Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Cum vei sta la capitolul bani, în funcție de zodie

Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. În cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse” de la Antena3, Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru dezvăluie detalii despre situația financiară a fiecărei zodii în anul 2022.

Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru

Află ce te așteaptă pe plan financiar în anul 2022, în funcție de zodia în care te-ai născut. 

Zodia Berbec

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spun că sumele mari de bani și norocul va veni în perioada 11 mai și 27 octombrie 2022 pentru zodia berbec. Sunt niște zile pline de noroc și acest nativ își poate îmbunătăți situația financiară foarte mult.

Zodia Taur

Standardele de viață zodiei taur sunt foarte ridicate și își doresc să își îmbunătățească mereu situația financiară. Specialiștii menționează că în anul 2022, acest nativ învață noi metode de a face bani și își gestionează rațional bugetul. Este un an în care evită multe greșeli făcute în anul 2021.

Citește și: Zodiile feminine care vor străluci în anul 2022. Aceste femei vor cuceri toată atenția bărbaților în anul Tigrului
Zodia Gemeni

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru spun că pentru zodia gemeni anul 2022 este plin de schimbări și direcții noi. Specialiștii menționează că în perioada 1 ianuarie – 10 mai și  28 octombrie și 20 decembrie au parte de posibilități frumoase pe plan financiar și pot începe ceva nou. Pot avansa în carieră sau chiar deschide o afacere. 

Citește și: Zilele norocoase ale anului 2022 pentru fiecare zodie împarte. Norocul la dragoste, bani și carieră în anul tigrului

Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Zodia Rac

Anul 2022 pregătește pentru zodia rac multe evenimente fabuloase și posibilități de a evolua. În vechiul an acest nativ a muncit foarte mult, dar și a cheltuit destul de mult. În așa fel, în perioada 11 mai și până în 27 octombrie se pot bucura de avantaje și noroc la bani. 
Zodia Leu

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru spun că leii nu sunt mulțumiți de cât câștigă în prezent și sunt gata să facă o schimbare. Aceștia își iau o marjă de siguranță întotdeauna. De asemenea, pe tot parcursul anului 2022 leii au de câștigat din diferite activități.

Zodia Fecioară

Specialiștii spun că saturn aduce abundență și lucruri noi în zona carierei pentru zodia fecioară. Anul 2022 le va arăta ce le trebuie cu adevărat în viață și pe ce trebuie să își concentreze atenția. Iar luna martie îi poate aduce un angajament nou.

Citește și: Zodiile care își vor îndeplini toate visele în anul 2022. Acești nativi își vor vedea visul cu ochii
Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Zodia Balanță

Numerologul Mihai Voropchievici și bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spun că balanțele au toate șansele să ajungă la un job foarte bine plătit, în care se vor simți apreciați. Cu toate acestea, este foarte important să aveți grijă câți bani faceți și câți cheltuiți. 

Zodia Scorpion

Se anunță pentru zodia scorpion un an plin de schimbări masive pe plan financiar. Specialiștii spun că între 11 mai și 27 octombrie vor avea parte de oportunități fantastice de a face bani și a-și schimba situația financiară. Cu toate acestea, trebuie să devină mai selectivi.

Citește și: Zodiile care pot deveni părinți în anul 2022. Unii nativi vor începe o nouă etapă din viața lor
Zodia Săgetător

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru spun că săgetătorii sunt triplu norocoși în anul 2022, fiindcă a ajuns planeta frumuseții, fericirii și dragostei. În anul tigrului acest nativ se bucură de surse de venit, care devin neobișnuit de nebănuite. Un an în care plouă cu bani.

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru toate zodiile. Urmează un an plin de schimbări

Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Zodia Capricorn

În anul 2022 banii vin la zodia capricorn prin multă muncă inteligentă și efort.  Este un an în care vor învăța lucruri noi și vor fi puși în situații necunoscute, dar în care trebuie să găsească soluții. Cu toate că se concentrează foarte mult pe banii, capricornii nu trebuie să uite să se mai distreze un pic. 
Zodia Vărsător

Vărsătorii intră în casa a doua a banilor de la 1 ianuarie – 10 mai, mai apoi între 28 octombrie și 20 decembrie. Anul 2020 poate fi o fereastră perfectă pentru bani, dacă acest nativ acceptă noutatea în viața lor. De asemenea, trebuie să stabilească și niște reguli legate de bani.

Zodia Pești

Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru spun că 2022 va fi unul dintre cei mai buni ani pe plan financiar, întrucât au noroc. Acest nativ folosește banii pentru nevoile uzuale și nu este exclus ca în anul tigrului să beneficieze de o creștere de salariu. 

Citește și: Zodii pentru care anul 2022 va fi plin de distracții. Vor trece prin cele mai frumoase momente din viața lor în anul tigrului

7 comentarii la „Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Cum vei sta la capitolul bani, în funcție de zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *