Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 7-13 februarie 2022. Vărsătorii își pregătesc bagajele, iar Capricornii se bucură de o dragoste nouă

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 7-13 februarie 2022. Mihai Voropchievici a povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena3, ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Numerologul menționează că vărsătorii își pregătesc bagajele, iar capricornii se bucură de o dragoste nouă.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 7-13 februarie 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 7-13 februarie 2022 de la numerologul Mihai Voropchievici.

Zodia Berbec

Zodia berbec primește un mesaj dublu în această perioadă. Ar fi bine să se relaxeze și să aibă o atitudine mai simplă față de unele lucruri. De asemenea, nu trebuie să-și facă griji în legătură cu cineva apropiat. Timpul totul o să rezolve.

Zodia Taur

Numerologul menționează că în această săptămână zodia taur trebuie să își stabilească poziția în societate, la job sau acasă. Este foarte important să dea dovadă de forță și să spună cine sunt. În așa fel, pot evita o mulțime de probleme în viitor.

Citește și: Află dacă vei fi înșelat în anul 2022, conform zodie tale. Care sunt nativii ce vor avea de suferit din cauza infidelității
Zodia Gemeni

Este o perioadă extrem de productivă și consistentă la locul de muncă, dar și în familie pentru zodia gemeni. Mihai Voropchievici spune că vor apărea o suită de schimbări majore și benefice, care îi pot aduce și un statut nou în fața celor din jur.

Citește și: Zodii care pot călca pe bec în 2022. Acești nativi pot face unele greșeli de neiertat în fața partenerului

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 7-13 februarie 2022. Zodia Rac

Numerologul menționează că în această săptămână zodia rac are două opțiuni. Se pot muta în casă nou sau își schimbă locul de muncă. Nu este exclus, că unele persoane le pot face pe amândouă, fiindcă își găsesc puterea de a merge mai departe și a nu mai privi în spate. 
Zodia Leu

Este o săptămână în care zodia leu pleacă la atac și se dezlănțuie uraganul. O perioadă plină de emoții și schimbări pe diferite planuri. Mihai Voropchievici sfătuiește acestui nativ să se liniștească, deoarece oricum vor câștiga, trebuie doar să aștepte puțin. 

Zodia Fecioară

Numerologul dezvăluie că zodia fecioară îl are pe Vunjo. În această perioadă, fecioarele au de câștigat pe toate planurile și se bucură de deciziile corecte pe care le-au luat în trecut. O săptămână frumoasă, dar cu foarte multă muncă și implicare.  

Citește și: Zodiile cu o sănătate de fier în anul 2022. Te regăsești printre aceste zodii?
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 7-13 februarie 2022. Zodia Balanță

Mihai Voropchievici spun că în această săptămână cineva îi va trimite un cadou minunat zodia balanță. Poate fi orice, dar care are o semnificație frumoasă. Acest nativ se simte mai bine și mai încrezut, deoarece primește atenția dorită. 

Zodia Scorpion

Numerologul scoate în evidență că zodia scorpion intră în planurile divinității. Prin urmare, indiferent ce fac în această săptămână, sunt însoțiți de noroc, care până la final îi aduce succesul dorit. Visele se împlinesc rapid. 

Citește și: Cum vei sta la capitolul sănătate în anul 2022, în funcție de zodiac ta. Unele zodii vor avea o sănătate de fier
Zodia Săgetător

Mihai Voropchievici dezvăluie că zodia săgetător stă pe o pojghiță de gheață foarte subțire în această perioadă. Nu este exclus că au ceva karmic de plătit de anul trecut. Problemele le dau bătăi de cap și sunt puși în situații mai dificile. 

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru toate zodiile. Urmează un an plin de schimbări

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 7-13 februarie 2022. Zodia Capricorn

Numerologul menționează că zodia capricorn trece prin ceva nou, pasional și fierbinte. Își controlează foarte greu emoțiile și dorințele, dar se bucură de o atenție din partea unei persoane. O săptămână provocatoare pentru acest nativ. 
Zodia Vărsător

Mihai Voropchievici spune că zodia vărsător își poate pregăti bagajele în această săptămână, deoarece astrele arată că poate apărea o călătorie. O perioadă în care acest nativ va învăța lucruri noi și va găsi soluțiile unor probleme. 

Zodia Pești

Numerologul scoate în evidență faptul că zodia pești este pusă pe ceartă, din cauza emoțiilor și nervilor adunați în ultimul timp. Cu toate acestea, Mihai Voropchievici recomandă să stea mai liniștiți, fiindcă oricum tot ei vor câștiga. Peștii trebuie să aibă mai multă răbdare.  

Citește și: Zodiile care pot deveni părinți în anul 2022. Unii nativi vor începe o nouă etapă din viața lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.