miercuri, septembrie 27, 2023
Horoscop

Horoscop saptamanal 22-28 noiembrie 2021. Previziuni complete. Fecioarele și Balanțele se trezesc cu noi probleme financiare, iar Scorpionii caută soluții pentru a corecta câteva greșeli

Horoscop saptamanal 22-28 noiembrie 2021. O perioadă încărcată la locul de muncă și plină de surprize din partea șefilor. Stelele arată că fecioarele și balanțele se trezesc cu noi probleme financiare, iar scorpionii caută soluții pentru a corecta câteva greșeli.

Horoscop saptamanal 22-28 noiembrie 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 22-28 noiembrie 2021, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii se eliberează de anumite frici și se deschid în fața celor din jur. În prima partea săptămânii, berbecii vor purta niște discuții deschise, dar extrem de interesante cu niște persoane, pe care mai rar îi vede. De asemenea, la serviciu și la studii lucrurile merg foarte bine, deoarece acest nativ nu pierde nici o ocazie de a scoate în evidență niște calități sau cunoștințe. Astrologii mai adaugă că berbecii pot cunoaște un om nou, care o să-i aducă mult noroc în a doua partea săptămânii.

Astrele scot în evidență faptul că berbecii nu vor avea probleme grave de sănătate în săptămâna 22-28 noiembrie, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic

Zodia Taur

Taurii vor avea de muncit suplimentar în prima jumătatea săptămânii, fiindcă vrea să termine cât mai repede un lucru sau un proiect important. De asemenea, superiorii îi pot remunera pentru niște fapte pe care le pot face în această perioadă. Iar în a doua partea săptămânii acest nativ poate trece printr-o schimbare la capitolul viață personal și poate descoperi noi emoții. Astrologii nu exclud că pot apărea în buzunarul lor o nouă sumă de bani care o să-i permit să își îndeplinească planurile.

În această săptămână, taurii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să își facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Citește și: Lucrurile care te irită, în funcție de zodie. Acestea te pot scoate din minți și te dezechilibrează
Zodia Gemeni

Gemenii pot cunoaște o persoană special în această perioadă și care poate să-i schimbe mai multe principii. Stelele arată că este o săptămână dificilă din mai multe puncte de vedere, dar extrem de productivă. Astrologii nu exclude că gemenii pot primi mai multe propuneri legate de bani și are toate șansele să își schimbe situația financiară, în special dacă se implică în câteva proiecte sau colaborări.

Este o săptămână în care gemenii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Horoscop saptamanal 22-28 noiembrie 2021. Zodia Rac

Este o săptămână mai complicată și mai delicată pe plan personal, fiindcă unele relații pot să se strice, din cauza mai mult neînțelegeri care s-au adunat pe parcursul anilor. În schimb la locul de muncă sau la studii totul merge destul de bine și chiar beneficiază de câteva oferte extrem de interesante pentru situația în care se află. De asemenea, în a doua partea săptămânii racii vor simți nevoia de a ieși din rutină și vor face câteva lucruri pe care întotdeauna le-au dorit.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână pentru zodia rac, fiindcă pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în NOIEMBRIE 2021. Este o perioadă cu adevărat productivă din punct de vedere financiar pentru următoarele zodii
Zodia Leu

În această perioadă leii încearcă să repare o relație cu o persoană sau să construiască o nouă relație cu un om, pe care îl simpatizează. În prima partea săptămânii poate avea noroc și la bani, pentru că la locul de muncă sau în cadrul unui proiect îi apar noi propuneri interesante, care îi pot aduce sume mari de bani în viitor. De asemenea, poate conștientiza că are o mare problemă, care trebuie corectată cât mai repede posibil.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Cele mai cheltuitoare zodii. Fac risipă de bani imediat ce îi obțin

Zodia Fecioară

Fecioarele se trezesc cu noi probleme financiare în prima jumătatea săptămânii și acest lucru îi face să se uite mai serios la bugetul pe care îl deține. Astrologii spun că pot apărea mici probleme cu superiorii sau cu oamenii care au un statut mai înalt. Din fericire, în a doua jumătatea săptămânii, acest native găsește greșeală pe care o fac ei sau un membru al familie care duce la probleme financiare în fiecare lună.

În această perioadă tensiunile și situațiile prin care trec fecioarele pot să-i afecteze sănătatea, mai ales somnul și concentrarea.

Citește și: Ce țară ți se potrivește, în funcție de zodie? Fiecare loc este special pentru fiecare nativ
Horoscop saptamanal 22-28 noiembrie 2021. Zodia Balanță

Balanțele se trezesc cu noi probleme financiare, fiindcă nu au economisit în ultima perioadă. Astrologii mai spun că în prima jumătatea săptămânii, acest nativ se apucă serios de treabă și se gândește la mai multe metode de a face bani suplimentari. De asemenea, îi poate aștepta o surpriză la capitolul dragoste. Această zodie nu se așteptă la o asemenea schimbare din partea unui om.

Stelele arată că balanțele nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Citește și: Jobul ideal, în funcție de zodia ta. Ce spun astrele despre cariera ta?

Zodia Scorpion

Scorpionii caută soluții pentru a corecta câteva greșeli pe care le-a făcut în trecut. Sunt originali, orgolioși și poate chiar ușor excentrici în prima jumătatea săptămânii, pentru că vor să se facă evidenți. Stelele mai arată că la capitolul bani sunt chiar norocoși, deoarece fac cele mai raționale alegeri. Iar la final de săptămână se vor distra de minune și în același timp își vor crea noi cunoștințe.

Astrele spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahar consumat într-o zi.
Zodia Săgetător

Săgetătorii pot avea relații tensionate cu cineva în această săptămână și câteva neînțelegeri pot duce la niște conflicte destul de mari, în special în prima jumătatea săptămânii. Astrologii spun că pot apărea unele schimbări care pot afecta locul vostru de reședință sau habitat. De asemenea, la locul de muncă sau la studii o persoană poate să-i ajute în legătură cu un subiect destul de delicat și complicat.

Astrele menționează că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Zodii care au simțul umorului extraordinar. Te vei simți confortabil alături de ele și vei râde cu lacrimi după tot ce spun

Horoscop saptamanal 22-28 noiembrie 2021. Zodia Capricorn

În această săptămână capricornii pot renunța la unele lucruri sau oamenii toxici din viața lor. Acest nativ vrea să schimbe ceva și nu mai poate răbda unele cuvinte sau acțiuni făcute de o persoană. În a doua partea săptămânii, are toate șansele să primească o sumă de bani, care o să-i ajute foarte mult. Iar la locul de muncă sau la studii lucrurile se pot înrăutăți la început de săptămână, dar la final totul se echilibrează.

Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.
Zodia Vărsător

Vărsătorii trec printr-o perioadă bună, în special la locul de muncă sau la studii. S-ar putea să iasă în evidență chiar de la început de săptămână datorită unor cuvinte sau acțiuni. Astrologii spun că mai sunt unii oamenii născuți sub acest semn zodiacal care pot pleca în vacanță, călătorii sau diferite excursii în locuri frumoase. Stelele mai arată că în a doua jumătatea săptămânii unii oamenii pot să își găsească a doua jumătate.

În această săptămână, vărsătorii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Citește și: Calitățile seducătoare a fiecărei zodii și care este partenerul ideal?

Zodia Pești

Peștii petrec foarte mult timp la calculator sa la telefon pentru a clarifica mai multe detalii legate de serviciu, studii sau eveniment important. Sunt destul de ocupați, fiindcă intervin tot felul de lucruri neplanificate. De asemenea, acest nativ își poate face mari griji de o persoană în a doua partea săptămânii, fiindcă face mai multe lucruri lipsite de rațiune. Astrologii spun că vor primi mai multe apeluri și mesaje în legătură cu o achiziție sau poate chiar peștii vor vinde ceva.

Astrele menționează că această zodie nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să își îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Citește și: Cele mai stilate zodii din horoscop. Ele știu foarte bine să-și facă apariția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *