Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Scorpionii își pierd mințile după o dragoste pasională, iar Racii, în sfârșit, găsesc belșug și fertilitate

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Mihai Voropchievici a povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena3, ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Numerologul menționează că scorpionii își pierd mințile după o dragoste pasională, iar racii, în sfârșit, găsește belșug și fertilitate.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 17-23 ianuarie 2022 de la numerologul Mihai Voropchievici.

Zodia Berbec

Numerologul spune că zodia berbec are parte de o săptămână de protecție divină. Adică, este protejat de ochii care deoache, bârfe și de diferite răutăți. Cu toate acestea, nu își poate permite să facă chiar toate tâmpeniile, pentru că pot plăti ulterior. 

Zodia Taur

Mihai Voropchievici menționează că în această perioadă zodia taur va afla un mare adevăr, care nu doar o să-i marcheze viața, dar și o să-i schimbe o mulțime de lucruri care îi înconjoară. De asemenea, numerologul mai adaugă că de multe ori schimbarea ne poate ajuta benefic.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici pentru anul 2022. Sfaturile care te vor ajuta să eviți problemele în anul tigrului
Zodia Gemeni

Mihai Voropchievici scoate în evidență că în această săptămână zodia gemeni poate găsi, în sfârșit, rezolvarea tuturor problemelor care îi frământă în ultima perioadă. Este o perioadă în care sunt încercați, provocați și sunt puși în situația în care să rezolve totul prin dialog constructiv. 

Citește și: Cele mai puternice femei din zodiac. Pot fi mai dominate decât bărbații

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Zodia Rac

Numerologul scoate în evidență zodia rac în această perioadă, fiindcă găsește fertilitate și belșug. Este o săptămână mai dificilă pentru acest nativ, dar din fericire, peste puțin timp, visele lor se vor împlini și vor fi mândri de propriile alegeri. 
Zodia Leu

Mihai Voropchievici dezvăluie că zodia leu a intrat pe un patinoar, unde gheața este prea subțire ca să-i țină. Numerologul atenționează acest nativ, ca să fie cât mai calm și echilibrat, deoarece pot intra în apă. Fiți atenți la propriile decizii din această săptămână. 

Zodia Fecioară

Numerologul spune că zodia fecioară trebuie să facă ceva pentru ele în această perioadă. Astfel, Mihai Voropchievici menționează că ar fi bine să își consolideze poziția la locul de muncă, între prieteni și în societate. Gândiți-vă mai mult la propria persoană. 

Citește și: Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Cum vei sta la capitolul bani, în funcție de zodie
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Zodia Balanță

Mihai Voropchievici povestește că zodia balanță în această săptămână va trece prin mai multe provocări. Din acest motiv, recomandă să aibă mai multă forță, putere și tărie, pentru că doar așa vor depăși toate obstacolele care vor apărea pe parcurs. 

Zodia Scorpion

Numerologul menționează că în viața zodia scorpioni vine simbolul dragostei. Astfel, acest nativ poate descoperi ceva nou, pasional și fierbinte care îi poate fura mințile. Această săptămână va aduce multe momente frumoase, pe care nu o să le poată uita. 

Citește și: Horoscopul complet al anului 2022 cu Mihai Voropchievici. Câteva zodii vor trece prin cele mai mare schimbări din viața lor
Zodia Săgetător

Mihai Voropchievici spune că în această perioadă zodia săgetător trebuie să se relaxeze și să abordeze mai simplu unele lucruri. Nu mai trebuie să-și facă griji pentru starea de sănătate a cuiva apropiat, fiindcă nu este totul atât de grav cum pare la prima vedere. 

Citește și: Horoscopul dragostei 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Ce te așteaptă în anul tigrului pe plan amoros, în funcție de zodie

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 17-23 ianuarie 2022. Zodia Capricorn

Este o săptămână în care zodia capricorn se pregătesc de plecare. Numerologul menționează că pot pleca într-o călătorie, pe care o așteptau de mult. Capricornii se destind și se relaxează la maxim, pentru că merită câteva zile de odihnă și liniște. 
Zodia Vărsător

Mihai Voropchievici dezvăluie că zodia vărsător în această perioadă vrea să rămână doar el cu Dumnezeu. Prin urmare, tăcerea lor spune foarte multe lucruri. Analizează și reflectează asupra unor lucruri importante și care îi afectează viața. 

Zodia Pești

Numerologul scoate în evidență faptul că în această perioadă peștii trebuie să își schimbe tactica. Este foarte important să abordeze problemele într-un nou stil, mai ales dacă vor să scape o dată pentru totdeauna de un obstacol, care tot apare în viața lor. 

Citește și: Horoscop Minerva pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru multe zodii și norocul vine la cei care nici măcar nu se așteptau la asta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.