Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022. Racii sunt puși pe scandal, iar Leii trec prin probe de foc

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022. Mihai Voropchievici a povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena3, ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Numerologul menționează că racii sunt puși pe scandal, iar leii trec prin probe de foc.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 14-20 februarie 2022 de la numerologul Mihai Voropchievici.

Zodia Berbec

Numerologul recomandă ca în această perioadă, zodia berbec să fie mai liniștită și calmă, când vine vorba de probleme. Totul se rezolvă cu încetul, dar trebuie puțină răbdare și înțelepciune. Mihai Voropchievici menționează că surprizele plăcute vi doar pentru cei care știu să aștepte. 

Zodia Taur

Mihai Voropchievici spune că zodia taur este puțin dată peste cap, deoarece nu știu dacă să înceapă sau nu. Această zodie are o mulțime de întrebări fără răspunsuri. Cu toate acestea, săptămâna următoare poate începe cu surprize. 

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în primăvara 2022. O perioadă în care dragostea plutește în aer
Zodia Gemeni

Numerologul subliniază că zodia gemenii în această săptămână este într-o protecție divină. Acest nativ este protejat împotriva tuturor răutăților, persoanelor cu deochi și chiar cu gânduri ascunse. O perioadă în care sunt protejați și pot să își ducă până la sfârșit planurile până la capăt. 

Citește și: Horoscopul banilor 14-20 februarie 2022. Balanțele și Scorpionii fac cadouri scumpe, iar Săgetătorii depășesc o sumă stabilită din timp

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022. Zodia Rac

Mihai Voropchievici menționează că în această perioadă zodia rac este pusă pe scandal, dar pe un scandal mare. În această săptămână, când nu le merg lucrurile, racii dau vina pe cei din jur și agravează situația. Numerologul recomandă să se mobilizeze și să se abțină de la unele comentarii. 
Zodia Leu

Numerologul spune că zodia leu trece prin probe de foc și încercări dificile în această săptămână. Mihai Voropchievici sfătuiește ca acest nativ să se înarmeze cu răbdare, forță și tărie, fiindcă vor apărea probleme care trebuie rezolvate urgent. 

Zodia Fecioară

Mihai Voropchievici scoate în evidență că în această săptămână, zodia fecioară este pusă sub semnul întrebării. Este o perioadă în care primesc un adevăr foarte important, care le poate decide soarta, dar în același timp este extrem de enervant. 

Citește și: Horoscop săptămânal 14-20 Februarie 2022. Gemenii vor reacționa prompt, iar Săgetătorii vor avea mai mult timp pentru distracție
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022. Zodia Balanță

Numerologul subliniază că în această perioadă, zodia balanță poate găsi răspunsurile așteptate, doar dacă vor convoca un consiliu de familie. De asemenea, multe lucruri au rămas în coadă de pește. 

Zodia Scorpion

Este o săptămână extrem de productivă și plină de evenimente pentru zodia scorpion. Mihai Voropchievici menționează că apar vești bune, surprize, cadouri și sume importante de bani, care le pot decide problemele și lipsurile. 

Citește și: Horoscop saptamanal 14-20 februarie 2022. Leii și Fecioarele se îndrăgostesc din nou, iar Balanțele privesc altfel un om
Zodia Săgetător

Numerologul menționează că zodia săgetător în această săptămână trebuie să își analizeze acțiunile și să își schimbe tactica. Ar fi bine să abordeze diferit toate problemele din prezent. De asemenea, Mihai Voropchievici sfătuiește să vadă unde au greșit și să acționeze contrar. 

Citește și: Horoscopul banilor 14-20 Februarie 2022. Leii vor face mai multe cheltuieli, iar Vărsătorii își vor gestiona bine economiile

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 14-20 februarie 2022. Zodia Capricorn

Capricornii sunt pe caii mari. Mihai Voropchievici spune că în această săptămână au parte de câștiguri pe toate planurile. Sunt curajoși, îndrăzneți și plini de viață. Au toate șansele să obțină ce vor, fiindcă carisma și simțul umorului le rezolvă pe toate. 
Zodia Vărsător

Numerologul scoate în evidență că zodia vărsător în această perioadă intră pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Au fost destul de caustici, iar acum, trebuie să fie mai atenți, deoarece le cam alunecă picioarele. Și-au creat singuri probleme. 

Zodia Pești

Mihai Voropchievici menționează că zodia pești trece printr-o săptămână frumoasă și plină de emoții. Au parte de dragoste nouă, pasională și fierbinte. Se simt iubiți și apreciați. S-ar putea ca acest nativ să găsească, în sfârșit, persoană potrivită. 

Citește și: Horoscop Urania 12-18 Februarie 2022. Săgetătorii și Scorpionii vor fi influențați de Soarele care intră în Pești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.