Horoscop lunar – martie 2022. Balanțele și Scorpionii au parte de o lună plină de noroc la dragoste, iar Săgetătorii își îndeplinesc visele

Horoscop lunar – martie 2022. Este o lună frumoasă pentru o bună parte din zodii, fiindcă apar posibilități unice de a trece la un nou nivel pe plan profesional. Astrologii spun că balanțele și scorpionii au parte de o lună plină de noroc la dragoste. Iar săgetătorii își îndeplinesc visele. 

Horoscop lunar – martie 2022

Află ce a pregătit astrele pentru zodia ta în luna martie 2022, de la cei mai buni astrologi.

Zodia Berbec

Berbecii încep o nouă etapă din viața lor în această perioadă și face mai multe lucruri ca să termine un proiect sau un lucru la care lucrează de ceva timp. Astrele scot în evidență că devine mai sincer și nu ascunde adevăratele sentimente față de un om. De asemenea, pe plan profesional este o lună mai intensă, pentru că apar mai multe oportunități de care merită să vă apucați, în special dacă vă pot aduce bani.

Iar la capitolul sănătate berbecii nu trebuie să-și facă griji, deoarece vor scăpa de câteva afecțiuni și se vor bucura de momentele petrecute cu cei dragi.

Zodia Taur

Taurii au parte de o lună extrem de frumoasă, întrucât pot călători sau pleca într-o vacanță. Este o perioadă în care acest nativ reușește să lucreze și să facă câțiva bani în plus, dar și să se odihnească alături de oamenii pe care îi iubește. În a doua partea lunii, taurii se pot trezi cu o noutate extrem de bună legată de studii, job sau viață personală.

În luna martie, taurii pot începe să se preocupe de niște afecțiuni mai vechi netratate și să își reevalueze starea de sănătate. Odihna și oamenii dragi îi aduce liniștea de care avea nevoie.

Citește și: Schimbări pentru a găsi dragostea pe care trebuie să le facă fiecare zodie. Ce trebuie să faci ca să-ți găsești iubirea adevărată
Zodia Gemeni

Gemenii primesc o propunere perfectă la finalul lunii martie, care îi permite să își schimbe situația financiară complet. Conjuncția planetelor arată că primește un ajutor din partea unei persoane pe plan profesional. Și s-ar putea să se evidențieze la locul de muncă. De asemenea, astrologii mai adaugă că este o perioadă benefică pentru a construi o relație nouă. Mai ales, dacă emoțiile sunt puternice. Stelele arată că părerea lor se schimba în legătură cu obiceiul unui om.

Gemenii nu vor trece prin momente dificile la capitolul sănătate. Dar se vor preocupa de stilul lor de viață și vor revizui alimentația lor.

Citește și: Cum iubește fiecare femeie, în funcție de zodie. Lidia Fecioru scoate la iveală detalii necunoscute
Horoscop lunar – martie 2022. Zodia Rac

Racii găsesc mai multe surse de bani în luna martie și își dă seama că începe să își permită tot mai multe lucruri. Este o perioadă, în care acest nativ poate face câteva schimbări pe plan personal, pentru că își dă seama că nu mai poate accepta unele condiții sau obiceiuri. În a doua partea lunii martie, racii au posibilitatea să atragă atenția asupra unui talent pe care îl are de ceva timp. 

Astrele arată că zodia rac poate avea probleme de sănătate la mijloc de lună. Acestea pot fi legate de sistemul imunitar sau nervos. Mare grijă la alimentație!

Citește și: Cele mai istețe și inteligente zodii. Acești oamenii au fost dotați cu cel mai bun creier
Zodia Leu

În luna martie, zodia leu își planifică mai corect și armonios relațiile, investițiile, afacerile și întâlnirile. Sunt mai organizați și norocul îi însoțește peste tot. Mai ales că în fața lor apar mai multe posibilități de a-și arăta talentele. Este o perioadă favorabilă pentru ei din punct de vedere financiar, pentru că câștig mai mulți bani decât luna trecută. Se simt în siguranță pe plan profesional, financiar, dar și personal. 

La final de lună, leii pot avea insomnii și oboseala cronică din cauza unor probleme care îi dau bătăi de cap. Astrologii sfătuiesc să evitați excesele de orice fel.

Zodia Fecioară

Fecioarele depășesc chiar și propriile așteptări în luna martie, întrucât se apucă de unele lucruri pe care în trecut nu le putea suporta. Este o perioadă mai deosebită pentru acest nativ, fiindcă apar schimbări pe plan personal, financiar și profesional. Iar în a doua jumătatea lunii martie, fecioarele pot achiziționa un obiect extrem de scump, dar care îi aduce multă fericire. 

Poziția planetelor mai arată că la capitolul sănătate, astrele le poate aduce stări psihice mai puțin favorabile. Din fericire, la final de lună lucrurile se vor calma pentru zodia fecioară.

Citește și: Cum reacționezi când ești înșelat în funcție de zodia ta. Câțiva nativi pot fi foarte agresivi, iar alții indiferenți
 

Horoscop lunar – martie 2022. Zodia Balanță

Balanțele au parte de o lună plină de noroc la dragoste, fiindcă au mai multă încredere în ei și nu amână unele întâlniri importante. Astrologii spun că acest nativ întâlnește cei mai frumoși și inteligenți oamenii. Cu care pot colabora și obține succese pe plan profesional, dar și financiar. La finalul lunii martie, balanțele primesc o propunere, care îi pun într-o situație dificilă, deoarece trebuie să renunțe la ceva important, ca să obțină ceva în schimb. 

Astrologii mai scot în evidență că balanțele se pot confrunta cu dureri de cap sau oboseală din cauza unui program încărcat. La final de lună se simt mult mai bine, poate datorită unei vacanțe.

Citește și: Zodii care nu suportă singurătatea. Își doresc să aibă alături mulți oamenii și să socializeze

Zodia Scorpion

Stelele arată că scorpionii au parte de o lună plină de noroc la dragoste și se întâlnesc cu oameni, care îi pot schimba viața. Stelele mai arată că la mijlocul lunii martie, acest nativ se poate simți epuizat, deoarece sunt prea multe lucruri pe umerii lor. Iar la final de lună se eliberează și, în sfârșit, poate să facă tot ce își dorește și își planifică de ceva timp. 

Poziția planetelor arată că scorpionii la capitolul sănătate pot scăpa de o boală, care de mult timp le dă bătăi de cap. S-ar putea să găsească un medic, care are ca scop tratarea pacienților, nu scoaterea banilor din ei.
Zodia Săgetător

Săgetătorii își îndeplinesc visele în luna martie și pășesc într-o lume. În care multe uși se deschid în fața lor, dar trebuie să își dorească acest lucru. Astrologii spun că acest nativ își găsește liniște și echilibru, pentru că nu mai caută fericirea în alți oamenii, dar o găsește în interiorul lor. La finalul lunii martie, săgetătorii pot profita de un eveniment sau întâlnire pentru a face niște bani în plus. 

Ce privește sănătatea săgetătorilor, astrele menționează că pot apărea dureri de cap și insomnii chiar de la început de lună din cauza faptului că își fac griji de ceva foarte important pentru viitorul lor.

Citește și: Cele mai frumoase cupluri din zodiac. Astrologii au stabilit care sunt cele mai stabile cupluri

Horoscop lunar – martie 2022. Zodia Capricorn

Capricornii au parte de cea mai fericită lună din tot anul, deoarece este alături de oamenii speciali și frumoși. În luna martie, capricornii au mai mult timp liber și se pot ocupa de niște hobby mai vechi sau își pot îndeplini niște vise din copilărie. La mijloc de lună, se pot trezi cu mai multe propuneri în legătură cu niște sărbători sau evenimente. Nu este exclus că persoanele născute în zodia capricorn pot pleca într-o vacanță sau călătorie spontană.

La început de lună pot apărea niște afecțiuni mai vechi, care se pare că nu au fost tratate până la capăt și pot reveni. Este foarte important ca acest nativ să găsească un specialist profesionist și să vă odihniți mai mult.

Citește și: Cei mai competitivi oameni din zodiac. Acești nativi fac tot posibilul ca să ajungă unde își doresc și muncesc foarte mult pentru visele lor
Zodia Vărsător

Vărsătorii au parte de o lună magică în care totul merge foarte bine. Și chiar este gata să facă o schimbare pe plan profesional. Astrele arată că acest nativ este înconjurat în această lună de oamenii potriviți, care știu să intervină la momentul potrivit. Iar la final lunii martie, vărsătorii se pot trezi cu o propunere legată de un nou loc de muncă sau un lucru suplimentar, care îi poate aduce câțiva bani în buzunar. 

La capitolul sănătatea lucrurile merg și aici destul de bine pentru zodia vărsător. Astrologii nu observ nici o problemă gravă de sănătate care poate apărea în această perioadă.

Zodia Pești

Peștii se pot îndrăgosti și își pot pierde mințile după un om. Luna martie este plină de magie și dragoste pentru acest nativ, care își dorește să fie iubit și să se simtă în siguranță. Conjuncția planetelor arată că la locul de muncă apar mai multe schimbări, care îi aduc beneficii și se poate simți mai liber. De asemenea, vor petrece mai multe evenimente sau întâlniri cu oamenii, pe care îi văd foarte rar din cauza faptului că locuiesc în altă țară sau alt oraș.

La capitolul sănătate pot apărea mai multe schimbări, iar peștii ar fi bine să fie mai atenți la tot ce consumă din alimente și băuturi.

Citește și: Zodiile care se pot împrieteni foarte repede cu oricine. Știu să găsească rapid o limbă comună cu alți oamenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.