Horoscop lunar – ianuarie 2022. Gemenii și Racii încep o nouă etapă din viața lor, iar Leii primesc o propunere perfectă

Horoscop lunar – ianuarie 2022. Este o lună plină de surprize și momente frumoase la locul de muncă și acasă. Astrologii spun că această luna vine cu schimbări cardinale pentru fiecare zodie. Stelele arată că gemenii și racii încep o nouă etapă din viața lor, iar leii primesc o propunere perfectă.

Horoscop lunar – ianuarie 2022

Află ce a pregătit astrele pentru zodia ta în luna ianuarie 2022, de la cei mai buni astrologi.

Zodia Berbec

Berbecii au parte de o lună magică în care totul merge foarte bine și chiar este gata să facă o schimbare pe plan profesional. Stelele arată că acest nativ este înconjurat în această lună de oamenii potriviți, care știu să intervină la momentul potrivit. Iar la final de lună berbecii se pot trezi cu o propunere legată de un nou loc de muncă sau un lucru suplimentar, care îi poate aduce câțiva bani în buzunar. 

La capitolul sănătatea lucrurile merg și aici destul de bine, astrele nu observ nici o problemă gravă de sănătate care poate apărea în această perioadă.

Zodia Taur

Taurii se pot îndrăgosti și își pot pierde mințile după un om. Luna ianuarie este plină de magie și dragoste pentru acest nativ, care își dorește să fie iubit și să se simtă în siguranță. Stelele arată că la locul de muncă apar mai multe schimbări, care îi aduc beneficii și se poate simți mai liber. De asemenea, vor petrece mai multe evenimente sau întâlniri cu oamenii, pe care îi văd foarte rar din cauza faptului că locuiesc în altă țară sau alt oraș.

La capitolul sănătate pot apărea mai multe schimbări, iar taurii ar fi bine să fie mai atenți la tot ce consumă din alimente și băuturi.

Citește și: Zodii care vor trece prin mari schimbări în 2022. Anul Tigrului aduce în viața lor, evenimente neașteptate
Zodia Gemeni

Gemenii încep o nouă etapă din viața lor în această perioadă și face mai multe lucruri ca să termine un proiect sau un lucru la care lucrează de ceva timp. Astrologii spun că devine mai sincer și nu ascunde adevăratele sentimente față de un om. De asemenea, pe plan profesional este o lună mai intensă, fiindcă apar mai multe oportunități de care merită să vă apucați, în special dacă vă pot aduce bani.

Iar la capitolul sănătate nu trebuie să își facă griji, deoarece vor scăpa de câteva afecțiuni și se vor bucura de momentele petrecute cu cei dragi.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în anul 2022. Astrologii dezvăluie care sunt nativii care își vor schimba situația financiară

Horoscop lunar – ianuarie 2022. Zodia Rac

Astrologii spun că racii încep o nouă etapă din viața lor și relația cu o persoană va fi exact cum își dorește. Stelele arată au toate șansele să facă o alegerea foarte bună datorită unei persoane la capitolul dragoste. Luna ianuarie îi deschide mai multe uși și apar în fața lor mai multe posibilități pentru a face bani. Poziția planetelor arată că la finalul lunii ianuarie pot interveni câteva probleme pe plan financiar, dar exact aceste probleme îi deschid ochii la o greșeală. 

În această lună racii pot începe să se preocupe de niște afecțiuni mai vechi netratate și să își reevalueze starea de sănătate. Odihna și oamenii dragi îi aduce liniștea de care avea nevoie.

Citește și: Zodiile care vor obține cei mai mulți bani în IARNA 2021-2022. Câțiva nativi primesc sume neașteptate în cont
Zodia Leu

Leii primesc o propunere perfectă la finalul lunii ianuarie, care îi permite să își schimbe situația financiară complet. De asemenea, primește un ajutor din partea unei persoane pe plan profesional și s-ar putea să se evidențieze la locul de muncă. Astrologii mai adaugă că este o perioadă benefică pentru a construi o relație nouă, în special dacă emoțiile sunt puternice. Stelele arată că părerea lor se schimba în legătură cu obiceiul unui om.

Leii nu vor trece prin momente dificile la capitolul sănătate, dar se vor preocupa de stilul lor de viață și vor revizui alimentația lor.

Zodia Fecioară

Fecioarele trec printr-o perioadă favorabilă pe plan personal și strălucesc de fericire. Luna ianuarie le împlinește visul dorit încă de mic copil. Astrologii cred că la mijloc de lună mai pot avea noroc la bani și găsește o modalitate de a-și întoarce datoriile. Poziția planetelor mai arată că în a doua partea lunii ianuarie, fecioarele impresionează toată lumea prin niște acțiuni și decizii spontane.

Astrele arată că zodia fecioară poate avea probleme de sănătate la mijloc de lună. Acestea pot fi legate de sistemul imunitar sau nervos. Mare grijă la alimentație!

Citește și: Zodii care nu se vor îmbolnăvi în anul 2022. Acești nativi vor avea cel mai rezistent sistem imunitar în anul Tigrului
Horoscop lunar – ianuarie 2022. Zodia Balanță

Balanțele au parte de o lună cu de toate, fiindcă reușește și să se odihnească și să se distreze și să muncească. Pe plan profesional, balanțele vor observa primele schimbări după ce au făcut un pas important din viața lor. Iar la capitolul dragoste vor apărea mai multe modificări, care pot să-i afecteze pozitiv, dar și negativ. La final de luna ianuarie, balanțele vor avea un mare noroc la bani, pentru că o să reușească să deschidă o ușă.

La final de lună balanțele pot avea insomnii și oboseala cronică din cauza unor probleme care îi dau bătăi de cap. Astrologii sfătuiesc să evitați excesele de orice fel.

Citește și: Unde îți poți găsi dragostea în IARNA 2021-2022? Stelele îți pot arăta locul exact unde îți poți întâlni a doua jumătate

Zodia Scorpion

Scorpionii vor lua decizii radicale în luna ianuarie și nimeni nu o să-i poată opri. Sunt destul de hotărâți și acest lucru influențează o relație amoroasă. S-ar putea ca schimbările pe plan personal să nu se lase așteptate. Mai ales datorită faptului că acest nativ hotărăște o problemă. În a doua partea lunii ianuarie, scorpionii își poate schimba job-ul sau poate găsi o nouă modalitate de a face mai mulți bani.

Poziția planetelor mai arată că la capitolul sănătate, retrogradarea lui Mercur, planeta lor guvernatoare, le poate aduce stări psihice mai puțin favorabile. Din fericire, la final de lună lucrurile se vor calma.
Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt răsplătiți în această lună pentru implicarea de care dau dovadă pe plan profesional și personal. Luna ianuarie este destul de productivă și plină de surprize legate de bani. În această lună, săgetătorii vor pierde mulți bani, dar și vor câștiga sume impresionante. În a doua jumătatea lunii, acest nativ va risca foarte mult și poate să afecteze cu deciziile lor oamenii importanți din viața lor.

Astrologii mai scot în evidență că săgetătorii se pot confrunta cu dureri de cap sau oboseală din cauza unui program încărcat. La final de lună se simt mult mai bine, poate datorită unei vacanțe.

Citește și: Horoscopul iernii 2021-2022. Previziuni complete. Capricornii și Vărsătorii au noroc la bani, iar Peștii încep o nouă etapă

Horoscop lunar – ianuarie 2022. Zodia Capricorn

Este o lună în care capricornii reușesc să facă mai multe lucruri și combină foarte bine viața personală cu cea profesională. Muncește din greu în luna ianuarie, deoarece apar în calea lor tot mai multe propuneri și colaborări. Este o perioadă în care acest nativ va câștiga mai mulți bani, dar și vor cheltuii sume destul de mari. Iar cei care au o relație de lungă durată, trebuie să se pregătească la schimbări majore în luna ianuarie.

Stelele arată că la capitolul sănătate pot scăpa de o boală, care de mult timp le dă bătăi de cap. S-ar putea să găsească un medic, care are ca scop tratarea pacienților, nu scoaterea banilor din ei.

Citește și: Zodiile care pot fi infidele în anul 2022. Este un an în care vor apărea foarte multe ispite și foarte puțini oamenii se vor descurca cu ele
Zodia Vărsător

În luna ianuarie, vărsătorii fac mai multe decizii ciudate și spontane legate de viața lor personală și profesională. Cu toate acestea, stelele arată că vărsătorii vor avea un mare noroc în tot ce face, iar faptul că este spontan și imprevizibil îl ajută foarte mult. În a doua partea lunii beneficiază de mai multe oferte sau oportunități grozave, care pot să-i îmbunătățească situația material și în același timp, emoțională.

Ce privește sănătatea acestei zodii, astrologii menționează că pot apărea dureri de cap și insomnii chiar de la început de lună din cauza faptului că își fac griji de ceva foarte important pentru viitorul lor.

Zodia Pești

Peștii au parte de cea mai fericită lună din tot anul, fiindcă este alături de oamenii speciali și frumoși. În luna ianuarie, peștii au mai mult timp liber și se pot ocupa de niște hobby mai vechi sau își pot îndeplini niște vise din copilărie. La mijloc de lună, se pot trezi cu mai multe propuneri în legătură cu niște sărbători sau evenimente. Nu este exclus că persoanele născute în zodia pești pot pleca într-o vacanță sau călătorie spontană.

La început de lună pot apărea niște afecțiuni mai vechi, care se pare că nu au fost tratate până la capăt și pot reveni. Este foarte important să găsiți un specialist profesionist și să vă odihniți mai mult.

Citește și: Cariera ta în anul 2022, în funcție de zodie. Astrologii îți pot spun cum vei crește pe plan profesional în acest an

5 comentarii la „Horoscop lunar – ianuarie 2022. Gemenii și Racii încep o nouă etapă din viața lor, iar Leii primesc o propunere perfectă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.