Horoscop saptamanal 10-16 ianuarie 2022. Capricornii și Vărsătorii iau decizii importante pe plan personal, iar Peștii sunt plini de energie

Horoscop saptamanal 10-16 ianuarie 2022. Este o perioadă productivă pentru o bună parte din zodii, mai ales pe plan personal și pentru cei care încep noi proiecte. Astrele arată că vărsătorii și capricornii iau decizii importante pe plan personal, iar peștii sunt plini de energie.

Horoscop saptamanal 10-16 ianuarie 2022

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 10-16 ianuarie 2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii se bucură de o săptămână liniștită, mai ales din punct de vedere personal, pentru că are parte de liniște și înțelegere. În prima partea săptămânii se pot trezi cu surprize legate de situația lor financiară, fiindcă au cheltuit mai mult decât se aștepta. De asemenea, în această perioadă, berbeci nu vor ezita să abordeze câteva subiecte cu șefii sau cu colegii de muncă, întrucât cineva își permite foarte mult. 

Astrele menționează că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Zodia Taur

Poziția planetelor arată că în această săptămână, taurii pot lua o decizie în ultimul moment și acest lucru îi transformă în niște oamenii extrem de interesanți și spontani în fața unor persoane. La mijloc de săptămână pot primi câteva cadouri, care au o semnificație aparte și un subînțeles. De asemenea, la final de săptămână își fac planuri mărețe pentru viitorul lor, acestea pot fi legate atât de familie, cât și de cariera lor. 

Astrele scot în evidență că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Zodia Gemeni

Este o perioadă benefică pentru zodia gemeni, întrucât se odihnește mai mult și petrece timpul cu oameni dragi. Astrele mai adaugă că au toate șansele să își îmbunătățească viața intimă și vor fi dornici să experimenteze cu lucruri noi. Stelele arată că la final de săptămână vor apărea posibilități și bani exact de unde nu se așteptau. De asemenea, pot fi extrem de uimiți din cauza unui comportament inadecvat din partea unui om pe care foarte bine îl cunoaște. 

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, gemenii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Horoscop saptamanal 10-16 ianuarie 2022. Zodia Rac

Racii primesc vești bune din partea unor colegi sau prieteni legate de o sumă de bani, care poate veni mai repede în mâinile lor. Astrele mai arată că apar schimbări în viața lor personală, în special dacă simt că partenerul de viață își permite prea mult în ultimul timp. Stelele mai arată că își vor extinde legăturile sociale, puteți lua parte la mai multe proiecte și își pot consolida reputația într-un domeniu. 

În această săptămână, racii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Citește și: Află dacă vei fi înșelat în anul 2022, conform zodie tale. Care sunt nativii ce vor avea de suferit din cauza infidelității
Zodia Leu

Leii au parte de câștiguri mici, dar folositoare în această săptămână. Se folosește de mai multe propuneri și beneficii, pentru a-și îmbunătăți situația financiară. Astrele observ că ceva se întâmplă în viața personală și acest lucru nu-i permite să gândească limpede. În a doua jumătatea a acestei săptămânii, leii devin mai pragmatice și își fac planuri în legătură cu un proiect sau colaborare. 

Astrologii spun că leii nu vor avea probleme de sănătate, fiindcă au o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni. Dar ar fi bine să-și îmbogățească alimentația zilnică cu mai multe vitamine și minerale.

Citește și: Zodiile cu o sănătate de fier în anul 2022. Te regăsești printre aceste zodii?

Zodia Fecioară

Este o perioadă foarte bună pentru zodia fecioară, care se simte fericită și împlinită. În prima jumătatea săptămânii poate duce până la capăt un proiect sau un lucru, la care lucrează de ceva timp. Stelele mai arată că o persoană importantă pentru acest nativ o să-i ajute să depășească starea de nesiguranță. Astrologii mai adaugă că în această perioadă fecioarele întreprind acțiuni dictate de ceea ce simt.

 În această săptămână, fecioarele trebuie să devină mai atente la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, întrucât în această perioadă șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli. 

Citește și: Cum vei sta la capitolul sănătate în anul 2022, în funcție de zodiac ta. Unele zodii vor avea o sănătate de fier
Horoscop saptamanal 10-16 ianuarie 2022. Zodia Balanță

Balanțele în această săptămână sunt extrem de atenți, mai ales cu banii și acest lucru îi permite să-și schimbe situația financiară. De asemenea, în fața lor apar oamenii influenți, care dețin informațiile și sursele corecte pentru ai ajuta. În a doua jumătatea săptămânii, balanțele vor fi puși în situația în care vor fi nevoiți să renunțe la un lucru sau persoană importante pentru a primi ceva ce își dorește de mult timp.

Stelele arată că această perioadă trece destul de liniștit pentru zodia balanță la capitolul sănătatea. Dar pot interveni mici dureri de burtă sau de dinți. Nu evitați aceste semne. 

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Ianuarie 2022. În aceste locuri ai cele mai mari șanse să găsești pe cineva care îți va schimba viața

Zodia Scorpion

Scorpionii au parte de o perioadă destul de complicată, fiindcă apar mai multe lucruri care nu au fost planificate. Astrologii mai observ că acest nativ are o dispoziție care se schimbă la fiecare oră. Din acest motiv, pot trece și prin câteva certuri cu partenerul de viață sau cu familia. Poziția planetelor mai arată că la final de săptămână spiritele se calmează și scorpionii își găsesc liniștea sufletească. 

În această perioadă sănătatea scorpionilor nu are de suferit. Dar trebuie să fie foarte atent la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, fiindcă vă puteți trezi cu dureri de burtă. 
Zodia Săgetător

Astrele arată că în această perioadă săgetătorii sunt înconjurați de oamenii frumoși și plini de energie pozitivă. În prima partea săptămânii, pot vedea mai multe persoane dragi din viața lor și vor fi mereu cu zâmbetul pe buze, pentru că glumele și situațiile amuzante nu vor lipsi. Stelele scot în evidență că săgetătorii se pregătesc pentru un eveniment sau pentru o vacanță pe care o așteaptă de ceva timp. 

Astrologii spun că în această perioadă, săgetătorii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp. 

Citește și: Horoscopul banilor în anul 2022 pentru fiecare zodie. Apar situații neașteptate pe plan financiar pentru mulți nativi

Horoscop saptamanal 10-16 ianuarie 2022. Zodia Capricorn

Capricornii iau decizii importante pe plan personal în această perioadă și vor acționa așa cum le dictează inima. În prima jumătatea săptămânii, acest nativ poate lua o decizie complicată, dar necesară pentru familia lor. De asemenea, la serviciu capricornii se pot confrunta cu câteva probleme, pentru că șefii sau unii colegi au pretenții mai mari, decât în mod normal.  

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.
Zodia Vărsător

În prima jumătatea săptămânii, vărsătorii iau decizii importante pe plan personal, pentru că lucrurile se agravează în fiecare zi. Acest nativ simte nevoia de a face o schimbare și s-ar putea să înceapă cu felul în care arată. În a doua jumătatea, vărsătorii pot rezolva o problemă la locul de muncă, care îi dădea bătăi de cap de ceva timp.  

Astrele menționează că vărsătorii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament. 

Citește și: Zodiile care pot deveni părinți în anul 2022. Unii nativi vor începe o nouă etapă din viața lor

Zodia Pești

Peștii sunt plini de energie în această perioadă și pot face lucruri minunate. În prima jumătatea săptămânii, acest nativ poate cunoaște oamenii frumoși, care sunt gata să-i ajute. Iar în a doua partea săptămânii, peștii sunt foarte hotărâți și vor să primească un răspuns rapid de la o persoană, pentru că nu mai poate aștepta. De asemenea, pot primi vești despre o comandă sau un eveniment. 

Stelele arată că peștii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru toate zodiile. Urmează un an plin de schimbări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *