zodia Taur

Taurii pot face multe drumuri în această săptămână pentru a rezolva niște probleme legate de casă. De asemenea, acest nativ va termina mai multe treburi sau proiect din trecut. În prima jumătatea săptămânii, are toate șansele să câștige ceva foarte important sau poate chiar să câștige încrederea unui om influent. Iar la locul de muncă sau la studii taurii nu se plictisesc, deoarece vor primi mai multe surprize.

În această săptămână taurii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, deoarece bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie
Zodia Gemeni

În această perioadă gemenii caută un echilibru dintre viața personal și profesională, pentru că apar foarte multe lucru de făcut la serviciu, dar în același timp vrea să petreacă timp și cu cei dragi. De asemenea, în a doua jumătatea săptămânii unele persoane se pot îndrăgosti într-o persoană care nu-i observă. Astrologii spun că vor primi mai multe apeluri și mesaje în legătură cu o achiziție sau poate chiar gemenii vor vinde ceva.

Astrele scot în evidență că această zodie nu va avea probleme de sănătate, întrucât are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Horoscop saptamanal 1-7 noiembrie 2021. Zodia Rac

În această perioadă racii pot să excludă ceva important din viața lor, ceva ce îi poate îmbunătăți viața sau poate chiar situația financiară. Este o săptămână a schimbărilor și a momentelor în care racii se gândesc la viitorul lor. În a doua partea săptămânii, această zodie va ieși din zona de confort și își va da seama ce trebuie să facă ca să obțină succesul dorit.

Astrologii scot în evidență faptul că racii nu vor avea probleme grave de sănătate în săptămâna 1-7 noiembrie, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic

Citește și: Horoscop. Nativii din zodiac care știu să țină secrete. Acestea sunt cele mai de încredere zodii
Zodia Leu

Această săptămână este extrem de importantă pentru cei care vor să înceapă tot de la zero și să uite de tot cea fost în trecut. În prima partea săptămânii, unele persoane născute în zodiac leu vor face mai mulți pași în legătură cu un proiect sau relație, care trebuie să ajungă la o nouă etapă. În a doua jumătatea săptămânii, nu este exclus că leii pot primi mai multe propuneri dubioase, dar care sunt extrem de curioase.

În această perioadă, leii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să își facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Citește și: La ce boli ești predispus, în funcție de zodie

Zodia Fecioară

Fecioarele își vor schimba părerea despre un om, care foarte multe lucruri a promis. În prima jumătatea săptămânii, fecioarele nu mai acceptă unele lucruri și încearcă să refuze al câteva propuneri, care vin destul de insistent spre ei. De asemenea, poziția planetelor arată că este o perioadă extrem de creativă și productivă pentru cei care activează în zona artistică, unde necesită multă implicare.

Este o săptămână în care fecioarele pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice

Citește și: Horoscop. Cele mai muncitoare zodii. Sunt câțiva nativi din zodiac care sunt gata să lucreze și zi și noapte pentru a obține ce își doresc
Horoscop saptamanal 1-7 noiembrie 2021. Zodia Balanță

Balanțele au parte de o perioadă a surprizelor, în special la locul de muncă, unde lucrurile se schimbă foarte repede. Poziția planetelor arată că acest nativ poate face cunoștință cu mai mulți oamenii, care îi pot susține în ceea ce fac. De asemenea, în a doua jumătatea săptămânii balanțele vor simți nevoia de a ieși din rutină și vor face câteva lucruri pe care întotdeauna le-a dorit.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această perioadă, deoarece pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Citește și: Top 3 zodii care se dedică relației și sunt prea naivi ca să observe că partenerul nu-l mai iubește

Zodia Scorpion

Astrologii spun că scorpionii au parte de o perioadă a surprizelor și a momentelor neașteptate. În prima jumătatea săptămânii, scorpionii vor afla niște informații uimitoare, cu care nu o să știe exact ce o să facă. De asemenea, astrologii menționează că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei scorpion, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă. Pe plan personal intervin tot felul de oamenii din trecut.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.
Zodia Săgetător

În această săptămână săgetătorii sunt optimiști și îndrăzneți. Nu se opresc, chiar dacă în calea lor apar tot felul de obstacole și oamenii nemulțumiți de felul în care reacționează în unele momente. Este o perioadă productivă și plină de bani, fiindcă săgetătorii nu au de gând să facă ceva pe gratis. Săgetătorii și-au învățat lecția și acum orice muncă este plătită. În a doua jumătatea săptămânii, acest nativ poate fi invitat la o întâlnire specială.

În această perioadă tensiunile și situațiile moi prin care trec săgetătorii pot să-i afecteze sănătatea, în special somnul și concentrarea.

Citește și: Horoscop. Cele mai deștepte și agere zodii. Ele găsesc soluții în orice situație

Horoscop saptamanal 1-7 noiembrie 2021. Zodia Capricorn

Capricornii în această săptămână se concentrează pe cele mai importante aspecte din viața lor. Depun efort într-un proiect sau într-o treabă legată de casă sau familie. În prima partea săptămânii pot primi o veste care o să-i strice toate planurile legate de o vacanță sau călătorie. De asemenea, pe plan personal se întâmplă tot felul de lucruri, care nu pot fi explicate. Nu este exclus că acest native să facă mai multe cumpărături care îi ajută să se asigure că arată bine și că are tot de ce are nevoie pentru a ajunge la succesul dorit.

Stelele arată că capricornii nu vor avea probleme legate de sănătate în această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!
Zodia Vărsător

Vărsătorii își îndeplinesc cele mai importante vise în această perioadă și vor fi mulțumiți de felul în care acționează în unele momente. Stelele arată că sunt comunicativi și atrag lângă ei oamenii, care îi pot ajuta și susține. În a doua jumătatea săptămânii, vărsătorii pot face un pas major la capitolul viața personală. Pot apărea unele discuții, care vor clarifica problemele, care au apărut în ultimul timp.

Astrologii spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahar consumat într-o zi.

Citește și: Cele mai mincinoase zodii. Nu îți poți da seama când spun o minciună și când spun un adevăr

Zodia Pești

În această săptămână peștii sunt foarte rapizi și reacționează în cele mai importante momente. Astrologii spun că acest nativ în prima jumătatea săptămânii, va fi mai atent la părinții sau copii lui, deoarece apar câteva probleme. De asemenea, finalul săptămânii va fi memorabil pe plan personal, întrucât o persoană se hotărăște să facă un pas major. Nu sunt excluse niște venituri în plus datorită unei posibilități.

Stelele scot în evidență că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Zodii care nu au noroc la bani. Astrologii spun de ce au ghinion unii nativi din zodiac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *