Horoscop saptamanal 20-26 decembrie 2021. Capricornii și Vărsătorii sunt predispuși să spună mai mult adevărul în această perioadă, iar Peștii sunt înconjurați de oamenii frumoși

Horoscop saptamanal 20-26 decembrie 2021. Este o perioadă productivă pentru o bună parte din zodii, în special la capitolul bani. Astrologii spun că vărsătorii și capricornii sunt predispuși să spună mai mult adevărul în această perioadă, iar peștii sunt înconjurați de oamenii frumoși.

Horoscop saptamanal 20-26 decembrie 2021

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 20-26 decembrie 2021, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Este o săptămână reușită din punct de vedere profesional și financiar, deoarece berbecii intervin în cele mai potrivite momente și găsesc soluții, acolo unde nimeni nu căutau. Pe plan sentimental, berbecii devin mai deschiși față de o persoană și își dă seama că lucrurile pot evolua mai rapid decât se aștepta de la început. Iar la sfârșit de săptămână îi așteaptă o surpriză din partea unei rude sau unui om pe care foarte bine îl cunoaște. 

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar poziția astrologii scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Taur

Taurii în această săptămână nu se tem de probleme și încearcă să găsească mai multe soluții. Dacă în altă săptămână se panica și începea să dramatizeze, de data asta sunt foarte calmi și nu se grăbesc să își creeze niște concluzii. În prima jumătatea săptămânii, acest nativ primește un apel sau un mesaj care le poate schimba planurile. Cu toate acestea, astrele arată că norocul îi însoțește peste tot, dar trebuie să aibă grijă la unii oamenii. 

În această perioadă tensiunile și situațiile prin care trec gemenii pot să-i afecteze sănătatea, în special somnul și concentrarea.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Zodia Gemeni

Este o săptămână în care gemenii riscă foarte mult și își pun la încercare nervii. Din fericire, norocul îi însoțește, mai ales la tot ce este legat de bani. Astfel, în prima partea zilei, acest nativ primește o ofertă, care poate să-l ducă la un alt nivel și poate să-i scoată în evidență câteva calități ascunse. Iar până la final de săptămână, gemenii obțin un rezultat sau un răspuns în legătură cu o afacere sau proiect pe care la început cu un partener. 

Poziția planetelor arată că gemenii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Horoscop saptamanal 20-26 decembrie 2021. Zodia Rac

Racii caută soluții pentru a corecta câteva greșeli pe care le-a făcut în trecut. Sunt originali, orgolioși și poate chiar ușor excentrici în prima jumătatea săptămânii, deoarece vor să se facă evidenți. Stelele mai arată că la capitolul bani sunt chiar norocoși, fiindcă fac cele mai raționale alegeri. Iar la final de săptămână se vor distra de minune și în același timp își vor crea noi cunoștințe.

Astrologii menționează că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Zodii norocoase la bani în iarna 2021-2022. Unii nativi vor primi bani din cele mai neașteptate locuri
Zodia Leu

Leii au o săptămână aglomerată, mai ales la locul de muncă, unde trebuie să pregătească mai multe lucruri într-un timp record. Astrele mai arată că în a doua partea zilei, leii se pot trezi cu o problemă din cauza unui om. De asemenea, astrologii spun că pot interveni câteva situații neplăcute, care vor scoate în evidență atitudinea reală a unei persoane față de ceva. 

Stelele scot în evidență că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi

Zodia Fecioară

Este o săptămână frumoasă pentru zodia fecioară, deoarece se pregătește pentru un eveniment sau o întâlnire, care o să-i aducă multă fericire în suflet. Este o perioadă liniștită și plină de atmosferă. Astrologii mai spun că la mijloc de săptămână pot primi o veste bună și vor începe să își facă mai multe planuri în legătură cu o vacanță sau călătorie. 

Astrologii recomand ca în această perioadă fecioarele să nu exagereze cu mâncarea și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Citește și: Horoscopul iernii 2021-2022. O perioadă deosebită pentru câțiva nativi. Unele zodii vor munci mai mult pentru a obține și mai mult
Horoscop saptamanal 20-26 decembrie 2021. Zodia Balanță

Balanțele primesc vești bune din partea unor colegi sau prieteni legate de o sumă de bani, care poate veni mai repede în mâinile lor. Astrele mai arată că apar schimbări în viața lor personală, mai ales dacă simt că partenerul de viață își permite prea mult în ultimul timp. De asemenea, își vor extinde legăturile sociale, puteți lua parte la mai multe proiecte și își pot consolida reputația într-un domeniu. 

În această săptămână, balanțele ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Citește și: Zodiile care vor obține cei mai mulți bani în IARNA 2021-2022. Câțiva nativi primesc sume neașteptate în cont

Zodia Scorpion

Este o săptămână frumoasă pentru zodia scorpion, care are multă energie și dispoziție bună. Se apucă de multe lucruri și este extrem de concentrate în ceea ce face. La mijloc de săptămână poate evita o mare problemă legată de sănătate sau bani. Poziția planetelor arată că norocul este cu ei, dar este foarte important să își asculte voce interioară. Iar la final de săptămână, această zodie decide un lucru important legat de familia lor.

Astrologii spun că scorpionii nu vor avea probleme de sănătate, întrucât are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.
Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt predispuși la accidente în această perioadă, din acest motiv, ar fi bine să acorde o atenție special atunci când conduce o mașină sau se află într-o zonă aglomerată. Astrologii mai adaugă că la locul de muncă șefii sunt mai recunoscători față de munca lor și s-ar putea să vină cu o propunere. Iar în a doua partea săptămânii, pot descoperi ceva nou și ciudat la o persoană pe care o cunosc de ceva timp.

Astrologii mai adaugă că săgetătorii nu vor avea probleme grave de sănătate în săptămâna 20-26 decembrie, dar este foarte important să fie mai atent atunci când face sport sau unele activități care necesită efort fizic

Citește și: Unde îți poți găsi dragostea în IARNA 2021-2022? Stelele îți pot arăta locul exact unde îți poți întâlni a doua jumătate

Horoscop saptamanal 20-26 decembrie 2021. Zodia Capricorn

Capricornii sunt predispuși să spună mai mult adevărul în această perioadă, fiindcă se simt în siguranță și sunt înconjurați de oamenii care îi înțeleg. În prima jumătatea săptămânii se vor pregăti de un eveniment sau o călătorie importantă, care poate să le transforme viața într-un timp foarte scurt. Poziția planetelor mai arată că la final de săptămână vor primi mai multe cadouri neașteptate. 

Stelele arată că această perioadă trece destul de liniștit pentru zodia capricorn la capitolul sănătatea. Dar pot interveni mici dureri de burtă sau de dinți. Nu evitați aceste semne. 
Zodia Vărsător

Astrologii spun că vărsătorii sunt predispuși să spună mai mult adevărul în această perioadă și acest lucru îi aduce mai multe avantaje decât crede. În prima jumătatea săptămânii, această zodie este preocupată mai multe de treburile legate de casă și familie. Iar la final de săptămână va fi plăcut surprins de un cadou, care le poate ușura viața. 

În această perioadă sănătatea vărsătorilor nu are de suferit, dar trebuie să fie foarte atent la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, fiindcă vă puteți trezi cu dureri de burtă. 

Citește și: Horoscopul iernii 2021-2022. Previziuni complete. Capricornii și Vărsătorii au noroc la bani, iar Peștii încep o nouă etapă

Zodia Pești

Poziția planetelor arată că în această perioadă peștii sunt înconjurați de oamenii frumoși și plini de energie pozitivă. În prima jumătatea săptămânii, pot vedea mai multe persoane dragi din viața lor și vor fi mereu cu zâmbetul pe buze, fiindcă glumele și situațiile amuzante nu vor lipsi. De asemenea, se pregătesc pentru un eveniment sau pentru o vacanță pe care o așteaptă de ceva timp. 

Astrologii spun că în această săptămână, peștii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp. 

Citește și: Zodiile care pot fi infidele în anul 2022. Este un an în care vor apărea foarte multe ispite și foarte puțini oamenii se vor descurca cu ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.