Horoscop saptamanal 14-20 martie 2022. Săgetătorii și Capricornii dau dovadă de multă diplomație, iar pentru Vărsători vine o săptămână complicată

Horoscop saptamanal 14-20 martie 2022. Este o săptămână productivă și plină de surprize pentru cei care au afaceri personale. Conjuncția planetelor arată că săgetătorii și capricornii dau dovadă de multă diplomație, iar pentru vărsători vine o săptămână complicată.

Horoscop saptamanal 14-20 martie 2022

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 14-20 martie 2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii se trezesc cu o problemă la locul de muncă, pentru că nu au fost îndeplinite câteva condiții. Din acest motiv, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii bune de a se integra într-un colectiv sau companie. Dar în a doua parte a săptămânii se schimbă starea de spirit și se concentrează pe job-ul lor mai bine, întrucât șefii le pot propune o avansare sau o mărire de salariu, dar pe care trebuie de muncit mai mult.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia berbec, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Taur

În această săptămână, zodia taur va simți nevoia de a-și ridica nivelul cultural și educațional, poate învăța o limbă, poate studia tradiții sau chiar poate călători. Este o perioadă destul de încărcată, dar acest nativ le reușește pe toate, fiindcă știe să își organizeze timpul. Iar intuiția și logica îi ajută să scape de multe probleme în plus. 

Astrele spun că taurii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Citește și: Horoscopul Primăverii 2022. Apare mai multă stabilitate în viața nativilor de pământ, iar unele zodii vor găsi fericirea adevărată
Zodia Gemeni

Datorită unor acțiuni sau gesturi, gemenii privesc altfel un om în această perioadă. Sunt dedicați și primitori. În prima parte a săptămânii, acest nativ se decide să facă un pas major, care îi poate schimba relația cu o persoană. De asemenea, nu este exclus că cineva poate interveni în planurile pe care le construiește. Este foarte important să își asculte inima.

Poziția planetelor arată că gemenii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr, grăsimi sau alcool consumat zilnic!

Horoscop saptamanal 14-20 martie 2022. Zodia Rac

Racii au parte de surprize în această perioadă și petrec timpul foarte frumos alături de oamenii dragi. Astrele spun că în a doua parte a săptămânii, acest nativ economisește foarte mulți bani datorită unui om sau unor cunoștințe din trecut. Racii sunt plini de curaj și nu se tem să vorbească despre lucrurile mai sensibile, care sunt evitate de foarte mulți oamenii. 

Stelele arată că zodia racii la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Primăvara 2022. Astrologii au dezvăluit nativii cu cele mai mari șanse de a se îmbogăți
Zodia Leu

Astrologii spun că casa muncii este bine aspectată în această perioadă pentru zodia leu, în așa fel, vă puteți asuma responsabilități în plus. De asemenea, stelele mai arată că starea acestui nativ este atât de misterioasă și mistică încât cei din jur nu vă pot înțelege. Pe plan financiar, lucrurile merg foarte încet, dar sigur spre punctul unde vreți să ajungeți. 

La capitolul sănătate, leii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs. 

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în martie 2022. Acești nativi vor avea parte de o lună romantică și memorabilă
Zodia Fecioară

Fecioarele sunt pline de fericire și entuziasm în această săptămână, întrucât simte că este iubită și apreciată de cei din jur. Nu este exclus că în prima jumătate a săptămânii, acest nativ va ieși în evidență cu un talent și s-ar putea să fie observată de oamenii potriviți. Mai aproape de final de săptămână, fecioarele fac un pas major în legătură cu o sumă de bani și nu este gata să renunțe la ei. 

Astrele recomandă ca în această perioadă, fecioarele să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Citește și: Zodiile care vor obține cei mai mulți bani în primăvara 2022. Astrologii au stabilit nativii care vor fi însoțiți peste tot de noroc în această perioadă
Horoscop saptamanal 14-20 martie 2022. Zodia Balanță

În prima parte a săptămânii, balanțele au parte de discuții, examene, întâlniri sau negocieri importante. În orice caz sunt foarte ocupați și depun efort să termine totul la timpul potrivit, pentru că cineva îi presează din spate. În a doua jumătate a săptămânii, atmosfera este mai liniștită, deoarece petrece timpul cu rudele sau cu prietenii. De asemenea, își pot aminti de câteva talente sau abilități pe care de mult nu le au aplicat. 

În această săptămână, balanțele ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în primăvara 2022. O perioadă în care dragostea plutește în aer

Zodia Scorpion

Scorpionii devin un adevărat exemplu în această perioadă pentru o persoană, întrucât nu se lasă bătuți și continue să muncească. Până la final de săptămână își dă seama ce trebuie să corecteze, ca totul să meargă și mai bine. De asemenea, astrologii mai arată că pot pleca într-o călătorie sau excursie în care va descoperi o altă mentalitate și viață. 

Scorpionii au parte de o sănătate de fier în această săptămână și sunt rezistenți la diferite boli. Cu toate acestea, astrologii sfătuiesc ca zodia scorpion să își ajute organismul și să mănânce mai multe fructe și legume pentru a-și ajuta imunitatea.
Zodia Săgetător

Săgetătorii dau dovadă de multă diplomație în această perioadă și au foarte multe de câștigat în urma unor discuții de la locul de muncă. Astrologii spun că au șanse să crească din punct de vedere profesional și mai apoi financiar. La final de săptămână pot fi dezamăgiți într-o persoană apropiată, fiindcă nu se aștepta că va lua o decizie importantă fără să-i întrebe. 

Săgetătorii trebuie să devină mai atente la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli. 

Citește și: Horoscopul primăverii 2022. Berbecii și Taurii trec printr-o schimbare radicală, iar Gemenii își găsesc a doua jumătate

Horoscop saptamanal 14-20 martie 2022. Zodia Capricorn

În această perioadă, capricornii dau dovadă de multă diplomație și au de câștigat din mai multe puncte de vedere. Se pot lăuda cu un real succes la locul de muncă, unde pot ieși în evidență datorită ideilor ingenioase și profesionalismului, care nu-i lipsește niciodată. La final de săptămână, se pot întâlni cu niște oameni importanți și scot la iveală informații secrete. 

În această săptămână, zodia capricorn va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, din acest motiv, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional. 
Zodia Vărsător

Astrologii spun că pentru vărsători vine o săptămână complicată, în special din punct de vedere emoțional, deoarece apar informații, care îi stresează și întristează. În a doua jumătatea săptămânii, acest nativ găsește soluții și surse necesare pentru a continua ceea ce a început în trecut. De asemenea, pot investi în ceva important, care îi poate aduce o anumită influență. 

În această săptămână, vărsătorii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos. 

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Martie 2022. A doua jumătate te poate aștepta în cele mai speciale locuri

Zodia Pești

Este o perioadă importantă și crucială pentru zodia pești, care știe ce vrea și unde vrea să ajungă. Astrologii menționează că în prima parte a săptămânii, zodia pești va avea foarte mult noroc pe plan financiară și găsește soluții chiar și din cele mai dificile situații. De asemenea, își consolidează poziția în familie și demonstrează că este un om de încredere și știe nu doar să vorbească, dar și să facă. 

Astrele arată că în această perioadă, peștii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în primăvara 2022. O perioadă în care dragostea plutește în aer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.