sâmbătă, septembrie 23, 2023
Horoscop

Horoscop saptamanal 13-19 decembrie 2021. Fecioarele și Balanțele au o săptămână aglomerată, iar Scorpionii primesc vești bune

Horoscop saptamanal 13-19 decembrie 2021. Este o perioadă productivă pentru o bună parte din zodii, în special la capitolul bani. Stelele arată că fecioarele și balanțele au o săptămână aglomerată, iar scorpionii primesc vești bune.

Horoscop saptamanal 13-19 decembrie 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 13-19 decembrie 2021, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii sunt extrem de creativi și plini de energie în această perioadă. Astrele spun că vin cu noi idei în legătură cu niște proiecte sau treburi legate de casă. În prima partea săptămânii, acest nativ poate primi și o sumă de bani, care vine cu întârziere la ei. Iar pe plan sentimental, s-ar putea să intervină câteva modificări legate de planurile de viitor. Poziția planetelor le pot aduce surprize mari până la final de săptămână.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână pentru zodia berbec, fiindcă pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Zodia Taur

Este o săptămână reușită din punct de vedere profesional și financiar, fiindcă taurii intervin în cele mai potrivite momente și găsesc soluții, acolo unde nimeni nu căutau. Pe plan sentimental, taurii devin mai deschiși față de o persoană și își dă seama că lucrurile pot evolua mai rapid decât se aștepta de la început. Iar la sfârșit de săptămână îi așteaptă o surpriză din partea unei rude sau unui om pe care foarte bine îl cunoaște. 

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar poziția planetelor scoate în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Unde vei găsi dragostea în iarna 2021-2022. În aceste locuri ai cele mai mari șanse. Neapărat trebuie să le vizitezi
Zodia Gemeni

Gemenii în această săptămână nu se tem de probleme și încearcă să găsească mai multe soluții. Dacă în altă săptămână se panica și începea să dramatizeze, de data asta sunt foarte calmi și nu se grăbesc să își creeze niște concluzii. În prima partea săptămânii, acest nativ primește un apel sau un mesaj care le poate schimba planurile. Cu toate acestea, norocul îi însoțește peste tot, dar trebuie să aibă grijă la unii oamenii. 

În această săptămână tensiunile și situațiile prin care trec gemenii pot să-i afecteze sănătatea, mai ales somnul și concentrarea.

Horoscop saptamanal 13-19 decembrie 2021. Zodia Rac

Este o perioadă în care racii riscă foarte mult și își pun la încercare nervii. Din fericire, norocul îi însoțește, în special la tot ce este legat de bani. Astfel, în prima jumătatea zilei, acest nativ primește o ofertă, care poate să-l ducă la un alt nivel și poate să-i scoată în evidență câteva calități ascunse. Iar până la final de săptămână, racii obțin un rezultat sau un răspuns în legătură cu o afacere sau proiect pe care la început cu un partener. 

Stelele arată că racii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Citește și: Zodii norocoase la bani în iarna 2021-2022. Unii nativi vor primi bani din cele mai neașteptate locuri
Zodia Leu

Leii caută soluții pentru a corecta câteva greșeli pe care le-a făcut în trecut. Sunt originali, orgolioși și poate chiar ușor excentrici în prima partea săptămânii, fiindcă vor să se facă evidenți. Stelele mai arată că la capitolul bani sunt chiar norocoși, pentru că fac cele mai raționale alegeri. Iar la final de săptămână se vor distra de minune și în același timp își vor crea noi cunoștințe.

Astrele spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Zodiile care pot fi infidele în anul 2022. Este un an în care vor apărea foarte multe ispite și foarte puțini oamenii se vor descurca cu ele

Zodia Fecioară

Fecioarele au o săptămână aglomerată, în special la locul de muncă, unde trebuie să pregătească mai multe lucruri într-un timp record. Stelele mai arată că în a doua jumătatea zilei, fecioarele se pot trezi cu o problemă din cauza unui om. De asemenea, poziția planetelor mai arată că pot interveni câteva situații neplăcute, care vor scoate în evidență atitudinea reală a unei persoane față de ceva. 

Astrologii menționează că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Horoscopul iernii 2021-2022. Previziuni complete. Capricornii și Vărsătorii au noroc la bani, iar Peștii încep o nouă etapă
Horoscop saptamanal 13-19 decembrie 2021. Zodia Balanță

Astrologii spun că balanțele au o săptămână aglomerată, din cauza unor oamenii care nu își îndeplinesc promisiunile. S-ar putea ca în prima jumătatea săptămânii balanțele să pună capăt unor conflicte și se vor simți mai bine. De asemenea, acest nativ poate încerca ceva nou și își dă seama că banii se pot face și altfel, în special în a doua jumătatea săptămânii. 

Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Citește și: Unde îți poți găsi dragostea în IARNA 2021-2022? Stelele îți pot arăta locul exact unde îți poți întâlni a doua jumătate

Zodia Scorpion

Scorpionii primesc vești bune din partea unor colegi sau prieteni legate de o sumă de bani, care poate veni mai repede în mâinile lor. Stelele mai arată că apar schimbări în viața lor personală, în special dacă simt că partenerul de viață își permite prea mult în ultimul timp. De asemenea, își vor extinde legăturile sociale, puteți lua parte la mai multe proiecte și își pot consolida reputația într-un domeniu. 

În această săptămână, scorpionii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.
Zodia Săgetător

Este o săptămână frumoasă pentru zodia săgetător, care are multă energie și dispoziție bună. Se apucă de multe lucruri și este extrem de concentrate în ceea ce face. La mijloc de săptămână poate evita o mare problemă legată de sănătate sau bani. Astrele spun că norocul este cu ei, dar este foarte important să își asculte voce interioară. Iar la final de săptămână, această zodie decide un lucru important legat de familia lor.

Astrologii spun că acest nativ nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să își îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Citește și: Zodiile care vor obține cei mai mulți bani în IARNA 2021-2022. Câțiva nativi primesc sume neașteptate în cont

Horoscop saptamanal 13-19 decembrie 2021. Zodia Capricorn

Capricornii sunt predispuși la accidente în această săptămână, din acest motiv, ar fi bine să acorde o atenție special atunci când conduce o mașină sau se află într-o zonă aglomerată. De asemenea, la locul de muncă șefii sunt mai recunoscători față de munca lor și s-ar putea să vină cu o propunere. Iar în a doua jumătatea săptămânii, pot descoperi ceva nou și ciudat la o persoană pe care o cunosc de ceva timp.

Astrologii mai adaugă că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în săptămâna 13-19 decembrie, dar este foarte important să fie mai atent atunci când face sport sau unele activități care necesită efort fizic
Zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea de muncit suplimentar în prima partea săptămânii, fiindcă vor să termine cât mai repede un lucru sau un proiect important. De asemenea, superiorii îi pot remunera pentru niște fapte pe care le pot face în această săptămână. Iar în a doua jumătatea săptămânii, acest nativ poate trece printr-o schimbare la capitolul viață personal și poate descoperi noi emoții. Astrologii nu exclud că pot apărea în buzunarul lor o nouă sumă de bani care o să-i permită să-și îndeplinească planurile.

În această săptămână, vărsătorii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să-și facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi

Zodia Pești

Este o perioadă plină de schimbări pentru zodia pești, fiindcă o sursă de venit ar putea înceta. Cu toate acestea, este posibil să primească o mărire de salariu, un nou loc de muncă sau chiar un client profitabil. În a doua jumătatea săptămânii, peștii pot semna contracte sau pot face câteva înțelegeri importante, care îl pot duce la un nou nivel.  De asemenea, peștii pot primi o surpriză pe plan personal de la o persoană. 

Este o săptămână în care peștii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Citește și: Cariera ta în anul 2022, în funcție de zodie. Astrologii îți pot spun cum vei crește pe plan profesional în acest an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *