Horoscop saptamanal 7-13 februarie 2022. Taurii și Berbecii se pot afirma profesional, iar Gemenii au parte de o perioadă spectaculoasă

Horoscop saptamanal 7-13 februarie 2022. Este o săptămână dificilă, dar în același timp frumoasă pentru persoanele care petrec foarte mult timp cu familia. Astrele arată că taurii și berbecii se pot afirma profesional, iar gemenii au parte de o perioadă spectaculoasă.

Horoscop saptamanal 7-13 februarie 2022

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 7-13 februarie 2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

În această săptămână, berbecii se pot afirma profesional, fiindcă are libertatea de a se exprima și a acționa așa cum vrea. Este o perioadă încărcată, în care acest nativ va avea foarte puțin timp liber, dar se va simți împlinit, fiindcă realizează tot ce își propune. Astrologii menționează că pot apărea probleme în familie, din cauza unei minciuni. 

Berbecii au parte de o sănătate de fier în această săptămână și sunt rezistenți la diferite boli. Cu toate acestea, astrologii recomand ca zodia berbec să își ajute organismul și să mănânce mai multe fructe și legume pentru a-și ajuta imunitatea. 

Zodia Taur

Taurii se pot afirma profesional și se simt foarte bine în poziția de lider. Stelele arată că intervin câteva schimbări frumoase la locul de muncă și acest nativ se simte mai liber din mai multe puncte de vedere. De asemenea, are posibilitatea să facă câțiva bani în plus, în special dacă lucrează la un proiect suplimentar. Iar la final de săptămână poate primi o noutate legată de o vacanță sau călătorie.

Taurii trebuie să devină mai atente la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, întrucât în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli. 

Citește și: Zodiile care pot deveni părinți în anul 2022. Unii nativi vor începe o nouă etapă din viața lor
Zodia Gemeni

Gemenii au parte de o perioadă spectaculoasă din viața lor, fiindcă intervin oamenii speciali, care le pot aduce emoții tari. Astrologii spun că acest nativ este extrem de sensibil și poate reacționa mai ciudat în momente stresante. În a doua partea săptămânii, gemenii își schimbă tactica la locul de muncă și descoperă o nouă modalitatea de a face bani suplimentari și a economisi timp. 

Astrologii menționează că această săptămână trece destul de liniștit pentru zodia gemeni la capitolul sănătatea. Dar pot interveni mici dureri de burtă sau de dinți. Nu evitați aceste semne.

Horoscop saptamanal 7-13 februarie 2022. Zodia Rac

Racii au idei ingenioase în această săptămână și se apucă să implementeze lucrurile care la prima vedere par extrem de dificile. Această zodie este foarte bine concentrată și echilibrată când este vorba de partea profesională a vieții sale. Și astrologii scot în evidență că pot avea un mare succes, în special în a doua partea săptămânii. De asemenea, pot apărea oamenii în viața zodiei rac care pot să încerce să le strice câteva planuri. 

În această perioadă sănătatea, racii nu au de suferit. Dar trebuie să fie foarte atent la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, întrucât vă puteți trezi cu dureri de burtă. 

Citește și: Zodiile care își vor îndeplini toate visele în anul 2022. Acești nativi își vor vedea visul cu ochii
Zodia Leu

În prima partea săptămânii, leii se pot confrunta cu unele cheltuieli nedorite sau să fie nevoiți să apeleze la economii pentru a face față unei situații complicate. De asemenea, vor găsi o soluție pentru a rezolva probleme unei persoane apropiate. Iar la final de săptămână, zodia leu are parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viață sau din partea unei persoane care manifestă simpatie față de ei. 

Astrele arată că în această perioadă, leii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Citește și: Zilele norocoase ale anului 2022 pentru fiecare zodie împarte. Norocul la dragoste, bani și carieră în anul tigrului

Zodia Fecioară

Fecioarele încearcă să controleze tot în această săptămână, pentru că își dă seama că are o mare responsabilitate față de cineva. Astrele arată că este o perioadă în care acest nativ face totul cât mai bine posibil și este atent la dorințele oamenilor din jur. Iar în a doua partea săptămânii, fecioarele vor fi răsplătiți pentru munca depusă și nu este exclus că suma va crește. 

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia fecioară, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop saptamanal 7-13 februarie 2022. Zodia Balanță

Este o săptămână dificilă pentru zodia balanță, dar care îi aduce multe lucruri noi și oamenii de încredere. În prima partea săptămânii, balanțele își dau seama cum trebuie să acționeze într-o situație și învață câteva lucruri importante. Iar în a doua jumătatea săptămânii, balanțele pot relua niște negocieri, dar vin cu noi condiții pentru colaborare. 

Astrologii menționează că balanțele trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la capitolul carieră în anul 2022. În viața unor nativi apar oportunități la care nici nu se așteptau

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt plini de energie în această perioadă și pot face lucruri minunate. În prima jumătatea săptămânii, acest nativ poate cunoaște oamenii frumoși, care sunt gata să-i ajute. Stelele arată că în a doua partea săptămânii, scorpionii sunt foarte hotărâți și vor să primească un răspuns rapid de la o persoană, pentru că nu mai poate aștepta. Pot primi vești despre o comandă sau un eveniment. 

Astrele arată că scorpionii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr, grăsimi sau alcool consumat zilnic!
Zodia Săgetător

Săgetătorii trec prin niște schimbări la locul de muncă, deoarece stresul și oboseala care s-a acumulat în ultimul timp îi motivează să facă un pas important. Iar la mijloc de săptămână pot primi o propunere avantajoasă și se gândesc serios să își achiziționeze un obiect costisitor. De asemenea, la final de săptămână se preocupă mai multe de problemele familie și poate chiar încep să își facă câteva planuri legate de un eveniment sau călătorie. 

Astrologii spun că zodia săgetător la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Februarie 2022. Mari schimbări se anunță în ultima lună din această iarnă

Horoscop saptamanal 7-13 februarie 2022. Zodia Capricorn

În această săptămână, șansele de afirmare cresc, ambițiile cresc și posibilitatea de a intra pe o nouă traiectorie este mare. Astrologii menționează că zodia capricorn se află într-un proces de schimbare și nu mai poate accepta unele lucruri, pe care în trecut măcar le suporta. La final de săptămână, cineva le poate distruge câteva planuri legate de vacanță sau un anumit eveniment.

La capitolul sănătate, capricornii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii recomand să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.  
Zodia Vărsător

În prima partea săptămânii, vărsătorii pot descoperi un adevăr, care o să-i permită să se comporte altfel cu o persoană important din viața lor. Stelele mai arată că acest nativ poate face un pas major pe plan financiar, chiar dacă știe că există și unele riscuri. În a doua jumătatea săptămânii, vărsătorii pot avea discuții serioase cu partenerul de viață sau cu un membru a familie în legătură cu o sumă de bani. 

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, vărsătorii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Citește și: Zodii pentru care anul 2022 va fi plin de distracții. Vor trece prin cele mai frumoase momente din viața lor în anul tigrului

Zodia Pești

Este o săptămână în care compromisurile pot să-l coste scump pe acest nativ, pentru că sunt nevoiți să renunțe la ceva important. Astrologii spun că este o perioadă complicată pentru zodia pești, dar o să își dea seama foarte rapid cine este cu adevărat prieten, care este gata să ajute indiferent de situație. Finalul săptămânii poate aduce mai multe momente frumoase alături de partener sau familie. 

În această săptămână, peștii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Citește și: Zodii pline de noroc în anul 2022. Astrologii spun că sunt câțiva nativi care au noroc pe plan sentimental, profesional și financiar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.