Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 24-30 ianuarie 2022. Racii pot începe o nouă viață, iar Berbecii descoperă un adevăr important

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 24-30 ianuarie 2022. Mihai Voropchievici a povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena3, ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Numerologul spune că racii pot începe o nouă viață, iar berbecii descoperă un adevăr important.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 24-30 ianuarie 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 24-30 ianuarie 2022 de la numerologul Mihai Voropchievici.

Zodia Berbec

Mihai Voropchievici menționează că zodia berbec în această perioadă poate descoperi un adevăr important, care îi poate schimba sau influența viața. Poate fi o schimbare benefică, dar nu este exclus că poate fi și ceva negativ. Numerologul spune că tot ce se întâmplă în anul 2022 este karma. 

Zodia Taur

Numerologul scoate în evidență că în această săptămână vine simbolul dragoste în viața zodie taur. Este ceva extrem de provocator, fierbinte și nou. Taurii pot trece prin clipe unice, care îi pot aduce schimbări și principii noi. 

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Zodia Gemeni

Mihai Voropchievici scoate în evidență că zodia gemeni în această săptămână este pe punctul de-a face o schimbare majoră pe plan personal, profesional sau financiar. Este o perioadă complicată, dar extrem de productivă, fiindcă rezultatele nu se lasă foarte mult timp așteptate.

Citește și: Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2021. Cum va afecta Marte în zodia Capricornului pe toți nativii

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 24-30 ianuarie 2022. Zodia Rac

Numeorologul spune că în această perioadă zodia rac este pregătită pentru o nouă viață, fiindcă nu mai vrea să stea pe loc. Este o săptămână frumoasă pentru acest nativ, dar care aduce multe schimbări și situații neplanificate. 
Zodia Leu

Mihai Voropchievici menționează că în această perioadă zodia leu în continuare se află pe o pojghiță de gheață. Se pare că nu au învățat lecția importantă de săptămâna trecută și riscă să piardă ceva extrem de apropiat și drag. 

Zodia Fecioară

Numerologul spune că în această săptămână zodia fecioară va avea parte de o suită de schimbări majore pe plan profesional, personal sau financiar. Acest nativ se poate simți într-un moment dat depășit de unele informații, dar până la urmă face față problemelor.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în februarie 2022. Nativii care nu vor uita niciodată această lună
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 24-30 ianuarie 2022. Zodia Balanță

În această perioadă, Mihai Voropchievici spune că zodia balanță trebuie să își consolideze poziția și la locul de muncă și acasă. Este o săptămână în care va fi pus la încercări de diferite persoane influente și nu trebuie să cedeze, chiar dacă le este greu. 

Zodia Scorpion

Numerologul menționează că zodia scorpion va avea parte de o săptămână plină de mesaje. Prin urmare, va fi pus în situația în care să răspundă la mai multe mesaje sau chiar să transmită ceva. O perioadă interesantă.

Citește și: Horoscop săptămânal 24-30 Ianuarie 2022. Peștii vor avea curajul să înceapă ceva nou, iar Fecioarele vor fi extrem de productive în această perioadă
Zodia Săgetător

Mihai Voropchievici scoate în evidență că zodia săgetător are parte de vești bune în această perioadă. De asemenea, poate primi surprize, cadouri sau o sumă de bani importantă, care îi poate rezolva o parte din probleme. 

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 24-30 ianuarie 2022. Zodia Capricorn

Este o săptămână a surprizelor pentru zodia capricorn. Numerologul menționează că cineva se gândește intens la acest nativ și le poate trimite un cadou minunat. O perioadă în care capricornii se vor simți importanți și apreciați. 
Zodia Vărsător

Mihai Voropchievici spune că în această săptămână zodia vărsător găsește rezolvarea tuturor problemelor. Din acest motiv, va face un consiliu de familie și va discuta în mod deschis despre problemele care în afectează în ultima perioadă. 

Zodia Pești

Numerologul recomandă zodie pești în această perioadă să rămână acasă și aștepte o schimbare foarte importantă. Nu trebuie să forțeze lucrurile prea mult, fiindcă totul se va rezolva de la sine. 

Citește și: Horoscopul banilor 24-30 ianuarie 2022. Scorpionii și Săgetătorii pot pierde bani în această perioadă, iar Capricornii se îmbogățesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.