miercuri, septembrie 27, 2023
Horoscop

Horoscop saptamanal 29 noiembrie-5 decembrie 2021. Capricornii și Vărsătorii folosesc la maxim abilitățile sale în această perioadă, iar Peștii sunt predispuși la accidente

Horoscop saptamanal 29 noiembrie-5 decembrie 2021. O perioadă încărcată la locul de muncă și plină de surprize din partea șefilor. Poziția planetelor arată că vărsătorii și capricornii folosesc la maxim abilitățile sale în această perioadă, iar peștii sunt predispuși la accidente.

Horoscop saptamanal 29 noiembrie-5 decembrie 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 29 noiembrie-5 decembrie 2021, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii vor avea de muncit suplimentar în prima partea săptămânii, deoarece vor să termine cât mai repede un lucru sau un proiect important. De asemenea, superiorii îi pot remunera pentru niște fapte pe care le pot face în această perioadă. Iar în a doua jumătatea săptămânii acest nativ poate trece printr-o schimbare la capitolul viață personal și poate descoperi noi emoții. Astrele nu exclud că pot apărea în buzunarul lor o nouă sumă de bani care o să-i permit să își îndeplinească planurile.

În această săptămână, berbecii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să își facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Zodia Taur

Taurii pot cunoaște o persoană special în această săptămână și care poate să-i schimbe mai multe principii. Stelele scot în evidență că este o perioadă dificilă din mai multe puncte de vedere, dar extrem de productivă. Astrele nu exclude că taurii pot primi mai multe propuneri legate de bani și are toate șansele să își schimbe situația financiară, mai ales dacă se implică în câteva proiecte sau colaborări.

Este o săptămână în care taurii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Citește și: Ce creatură mitologică ai fi în funcție de zodie? Astrologii scot la iveală detalii pe care nu le știai despre personalitatea ta
Zodia Gemeni

Este o săptămână mai complicată și mai delicată pe plan personal, deoarece unele relații pot să se strice, din cauza mai mult neînțelegeri care s-au adunat pe parcursul anilor. În schimb la locul de muncă sau la studii totul merge destul de bine și chiar beneficiază de câteva oferte extrem de interesante pentru situația în care se află. De asemenea, în a doua jumătatea săptămânii gemenii vor simți nevoia de a ieși din rutină și vor face câteva lucruri pe care întotdeauna le-au dorit.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această perioadă pentru zodia gemeni, întrucât pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Horoscop saptamanal 29 noiembrie-5 decembrie 2021. Zodia Rac

În această săptămână racii încerc să repare o relație cu o persoană sau să construiască o nouă relație cu un om, pe care îl simpatizează. În prima jumătatea săptămânii poate avea noroc și la bani, întrucât la locul de muncă sau în cadrul unui proiect îi apar noi propuneri interesante, care îi pot aduce sume mari de bani în viitor. De asemenea, poate conștientiza că are o mare problemă, care trebuie corectată cât mai repede posibil.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Zilele norocoase în luna DECEMBRIE 2021. Stelele îți pot arăta zilele norocoase pe plan personal, financiar și profesional
Zodia Leu

Leii se trezesc cu noi probleme financiare în prima partea săptămânii și acest lucru îi face să se uite mai serios la bugetul pe care îl deține. Astrologii menționează că pot apărea mici probleme cu superiorii sau cu oamenii care au un statut mai înalt. Din fericire, în a doua partea săptămânii, această zodie găsește greșeală pe care o face sau găsește un membru al familie care duce la probleme financiare în fiecare lună.

În această perioadă tensiunile și situațiile prin care trec leii pot să-i afecteze sănătatea, mai ales somnul și concentrarea.

Citește și: Zodii norocoase în dragoste în 2022. În acest an, câteva zodii își vor găsi dragostea adevărată. Acest moment îl așteaptă de mult timp

Zodia Fecioară

Este o săptămână importantă din punct de vedere financiar pentru zodia fecioară, fiindcă poate să termine o etapă și să înceapă una nouă, care îi aduce mai mulți bani în buzunar. De asemenea, cunoștințele și șmecheriile obținute în trecut, îl ajută foarte mult în prezent. Iar în a doua jumătatea săptămânii, fecioarele pot face câteva cumpărături importante legate de lucru sau studii.

Stelele arată că fecioarele nu vor avea probleme legate de sănătate în această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Citește și: Zodii norocoase la bani în 2022. Investițiile pe care le fac, vor fi profitabile, iar banii pe care îi au în conturi, se vor dubla
Horoscop saptamanal 29 noiembrie-5 decembrie 2021. Zodia Balanță

Balanțele caută soluții pentru a corecta câteva greșeli pe care le-a făcut în trecut. Sunt originali, orgolioși și poate chiar ușor excentrici în prima partea săptămânii, fiindcă vor să se facă evidenți. Stelele mai arată că la capitolul bani sunt chiar norocoși, întrucât fac cele mai raționale alegeri. Iar la final de săptămână se vor distra de minune și în același timp își vor crea noi cunoștințe.

Astrologii spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahar consumat într-o zi.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna DECEMBRIE 2021? Sărbătorile de iarnă vor schimba viața multor zodii

Zodia Scorpion

Scorpionii pot avea relații tensionate cu cineva în această perioadă și câteva neînțelegeri pot duce la niște conflicte destul de mari, în special în prima partea săptămânii. Astrologii menționează că pot apărea unele schimbări care pot afecta locul vostru de reședință sau habitat. De asemenea, la locul de muncă sau la studii o persoană poate să-i ajute în legătură cu un subiect destul de delicat și complicat.

Astrologii menționează că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.
Zodia Săgetător

Săgetătorii în această săptămână pot renunța la unele lucruri sau oamenii toxici din viața lor. Acest nativ vrea să schimbe ceva și nu mai poate răbda unele cuvinte sau acțiuni făcute de o persoană. În a doua jumătatea săptămânii, are toate șansele să primească o sumă de bani, care o să-i ajute foarte mult. Iar la locul de muncă sau la studii lucrurile se pot înrăutăți la început de săptămână, dar la final totul se echilibrează.

Poziția planetelor arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în DECEMBRIE 2021. În această lună sărbătorile de iarnă pot îmbogăți câțiva nativi

Horoscop saptamanal 29 noiembrie-5 decembrie 2021. Zodia Capricorn

Capricornii folosesc la maxim abilitățile sale în această perioadă și ajung acolo unde își doresc. La locul de muncă sau la studii se concentrează foarte bine și vin cu nou idei, care pot schimba mai multe lucruri. În prima jumătatea săptămânii, capricornii pot folosi câteva informații și detalii pentru a convinge un om de a face ceva sau a alege ceva anume. De asemenea, apar noi propuneri legate de sărbători.

În această perioadă, capricornii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, deoarece bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.
Zodia Vărsător

Astrologii spun că vărsătorii folosesc la maxim abilitățile sale în această perioadă și nu se lasă manipulați de câțiva oamenii. Stelele arată că vor apărea câteva oportunități legate de un job nou sau un lucru suplimentar, care îi pot aduce mai mulți bani în buzunar. În a doua jumătatea săptămânii, vărsătorii observă un detaliu extrem de important la partenerul de viață sau la o persoană apropiată din viața lor.

Astrologii menționează că această zodie nu va avea probleme de sănătate, fiindcă are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să își îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în DECEMBRIE 2021. Sărbătorile de iarnă pot aduce schimbări în viața personală a unor nativi

Zodia Pești

Peștii sunt predispuși la accidente în această perioadă, din acest motiv, ar fi bine să acorde o atenție special atunci când conduce o mașină sau se află într-o zonă aglomerată. De asemenea, la locul de muncă șefii sunt mai recunoscători față de munca lor și s-ar putea să vină cu o propunere. Iar în a doua jumătatea săptămânii, pot descoperi ceva nou și ciudat la o persoană pe care o cunoaște de ceva timp.

Astrologii scot în evidență faptul că peștii nu vor avea probleme grave de sănătate în săptămâna 29 noiembrie-5 decembrie, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic

Citește și: Horoscop lunar – decembrie 2021. Previziuni complete. Berbecii și Taurii au parte de cea mai fericită lună din tot anul, iar Gemenii se pot îndrăgosti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *