Horoscop Minerva 2022. Zodiile care vor avea cel mai mare noroc în anul 2022, conform astrologului

Horoscop Minerva 2022. Celebrul astrologi a prezentat horoscopul pentru anul 2022 – Horoscop Minerva pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru multe zodii și norocul vine la cei care nici măcar nu se așteptau la asta. De asemenea, a evidențiat câteva zodii care vor avea un mare noroc în anul tigrului, conform romaniatv.net.

Horoscop Minerva 2022

Află care sunt zodiile ce vor avea parte de noroc în anul 2022, conform Minervei.

Zodia Berbec

Minerva menționează că zodia berbec este cea mai norocoasă pe toate planurile, fiindcă nasc noi idei, inovații și sunt extrem de creativi. Este un an bogat în evenimente și momente cruciale, care vor pune punct unor probleme. Astrologul adaugă că în anul 2022 se vor schimba multe lucruri în viața lor și sunt extrem de aproape de succes. Minerva vine cu mai multe detalii:

”Aș spune ca Berbecii sunt cei mai avantajați din toate punctele de vedere, dacă stăm să ne gândim. Jupiter cât a fost în Vărsător, a ajutat la nașterea noilor invenții şi inovații și tehnologii. A ajutat la creare unui sentiment mai profund de comun de comuniune.

Acum trebuie să ne așteptăm la noi mișcări spirituale, noi filozofii, un interes sporit pentru spiritualitate. O să remarcăm fascinația pentru misticism, ocult şi fantezie, inovații în lumea fotografiei, a muzicii şi a filmului. Schimbări în industrie, noi cercetări şi un interes mai profund pentru sănătatea mentală. Cercetări asupra substanțelor care modifică starea afectivă şi psihică”, a spus Minerva.

Citește și: Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Cum vei sta la capitolul bani, în funcție de zodie
Zodia Taur, Leu, Fecioară și Scorpion – în lista norocoșilor din anul 2022

Nu doar berbecii sunt avantajați de stele, dar și taurii, leii și scorpionii. Anul 2022 va veni cu o mulțime de schimbări pentru ei și aceștia vor simți că evoluează pe plan financiar, profesional și personal. Vor lua decizii corecte, chiar dacă se vor grăbi și vor avea șanse extraordinară pentru a-și manifesta profesionalismul.
De asemenea, în lista norocoșilor intră și zodia fecioară, pentru că în anul 2022 va avea terenul necesar pentru a-și arăta abilitățile și pentru a face decizii importante, care le poate schimba viața și gândirea. Este un semn pragmatic, care în anul 2022 își va controla fiecare pas și nu va permite ca unii oamenii să îi ia locul. 

”Pe lângă Berbeci, cele mai norocoase semne în 2022 sunt Taurul Scorpionul şi Leu. Putem să adăugăm şi Fecioară pentru că ea va avea parte de un teren pe care să se miște în voie, știind că este un semn pragmatic, întotdeauna ia deciziile cum le simte, vor avea șanse extraordinare”, adaugă astrologul.

Citește și: Zodii care nu se vor îmbolnăvi în anul 2022. Acești nativi vor avea cel mai rezistent sistem imunitar în anul Tigrului
Horoscop Minerva 2022. Zodia Gemeni, Balanță și Pești – norocoșii pe plan amoros în anul 2022

În timp ce unele zodii își construiesc cariera, alți nativi se pot lăuda cu schimbări majore pe plan personal. Minerva spune că Gemenii, Balanțele și Peștii au toate șansele să își găsească sufletul pereche. Prin urmare, trebuie să fie atenți la toate semnele pe care le primește și să nu se teamă de oamenii noi. 

Citește și: Horoscopul complet al anului 2022 cu Mihai Voropchievici. Câteva zodii vor trece prin cele mai mare schimbări din viața lor
Zodia Rac, Săgetător și Vărsător – norocoșii pe plan financiar în anul 2022

În anul tigrului, racii, săgetătorii și vărsătorii  vor avea un mare noroc la bani, pentru că se leagă cu oamenii potriviți și se implică în proiecte sau afaceri, care nu doar le aduce satisfacție morală, dar și bani în plus. 

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici pentru anul 2022. Sfaturile care te vor ajuta să eviți problemele în anul tigrului
Zodia Taur, Rac, Pești și Fecioare

De asemenea, Minerva sfătuiește taurilor, racilor, peștilor și fecioarelor să fie foarte atenți la investiții, în special când vine vorba de sume mari și oamenii cu un trecut dubios. Unele lucruri nu vor merită efortul lor și rezultatele, s-ar putea să nu fie cele așteptate. 

Citește și: Horoscop Minerva pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru multe zodii și norocul vine la cei care nici măcar nu se așteptau la asta

3 comentarii la „Horoscop Minerva 2022. Zodiile care vor avea cel mai mare noroc în anul 2022, conform astrologului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *