Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 10-16 ianuarie 2022. Taurii au parte de ceva fierbinte, iar Săgetătorii vor afla un adevăr

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 10-16 ianuarie 2022. Mihai Voropchievici a povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena3, ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Numerologul spune că taurii au parte de ceva fierbinte, iar săgetătorii vor afla un adevăr.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 10-16 ianuarie 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 10-16 ianuarie 2022 de la numerologul Mihai Voropchievici.

Zodia Berbec

Numerologul spune că berbecii intră din nou sub protecția divină. Prin urmare, în această perioadă va fi protejat în toate aspectele, chiar dacă este vorba de ceva dificil. Acest nativ are mai mult curaj și putere interioară ca să lupte cu forțele malefice

Zodia Taur

Mihai Voropchievici spune că zodia taur are parte în această perioadă de ceva nou, fierbinte și provocator. Nu este exclus că va descoperi o dragoste pasională, poate chiar va duce la o căsătorie frumoasă. În această săptămână pornește bine și se lovește de simbolul dragoste în fiecare zi.

Citește și: Zodii pline de noroc în anul 2022. Astrologii spun că sunt câțiva nativi care au noroc pe plan sentimental, profesional și financiar
Zodia Gemeni

Numerologul spune că în această săptămână zodia gemeni este pusă la încercare și trebuie să demonstreze că este mai puternică și mai rezistentă decât pare. De asemenea, au nevoie de mai multe încredere în sine pentru a rezolva tot ce și-au propus. Mihai Voropchievici spune că acest nativ trebuie să fie atent la sănătate și lăcomie.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Ianuarie 2022. Astrele prognozează mari schimbări pe plan financiar în prima lună a anului

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 10-16 ianuarie 2022. Zodia Rac

Mihai Voropchievici menționează că racii sunt în căutarea unei alte locuințe sau chiar serviciu. Este o perioadă în care această zodie va alege cu inima și va face doar ceea ce vrea. Astfel, este o săptămână a căutărilor, a schimbărilor și a provocărilor din partea unor oamenii. 
Zodia Leu

Numerologul vine cu un mesaj fantastic pentru zodia leu: ”lăsați în urmă toate grijile și pregătiți-vă pentru ceva nemaipomenit”. Astfel, în această săptămână leii trebuie să lase în spate toate problemele și să se bucură de tot ce iau pregătit astrele.

Zodia Fecioară

Mihai Voropchievici dezvăluie că zodia fecioară are o săptămână de atenționare la modul comportamental, la acțiuni și dialog. Numerologul recomandă să stați liniștiți și să luați deciziile cu mai mult calm, fiindcă doar așa evitați problemele mari.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Ianuarie 2022. O zodie are mari șanse să facă un pas important în relație
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 10-16 ianuarie 2022. Zodia Balanță

Numerologul vine cu două mesaje pentru zodia balanță – calmați-vă și nu vă mai faceți în zadar griji pentru o persoană apropiată, fiindcă lucrurile nu stau chiar așa de rău cum crede acest nativ. Gândiți-vă la pozitiv și scoateți din creier gândurile negative.  

Zodia Scorpion

Mihai Voropchievici spune că scorpionii schimbă macazul în această săptămână și abordează într-un alt mod unele probleme. Este o perioadă în care folosesc altă tactică și privesc lucrurile dintr-o perspectivă mai nouă, fiindcă își dau seama că ceva nu merge cum trebuie.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la capitolul carieră în anul 2022. În viața unor nativi apar oportunități la care nici nu se așteptau
Zodia Săgetător

Numerologul menționează că săgetătorii pot descoperi un adevăr care le va schimba sau marca viața. Din fericire, informația obținută este benefică pentru viitorul lor și își dă seama cum trebuie să acționeze în această perioadă. 

Citește și: Zilele norocoase ale anului 2022 pentru fiecare zodie împarte. Norocul la dragoste, bani și carieră în anul tigrului

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 10-16 ianuarie 2022. Zodia Capricorn

Mihai Voropchievici povestește că în această săptămână, capricornii trebuie să fie pregătiți pentru o mare schimbare legată de casa sau familia lor. O perioadă mai dificilă, dar benefică pentru a realiza ce viitor are alături de o persoană.
Zodia Vărsător

Numerologul scoate în evidență că vine uraganul peste zodia vărsător. Este o perioadă în care ar fi bine să se mobilizeze forțele, pentru că vin mai multe bătălii și provocări neașteptate. Totul se aranjează în această săptămână!

Zodia Pești

Mihai Voropchievici recomandă ca zodia pești să își mobilizeze toate puterile pentru a consolida poziția lor acasă, societate și serviciu. O săptămână în care trebuie să demonstrați că meritați locul pe care îl aveți și că dețineți tot dreptul asupra unor lucruri. 

Citește și: Zodiile care își vor îndeplini toate visele în anul 2022. Acești nativi își vor vedea visul cu ochii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.