Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră

Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Această lună este plină de schimbări și lucruri frumoase în viața multor zodii. După mai multe cercetări, astrologii au stabilit care sunt zilele în care fiecare zodie împarte poate avea noroc la dragoste, carieră și bani.

Zilele norocoase pentru luna martie 2022

Află care sunt zilele norocoase în luna martie 2022 conform datelor stabilite de astrologi.

Zodia Berbec

Numerologii evidențiază zilele de 7, 8 și 9 martie, când acest nativ poate avea noroc la bani și în același timp să evolueze în carieră. De asemenea, nu sunt excluse nici zilele de 11, 12 și 15 martie, pentru că zodia berbec poate avea parte de propuneri care le va permite să câștige mai mulți bani. Iar la capitolul dragoste s-ar putea ca pe data de 18 sau 19 martie să privești altfel dragostea.

Zodia Taur

Taurii sunt norocoși în această lună în special la bani, pentru că au tot mai multe oportunități să își manifeste profesionalismul. Prin urmare, cel mai mare noroc la bani este pe data de 19, 20 și 22 martie. Iar pe data de 25 sau 26 martie pot accepta o invitație de la o persoană influentă. Ce privește viața sentimentală, numerologii spun că este foarte accentuată în luna martie, mai ales în zilele de 28 și 29 martie.

Citește și: Zodiile care se pot împrieteni foarte repede cu oricine. Știu să găsească rapid o limbă comună cu alți oamenii
Zodia Gemeni

Gemenii sunt norocoși în dragoste în această lună, mai ales pe data de 14 și 15 martie. Aceste zile pot juca un rol decisiv în viața personală. De asemenea, pe data de 25 și 27 martie pot apărea propuneri interesante și spontane, care îți vor permite să ai mai mulți bani în buzunar. Iar profesional poți observa schimbări majore pe data de 27, 28 și 29 martie.

Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Zodia Rac

Numerologii au ajuns la concluzia că zodia rac poate avea noroc la bani în zilele de 16 și 17 martie. Iar pe data de 21, 22 și 24 martie pot avea parte de o surpriză legată de cariera lor. Poziția planetelor mai arată că în ziua de 30 sau 31 martie pot interveni schimbări la capitolul dragoste. S-ar putea ca în această perioadă să își găsească persoana potrivită.

Citește și: Zodii care nu acceptă să fie refuzate. Sunt încăpățânate și doresc ca toată lumea să fie la picioarele lor
Zodia Leu

Leii pot avea multe succese la capitolul bani pe data de 11, 12 și chiar 13 martie. Se pot întâmpla lucruri neplanificate, care se pot întoarce ca un mare avantaj pentru această zodie. Astrologii scot în evidență că leii își pot schimba job-ul sau chiar crește într-o funcție mai mare în perioada 27 și 28 martie. Nu este exclus că pot avea un mare noroc la dragoste în jurul datei de 29 martie.

Zodia Fecioară

Poziția planatelor arată că data de 15 și 16 martie poate aduce zodiei fecioară o mulțime de schimbări pozitive la capitolul bani. În această lună vor apărea multe oferte și posibilități pentru a evolua și pe plan profesional. Astrologii mai adaugă că pe data de 22 și 23 martie se pot întâmpla lucruri ciudate pe plan profesional. De asemenea, pot cunoaște o persoană specială și atrăgătoare pe data de 25 și 26 martie.

Citește și: Zodiile feminine care știu să manipuleze bărbații. Doar cer și li se dă!
Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Zodia Balanță

În luna martie, balanțele sunt norocoși la dragoste, mai ales pe data de 13 și 14 martie. Se pot întâmpla lucruri ciudate, dar foarte plăcute pentru a evolua la capitolul stimă de sine. Prin urmare, și pe plan financiar pot să își schimbe situația legată de bani, mai ales pe data de 20 și 22 martie. Astrologii mai adaugă că la capitolul carieră se pot schimba multe lucruri pe data de 25 și 27 martie.

Citește și: Zodii care vor trece prin mari schimbări în 2022. Anul Tigrului aduce în viața lor, evenimente neașteptate

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt plini de noroc în luna martie, mai ales pe data de 9, 10 și 11 martie. Aceste zile le poate aduce succese la capitolul bani și îndrăzneala de a cere mai mult. Iar la capitolul carieră pot să avanseze în funcție sau în general să își schimbe locul de muncă, care va deveni mai bine plătit pe data de 18, 19 și 21 martie. Ce privește dragoste, aici, la fel, nu sunteți înconjurați de noroc și zilele de 27, 28 și 29 martie vă așteaptă ceva de neuitat.
Zodia Săgetător

În această lună, săgetătorii au toate șansele să evolueze rapid pe plan profesional, mai ales pe data de 12, 13 și 14 martie. Iar banii pot ajunge în buzunarul săgetătorilor, un pic mai târziu, adică pe 20 și 21 martie. De asemenea, la fel de rapid poate să se schimbe și viața sentimentală, unde intervine o persoană nouă. Iar pe data de 27 și 28 martie pot primi noutăți bune.

Citește și: Zodii care nu se vor îmbolnăvi în anul 2022. Acești nativi vor avea cel mai rezistent sistem imunitar în anul Tigrului

Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Zodia Capricorn

Poziția planetelor arată că zodia capricorn poate avea noroc la bani în zilele de 13, 14 și 15 martie. Nu este exclus că în jurul zilei de 23 martie pot apărea propuneri interesante de un nou job, mai bine plătit cu un program mai lejer. Iar ce privește dragostea, astrologii scot în evidență că pot să apar schimbări majore pe data de 27 și 28 martie.

Citește și: Zodii care au ghinion în dragoste. Au de suferit dacă nu sunt atente
Zodia Vărsător

Pe data de 16, 17 și 18 martie, vărsătorii vor avea posibilitatea să accepte o propunere legată de bani, care îi poate schimba viața foarte rapid. Iar la capitolul carieră pot evolua rapid în zilele de 22, 23 și 24 martie. Nu ignora unele apeluri și mesaje pe data de 25, 26 și 27 martie, deoarece stelele îți pregătesc ceva special în această perioadă pe plan personal.

Zodia Pești

Pe data de 9, 11 și 12 martie te pot aștepta câteva evenimente neplanificate, care îți poate aduce mai mulți bani în buzunar. Astrologii mai adaugă că zodia pești pe data de 17, 18 și 19 martie are toate șansele să demonstreze adevăratele abilități când vine vorba de profesionalism. Prin urmare, stelele evidențiază și zilele de 23 și 24 martie, când poți avea noroc la dragoste și poți să cunoști un om special.

Citește și: Top 4 cele mai bune soții din zodiac. Femeile care pot să păstreze armonia și dragostea în familie

11 comentarii la „Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *