Zodiile care își țin sentimentele în secret cu Mihai Voropchievici. Un top cu cei mai neașteptați nativi

Zodiile care își țin sentimentele în secret cu Mihai Voropchievici. Numerologul în cadrul emisiunii ”Adevăruri ascunse”, de la Antena3 povestește despre zodiile care nu se grăbesc să-și arate adevăratele sentimente și iubesc în secret. 

Trăsăturile irezistibile ale zodiilor cu Mihai Voropchievici

Află care sunt zodiile ce nu se grăbesc să-și arate sentimentele.

Zodia Fecioară

Mihai Voropchievici menționează că în această listă se regăsește zodia fecioară, deoarece este extrem de perfecționistă și vrea să se asigure dacă nu a încurcat dragostea cu altceva. Acest nativ aruncă ocheade și își ține iubirea în tăcere, fiindcă nu se grăbește nicăieri. Fără îndoială, sunt cele mai secretoase și greu abordabile persoane din zodiac. 

Zodia Scorpion

Numerologul scoate în evidență că zodia scorpion extrem extrem de secretoasă și este genul de persoană, care iubește din umbră. Nu își arată sentimentele, iar acest lucru îi permite să aibă un echilibru emoțional. Refuză să arate ceva și te lasă pe tine să-i descoperi adevăratele scopuri sau misiuni. De asemenea, trebuie de menționat că atunci când un scorpion îți spune ”te iubesc” într-un timp scurt, atunci e mai mult o amenințare. 

Citește și: Horoscop. Cele mai deștepte și agere zodii. Ele găsesc soluții în orice situație
 

Zodia Pești

Mihai Voropchievici spun că zodia pești este visătoare și sensibilă. Nu își strigă sentimentele, pentru că se tem să fie considerați niște persoane frivole. Din acest motiv, chiar dacă trece printr-o pasiune arzătoare, mai ține ascuns și oferă dragostea cu porția. Îi trebuie mai mult timp pentru a se simți în siguranță și a fi capabil să vprbească despre propriile sentimente fără frică.  

Citește și: De ce îți este frică cel mai mult? De șerpi, moarte sau înălțime? Astrologii au aflat care este frica fiecărei zodii
Zodiile care își țin sentimentele în secret cu Mihai Voropchievici. Zodia Capricorn

Numerologul spune că zodia capricorn este mai reținută și nu se grăbește să își exprime sentimentele. Acest lucru este din cauza faptului că au o doză de neîncredere în cei din jur. Până câștigă mai mult curaj, preferă să iubească în taină. Este curios faptul că acest nativ iubește toată viața, dar nu vorbește prea mult despre sentimentele tale. În schimb, îți poți da seama de dragostea lor prin grija și atenția pe care o manifestă. Sunt mai multe detalii în acțiunile lor, care îi dau de gol. 

Zodia Rac

Mihai Voropchievici scoate la iveală faptul că racii sunt extrem de reticenți și nu dau tot din sufletul lor. Acest nativ păstrează secretul iubirii, dar în același timp și distanța. Sunt gata să vorbească despre adevăratele lor sentimente doar în cazul în care sunt siguri că persoana de lângă ei este suficient de sinceră. Nu sunt gata să treacă prin aventuri de scurtă durată, fiindcă nu se pot deschide. 

Citește și: Top 3 zodii care se dedică relației și sunt prea naivi ca să observe că partenerul nu-l mai iubește

3 comentarii la „Zodiile care își țin sentimentele în secret cu Mihai Voropchievici. Un top cu cei mai neașteptați nativi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *