joi, noiembrie 30, 2023
Horoscop

Horoscop saptamanal 3-9 ianuarie 2022. Fecioarele și Balanțele au parte de câștiguri mici, dar folositoare, iar Scorpionii în această perioadă sunt extrem de atenți

Horoscop saptamanal 3-9 ianuarie 2022. Este o perioadă productivă pentru o bună parte din zodii, în special pe plan personal și pentru cei care încep noi proiecte. Astrologii spun că fecioarele și balanțele au parte de câștiguri mici, dar folositoare, iar scorpionii în această perioadă sunt extrem de atenți. 

Horoscop saptamanal 3-9 ianuarie 2022

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 3-9 ianuarie 2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii trec prin clipe frumoase alături de cei dragi și își petrece timpul liber alături de oamenii care mereu îi ajută și susțin. Astrologii mai menționează că în a doua partea săptămânii îi așteaptă mai multe surprize și s-ar putea ca un eveniment important să-l petreacă într-un loc neplanificat, dar plin de atmosferă. Stelele mai arată că pot interveni și mai multe propuneri, care pot face această perioadă mai colorată. 

Poziția planetelor arată că berbecii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Zodia Taur

Taurii se bucură de o săptămână liniștită, în special din punct de vedere personal, fiindcă are parte de liniște și înțelegere. În prima jumătatea săptămânii se pot trezi cu surprize legate de situația lor financiară, deoarece au cheltuit mai mult decât se aștepta. De asemenea, în această perioadă, taurii nu vor ezita să abordeze câteva subiecte cu șefii sau cu colegii de muncă, pentru că cineva își permite foarte mult. 

Astrele spun că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna IANUARIE 2022? Locul unde ai șanse să îți găsești a doua jumătate
Zodia Gemeni

Astrele arată că în această perioadă, gemenii pot lua o decizie în ultimul moment și acest lucru îi transformă în niște oamenii extrem de interesanți și spontani în fața unor persoane. La mijloc de săptămână pot primi câteva cadouri, care au o semnificație aparte și un subînțeles. Iar la final de săptămână își fac planuri mărețe pentru viitorul lor, acestea pot fi legate atât de familie, cât și de cariera lor. 

Astrologii scot în evidență că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Horoscop saptamanal 3-9 ianuarie 2022. Zodia Rac

Este o perioadă benefică pentru zodia rac, deoarece se odihnește mai mult și petrece timpul cu oameni dragi. Astrologii mai adaugă că au toate șansele să își îmbunătățească viața intimă și vor fi dornici să experimenteze cu lucruri noi. Iar la final de săptămână vor apărea posibilități și bani exact de unde nu se așteptau. De asemenea, pot fi extrem de uimiți din cauza unui comportament inadecvat din partea unui om pe care foarte bine îl cunoaște. 

Astrologii recomand ca în această perioadă racii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Citește și: Zilele norocoase pentru luna IANUARIE 2022. Acestea sunt zilele în care zodiile pot avea noroc la bani, dragoste și carieră
Zodia Leu

Leii primesc vești bune din partea unor colegi sau prieteni legate de o sumă de bani, care poate veni mai repede în mâinile lor. Stelele mai arată că apar schimbări în viața lor personală, mai ales dacă simt că partenerul de viață își permite prea mult în ultimul timp. De asemenea, își vor extinde legăturile sociale, puteți lua parte la mai multe proiecte și își pot consolida reputația într-un domeniu. 

În această perioadă, leii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, pentru că bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Citește și: Horoscop Minerva pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru multe zodii și norocul vine la cei care nici măcar nu se așteptau la asta

Zodia Fecioară

Fecioarele au parte de câștiguri mici, dar folositoare în această perioadă. Se folosește de mai multe propuneri și beneficii, pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Astrologii observ că ceva se întâmplă în viața personală și acest lucru nu-i permite să gândească limpede. În a doua partea a acestei săptămânii, fecioarele devin mai pragmatice și își fac planuri în legătură cu un proiect sau colaborare. 

Astrologii menționează că fecioarele nu vor avea probleme de sănătate, întrucât au o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în IANUARIE 2022. Astrele arată care sunt nativii ce își vor schimba viața personală
Horoscop saptamanal 3-9 ianuarie 2022. Zodia Balanță

În această perioadă balanțele au parte de câștiguri mici, dar folositoare, fiindcă își rezolvă cele mai dificile probleme. Acest nativ se simte mai sigur după ce descoperă un detaliu legat de o persoană și se implică într-un conflict, pentru a liniști spiritele. Iar în a doua partea săptămânii, această zodie găsește soluții pentru a calma nervii unui om și al convinge să acționeze așa cum își dorește. 

În această perioadă balanțele trebuie să devină mai atente la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli. 

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în IANUARIE 2022. Acești nativi se vor îmbogățiți în această perioadă

Zodia Scorpion

Scorpionii în această perioadă sunt extrem de atenți, în special cu banii și acest lucru îi permite să-și schimbe situația financiară. De asemenea, în fața lor apar oamenii influenți, care dețin informațiile și sursele corecte pentru ai ajuta. În a doua partea săptămânii, scorpionii vor fi puși în situația în care vor fi nevoiți să renunțe la un lucru sau persoană importante pentru a primi ceva ce își dorește de mult timp.

Poziția planetelor arată că această perioadă trece destul de liniștit pentru zodia scorpion la capitolul sănătatea. Dar pot interveni mici dureri de burtă sau de dinți. Nu evitați aceste semne. 
Zodia Săgetător

Săgetătorii au parte de o perioadă destul de complicată, pentru că apar mai multe lucruri care nu au fost planificate. Astrele mai observ că acest nativ are o dispoziție care se schimbă la fiecare oră. Din acest motiv, pot trece și prin câteva certuri cu partenerul de viață sau cu familia. Stelele mai arată că la final de săptămână spiritele se calmează și săgetătorii își găsesc liniștea sufletească. 

În această perioadă sănătatea săgetătorilor nu are de suferit. Dar trebuie să fie foarte atent la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, întrucât vă puteți trezi cu dureri de burtă. 

Citește și: Zilele norocoase în luna Ianuarie 2022, conform semnului zodiacal. Numerologii au stabilit zilele în care nativii vor avea cel mai mare noroc în dragoste, bani și carieră

Horoscop saptamanal 3-9 ianuarie 2022. Zodia Capricorn

Poziția planetelor arată că în această săptămână capricornii sunt înconjurați de oamenii frumoși și plini de energie pozitivă. În prima jumătatea săptămânii, pot vedea mai multe persoane dragi din viața lor și vor fi mereu cu zâmbetul pe buze, fiindcă glumele și situațiile amuzante nu vor lipsi. Poziția planetelor mai arată că capricornii se pregătesc pentru un eveniment sau pentru o vacanță pe care o așteaptă de ceva timp. 

Astrologii spun că în această săptămână, capricornii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp. 
Zodia Vărsător

În această săptămână, vărsătorii se simt extrem de siguri în ceea ce fac și creează o impresie bună față de un om nou din viața lor. În prima partea săptămânii, sunt preocupați de alegerea unui cadou sau unei locații importante. Astrele arată că pe plan personal pot apărea schimbări, mai ales în a doua partea săptămânii. De asemenea, acest nativ pune baza unei relații sau unei colaborări de lungă durată.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici pentru anul 2022. Sfaturile care te vor ajuta să eviți problemele în anul tigrului

Zodia Pești

Este o perioadă frumoasă din viața zodie pești, fiindcă petrece timp cu cei dragi și își face planuri legate de viitorul lor profesional și financiar. Iar în prima jumătatea săptămânii, pot primi o propunere de colaborare. Și vor fi încântați să facă parte dintr-un proiect unde sunt implicați oameni influenți. Iar în a doua partea săptămânii, peștii vor avea o ocazie bună de a demonstra că sunt oameni de încredere. 

Astrologii spun că peștii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament. 

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Ianuarie 2022. În aceste locuri ai cele mai mari șanse să găsești pe cineva care îți va schimba viața

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *