Horoscop saptamanal 28 martie-3 aprilie 2022. Leii și Fecioarele au dorința de a se întoarce în trecut, Balanțele sunt extrem de creative

Horoscop saptamanal 28 martie-3 aprilie 2022. O săptămână cu foarte multe provocări la locul de muncă și în cadrul unor proiecte. Stelele arată că leii și fecioarele au dorința de a se întoarce în trecut, balanțele sunt extrem de creative.

Horoscop saptamanal 28 martie-3 aprilie 2022

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 28 martie-3 aprilie 2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

În această săptămână, berbecii iau măsuri globale, cresc într-un anumit domeniu și încearcă să schimbe cât mai multe lucruri. De asemenea, dezvoltă încrederea în ei și comunică cu foarte mulți oameni. Se simt importanți și apelează la soluții neobișnuite. În a doua jumătate a săptămânii, se poate confrunta cu o problemă legată de viața lor personală.

În această perioadă berbecii se simt destul de bine și nu sunt afectați emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.   

Zodia Taur

Taurii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Poziția astrelor arată că în a doua jumătate a săptămânii vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile. 

Stelele arată că zodia taur la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Cele mai stilate zodii din horoscop. Ele știu foarte bine să-și facă apariția
Zodia Gemeni

Astrele spun că casa muncii este bine aspectată în această perioadă pentru zodia gemeni, în așa mod, vă puteți asuma responsabilități în plus. De asemenea, conjuncția astrelor mai arată că starea acestui nativ este atât de misterioasă și mistică încât cei din jur nu vă pot înțelege. Pe plan financiar, lucrurile merg foarte încet, dar sigur spre punctul unde vreți să ajungeți. 

La capitolul sănătate, gemenii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs. 

Horoscop saptamanal 28 martie-3 aprilie 2022. Zodia Rac

Racii sunt pline de fericire și entuziasm în această săptămână, deoarece simte că este iubită și apreciată de cei din jur. Nu este exclus că în prima jumătate a săptămânii, acest nativ va ieși în evidență cu un talent și s-ar putea să fie observată de oamenii potriviți. Mai aproape de final de săptămână, racii fac un pas major în legătură cu o sumă de bani și nu este gata să renunțe la ei. 

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, racii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități!

Citește și: Cum înșală bărbații, în funcție de zodie. Unii nativi sunt experți în infidelitate, alții se dau de gol instant
Zodia Leu

Leii au dorința de a se întoarce în trecut și a schimba unele lucruri în viața lor, fiindcă își dau seama că lucrurile puteau fi altfel. Cu toate acestea, își găsește curajul să meargă mai departe și să descopere lumea, chiar dacă face multe greșeli. Finalul săptămânii aduce foarte multă fericire în sufletul zodiei leu, pentru că cunoaște un om special. 

În această săptămână, leii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Citește și: La ce boli este predispusă fiecare zodie. Trebuie să le cunoști pentru a le putea preveni
Zodia Fecioară

În această perioadă, fecioarele au dorința de a se întoarce în trecut, pentru că acum știu cum ar trebui să se comporte într-o anumită situație. Cu toate acestea, își găsește curajul să meargă mai departe și să continue ce au început, chiar dacă condițiile sunt extrem de dificile. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ se poate lăuda cu un succes. 

Astrologii recomand ca acest nativ să își controleze emoțiile, fiindcă își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație. 

Citește și: Cu ce zodii să nu te cerți? Te vor face să te simți jenant într-o ceartă
Horoscop saptamanal 28 martie-3 aprilie 2022. Zodia Balanță

Balanțele sunt extrem de creative în această săptămână și simt nevoia de a se manifesta. Acest nativ se poate trezi cu mai multe propuneri avantajoase la locul de muncă și s-ar putea să obțină mai mulți bani. La finalul săptămânii, balanțele întâlnesc oamenii noi și descoperă o altă lume, care este complet diferită de a lor. O să-și dea seama că mai are de lucru pentru a atinge perfecțiunea. 

Balanțele trebuie să devină mai atente la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli. 

Citește și: Zodii care pot călca pe bec în 2022. Acești nativi pot face unele greșeli de neiertat în fața partenerului

Zodia Scorpion

Astrele arată că în această săptămână, scorpionii vor lucra mult la acte și documente importante. Vor căuta informații și detalii la ceea ce vă preocupă. De asemenea, nu este exclus că vor avea de lămurit chestiuni de asigurări, impozit, plăți financiare, moștenirii și împrumuturi. La final de săptămână, scorpionii se pot împotmoli și vor asculta sfatul înțelept a unei persoane mai în vârstă. 

În această săptămână, zodia scorpion va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, prin urmare, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional. 
Zodia Săgetător

Astrele menționează că pentru săgetători vine o săptămână complicată, în special din punct de vedere emoțional, deoarece apar informații, care îi stresează și întristează. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ găsește soluții și surse necesare pentru a continua ceea ce a început în trecut. De asemenea, pot investi în ceva important, care îi poate aduce o anumită influență. 

În această săptămână, săgetătorii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos. 

Citește și: Dulciurile pe care le preferi în funcție de zodie. Cu siguranță adori acest desert

Horoscop saptamanal 28 martie-3 aprilie 2022. Zodia Capricorn

La început de săptămână, capricornii pot trece printr-un eșec, dar din fericire acest nativ nu da mâinile în jos. În așa fel, la final de săptămână se bucură de un real succes pe plan profesional, întrucât nu se sperie de eșecuri. De asemenea, capricornii vor ajuta foarte mult oamenii, care acum se află într-o situație dificilă. Binele făcut altora acum, se va întoarce înzecit la voi mai târziu. 

Astrele arată că în această perioadă, capricornii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.
Zodia Vărsător

Vărsătorii se trezesc cu o problemă la locul de muncă, deoarece nu au fost îndeplinite câteva condiții. Din acest motiv, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii bune de a se integra într-un colectiv sau companie. Dar în a doua jumătate a săptămânii se schimbă starea de spirit și se concentrează pe job-ul lor mai bine, pentru că șefii le pot propune o avansare sau o mărire de salariu, dar pe care trebuie de muncit mai mult.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia vărsător, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Horoscop Urania 2022. Previziuni complete pentru întregul an. Află ce ți-au pregătit astrele în toate domeniile

Zodia Pești

Peștii evită aventurile financiare în această perioadă, întrucât multe lucruri din jurul lor nu sunt stabile. În prima jumătate a săptămânii cumpără câteva obiecte necesare pentru locul de muncă sau studii. De asemenea, poate avea o discuție serioasă legată de viitorul unei relații. Finalul săptămânii aduce surprize legate de viața lor personală. Este timpul să facă o decizie majoră. 

Astrele spun că peștii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Citește și: Zodiile care se despart greu de o persoană. Acești nativi fac tot posibilul pentru a întoarce fosta relație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.