Horoscop Urania pentru perioada 19-25 martie 2022. Previziuni astrologice. Luna va tranzita zodia Balanță și Scorpion, iar soarele va intra în zodia Berbec

Horoscop Urania pentru perioada 19-25 martie 2022. De ce trebuie să te ferești în săptămâna 19-25 martie și ce probleme medicale pot să apară. Luna va tranzita zodia Balanță și Scorpion, iar soarele va intra în zodia Berbec. Previziuni complete Urania de la libertatea.ro

Horoscop Urania pentru perioada 19-25 martie 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 19-25 martie 2022 de la cel mai cunoscut astrolog din România.

Zodia Berbec

Urania menționează că în această săptămână vor apărea o mulțime de surprize venite din partea prietenilor. De asemenea, zodia berbec va fi destul de prudentă și va evita să răspundă la provocări. Sunt reținuți și analizează cu atenție unele întâlniri sau discuții. 

Zodia Taur

Astrologul scoate în evidență că zodia taur va fi motivată și capabilă să abordeze unele aspecte din viața lor personală. Acestea erau evitate, fiindcă nu aveau suficientă energie interioară. Acest nativ mai are tentația de a recurge la mici artificii și compromisuri pentru a obține ceva pe plan financiar. 

Citește și: Află dacă vei fi înșelat în anul 2022, conform zodie tale. Care sunt nativii ce vor avea de suferit din cauza infidelității
Zodia Gemeni

În această săptămână, gemenii vor cere unor oamenii să își schimbe atitudinea, mai ales dacă vor să rămână prieteni cu ei. Urania scoate în evidență că acest nativ va avea tendința de a fugi de relații prea complicate, atitudini clare, asumarea unor responsabilități sau de situații care impun decizii radicale. 

Citește și: Zodii care pot călca pe bec în 2022. Acești nativi pot face unele greșeli de neiertat în fața partenerului

Horoscop Urania pentru perioada 19-25 martie 2022. Zodia Rac

Urania menționează că în această perioadă zodia rac caută echilibrul interior în activități care îi smulg din realitate și problemele actuale. Au o mulțime de preocupări intelectuale, artistice, culturale în diferite ipostaze sau spirituale.
Zodia Leu

În această săptămână, leii vor da dovadă de diplomație. Datorită soarelui care intră în zodia berbecului se aprinde sectorul ideilor importante care aduc în viața lor decizii importante. Urania spune că leii la locul de muncă dă dovadă de seriozitate și responsabilitate. 

Zodia Fecioară

Urania scoate în evidență că în această perioadă zodia fecioară trece prin axa banilor și a bunurilor. Vor fi puși deseori să se confrunte cu situații complicate, prin care nu au mai trecut. De asemenea, își mobilizează resursele personale. Este vorba de pragmatism, experiență, informare corectă, maturitate și analiză.

Citește și: Zodiile cu o sănătate de fier în anul 2022. Te regăsești printre aceste zodii?
Horoscop Urania pentru perioada 19-25 martie 2022. Zodia Balanță

Astrologul observă că luna va tranzita zodia balanță și le va da celor născuți sub acest semn multă suplețe mentală, înfățișare plăcută, maniere elegante, blândețe în glas și felul de a comunica delicat. O săptămână productivă și frumoasă pentru acest nativ.  

Zodia Scorpion

Urania spune că în această săptămână luna va străbate zodia scorpionului și va reuși să le aducă răbdarea și subtilitatea pe a da de capăt unor situații încâlcite. Se va strecura prin hățișul unor relații dificile și tensionate. Vor reuși să înfrunte neînțelegerile și ambițiile unor persoane. 

Citește și: Cum vei sta la capitolul sănătate în anul 2022, în funcție de zodiac ta. Unele zodii vor avea o sănătate de fier
Zodia Săgetător

În această perioadă, săgetătorii depun efort de a nu deteriora o activitate sau un proiect în care s-au angajat alături de unul sau mai mulți oamenii apropiați. De asemenea, astrologul subliniază că acest nativ va asista la relatări care le va stârni uimirea, dar în același timp și neîncrederea. 

Citește și: Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru toate zodiile. Urmează un an plin de schimbări

Horoscop Urania pentru perioada 19-25 martie 2022. Zodia Capricorn

Urania menționează că în această perioadă, zodia capricorn va simți nevoia de a se calma pentru a înțelege și a analiza ce se întâmplă cu adevărat. Își dă seama că este ceva la mijloc și este vorba de un fapt de viață ascuns, intenție rea sau chiar o activitate care este ținută strategic la distanță. 
Zodia Vărsător

Astrologul observă că zodia vărsător, în această săptămână va fi pusă pe harță și nu va suporta să fie contrazisă. Nu este exclus că se vor enerva când cei din jur le vor demonstra că au greșit sau că lucrurile stau altfel. Acest lucru este din cauza unei probleme de familie.  

Zodia Pești

Urania scoate în evidență că pentru zodia pești este o perioadă în care se vor răzgândi de foarte multe ori, vor înmâna ceva și chiar se vor confrunta cu idei extrem de ciudate. De asemenea, vor descoperi un adevăr care nu-i vor duce la vreo fericire sau la o motivație serioasă. 

Citește și: Zodiile care pot deveni părinți în anul 2022. Unii nativi vor începe o nouă etapă din viața lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.