Horoscop Minerva pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru multe zodii și norocul vine la cei care nici măcar nu se așteptau la asta

Horoscop Minerva pentru anul 2022. Astrologul vine cu previziuni complete pentru anul 2022 și povestește despre schimbările care vor interveni peste câteva zodii. În anul tigrului mulți nativi vor începe să descopere noi lucruri și oamenii.

Horoscop Minerva pentru anul 2022

Află care sunt previziunile celebrului astrolog pentru anul 2022.

Zodia Berbec

Berbecii se vor bucura de un an productiv, frumos și interesant, fiindcă karma se schimbă. Se vor bucura de stabilitate în multe domenii și în sfârșit, vor simți că sunt apreciați și iubiți. Este un an în care își vor îndeplini visurile, dar vor munci foarte mult pentru ele. De asemenea, își vor da seama că din punct de vedere intelectual pot obține foarte multe rezultate.

Zodia Taur

În primăvara anului 2022 taurii își vor rezolva câteva probleme legate de prieteni sau oameni foarte apropiați. În anul tigrului acest nativ își poate îndeplini un vis măreț și chiar poate pune capăt unor conflicte. Astrologul spune că norocul îi însoțește în special în luna iunie, iulie și august. În această perioadă se pot schimba multe lucruri în viața lor și dreptatea este de partea lor. 

Citește și: Zodiile care își vor îndeplini toate visele în anul 2022. Acești nativi își vor vedea visul cu ochii
Zodia Gemeni

Gemenii pot trece prin momente de incertitudinea în prima jumătatea a anului, când nu vor ști ce să facă cu o persoană sau cu o problemă. Din fericire, în primăvară lucrurile se mai calmează și acest nativ obține stabilitatea de care are nevoie, chiar dacă pot să mai apară probleme. De asemenea, multe proiecte pot rămâne în anul 2022 vise neîmplinite, dar sunt și câteva proiecte care foarte rapid se dezvoltă.  

Citește și: Zodiile feminine care vor străluci în anul 2022. Aceste femei vor cuceri toată atenția bărbaților în anul Tigrului

Horoscop Minerva pentru anul 2022. Zodia Rac

În prima partea a anul 2022, racii vor fi mai leneși și vor evita foarte multe lucruri, dar în primăvară energia și dispoziție bună revine la ei. Datorită faptului că vor comunica mai mult și vor fi mai activi, pot obține câteva lucruri extrem de importante. De asemenea, își pot îndeplini și câteva vise. Astrologul recomandă ca acest nativ să evite triunghiurile amoroase, fiindcă pot fi extrem de periculoase pentru viitorul lor.  
Zodia Leu

Astrologul spune că în prima jumătatea a anului 2022, leii nu vor trece prin dificultăți, iar la locul de muncă au mai puține responsabilități. De asemenea, casa le va fi plină de prieteni și vor avea foarte multe posibilități să cunoască oamenii influenți. Persoanele care nu fac parte dintr-o relație pot avea parte de un an plin de aventuri și pot cunoaște o persoană care le poate schimba principiile. 

Zodia Fecioară

Zodia fecioară va fi în centrul atenție și poate lăuda cu un an extrem de productiv. Vor participa la mai multe petreceri, întâlniri și evenimente care le pot deschide foarte multe uși. Astrologul menționează că în primăvară fecioarele vor fi asaltate de cei care vor să le ceară ajutorul și care au nevoie de abilitățile lor. Este foarte important ca în acest an fecioarele să nu uite de propriile interese. 

Citește și: Horoscop Urania 2022. Previziuni complete pentru întregul an. Află ce ți-au pregătit astrele în toate domeniile
Horoscop Minerva pentru anul 2022. Zodia Balanță

Balanțele în anul 2022 se trezesc cu mai multe dorințe și vor să-și reorienteze activitatea, chiar dacă riscă foarte mult. Astrologul menționează că balanțele vor să facă altceva și nu mai vor să piardă timpul cu unii oamenii. Este un an plin de schimbări pentru zodia balanță, fiindcă în interiorul lor apar idei și principii, care le permit să descopere lucruri noi. 

Zodia Scorpion

Scorpionii vor întrerupe unele relații, care nu merg în nici o direcție, dar stau pe loc. Prima jumătatea a anului 2022 va fi extrem de dificil, pentru că vor interveni mai multe probleme peste e. În schimbă, a doua partea a anului se va dovedi o perioadă fructuoasă și plină de evenimente, în special pe plan financiar și profesional. 

Citește și: Zodiile care pot deveni părinți în anul 2022. Unii nativi vor începe o nouă etapă din viața lor
Zodia Săgetător

Este un an în care săgetătorii au foarte mult de muncă. 2022 aduce multe schimbări pe plan financiar pentru acest nativ, fiindcă săgetătorii știu foarte bine ce își doresc și unde vor să meargă. Astrologul recomandă săgetătorilor să scape de anumite răspunderi, deoarece le distrag atenția și nu reușesc să facă lucrurile care sunt cu adevărat importante.  

Citește și: Horoscopul banilor în anul 2022 pentru fiecare zodie. Apar situații neașteptate pe plan financiar pentru mulți nativi

Horoscop Minerva pentru anul 2022. Zodia Capricorn

În anul 2022 capricornii se pot implica în aventuri neobișnuite și schimbări la scară mare. Cu toate că din punct de vedere financiar și profesional o duc foarte bine, din punct de vedere sentimental totul merge extrem de ciudat, din cauza unor alegeri. În anul 2022 capricornii pot renunța la unii oamenii și se pot orienta spre persoane care au mai mult influență asupra lor. 
Zodia Vărsător

Vărsătorii vor profita de energia din anul 2022 și vor face foarte multe lucruri, în special pe plan personal. De asemenea, astrologul menționează că vărsătorii vor găsi o cale de întoarcere  și vor ieși dintr-o situație extrem de dificilă. Nu este exclus că în acest an vărsătorii își pot schimba domeniul de activitate, studiile, partenerul sau principiile. 

Zodia Pești

Peștii vor fi extrem de atenți cu tot ce fac cu banii în anul 2022 și își vor concentra toate eforturile pe munca lor. De asemenea, se vor bucura de succese și vor pune capăt unor discuții legate de viața lor sentimentală. Iar în a doua jumătatea anului 2022 se pot simți extrem de epuizați, fiindcă apar tot mai multe lucruri de făcut în legătură cu un nou proiect sau colaborare. 

Citește și: Cum să câștigi mai mulți bani în anul 2022, în funcție de zodie. Astrologii spun care sunt secretele succesului la bani în anul tigrului

13 comentarii la „Horoscop Minerva pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru multe zodii și norocul vine la cei care nici măcar nu se așteptau la asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *