Horoscop lunar – mai 2022. Vărsătorii și Peștii descoperă și învață ceva nou, iar Berbecii au noroc la dragoste

Horoscop lunar – mai 2022. Astrele arată că este o lună plină de noroc la capitolul dragoste și nu este exclus că multe cupluri vor trece la un nou nivel. Conjuncția planetelor arată că vărsătorii și peștii descoperă și învață ceva nou, iar berbecii au noroc la dragoste. 

Horoscop lunar – mai 2022

Află ce a pregătit astrele pentru zodia ta în luna mai 2022, de la cei mai buni astrologi.

Zodia Berbec

Berbecii au noroc la dragoste în luna mai și au posibilitatea să impresioneze și să uimească o persoană pe care o simpatizează de ceva timp. Acest nativ este plin de carismă și cel mai important are suficient curaj în el. În a doua parte a lunii, sunt foarte bine aspectați în tot ce ține de sfera comunicării și reușește să facă mai multe legătură sau colaborări cu oameni influenți.

Berbecii nu vor trece prin momente dificile la capitolul sănătate. Dar se vor preocupa de stilul lor de viață și vor revizui alimentația lor.  

Zodia Taur

Taurii găsesc mai multe surse de bani în luna mai și își dă seama că începe să își permită tot mai multe lucruri. Este o lună, în care acest nativ poate face câteva schimbări pe plan personal, deoarece își dă seama că nu mai poate accepta unele condiții sau obiceiuri. În a doua parte a lunii mai, taurii au posibilitatea să atragă atenția asupra unui talent pe care îl are de ceva timp. 

Astrele arată că zodia taur poate avea probleme de sănătate la mijloc de lună. Acestea pot fi legate de sistemul imunitar sau nervos. Mare grijă la alimentație!

Citește și: Horoscopul banilor pentru 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Cum vei sta la capitolul bani, în funcție de zodie
Zodia Gemeni

În luna mai, zodia gemeni își planifică mai corect și armonios relațiile, investițiile, afacerile și întâlnirile. Sunt mai organizați și norocul îi însoțește peste tot. Mai ales că în fața lor apar mai multe posibilități de a-și arăta talentele. Este o perioadă favorabilă pentru ei din punct de vedere financiar, pentru că câștig mai mulți bani decât luna trecută. Se simt în siguranță pe plan profesional, financiar, dar și personal. 

La final de lună, gemenii pot avea insomnii și oboseala cronică din cauza unor probleme care îi dau bătăi de cap. Astrologii sfătuiesc să evitați excesele de orice fel.

Citește și: Horoscop Minerva pentru anul 2022. Karma se schimbă pentru multe zodii și norocul vine la cei care nici măcar nu se așteptau la asta
Horoscop lunar – mai 2022. Zodia Rac

Racii depășesc chiar și propriile așteptări în luna mai, deoarece se apucă de unele lucruri pe care în trecut nu le putea suporta. Este o perioadă mai deosebită pentru acest nativ, întrucât apar schimbări pe plan personal, financiar și profesional. Iar în a doua jumătate a lunii mai, racii pot achiziționa un obiect extrem de scump, dar care îi aduce multă fericire. 

Conjuncția planetelor mai arată că la capitolul sănătate, astrele le poate aduce stări psihice mai puțin favorabile. Din fericire, la final de lună lucrurile se vor calma pentru zodia rac.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici pentru anul 2022. Sfaturile care te vor ajuta să eviți problemele în anul tigrului
Zodia Leu

Leii au parte de o lună plină de noroc la dragoste, întrucât au mai multă încredere în ei și nu amână unele întâlniri importante. Astrele menționează că acest nativ întâlnește cei mai frumoși și inteligenți oamenii. Cu care pot colabora și obține succese pe plan profesional, dar și financiar. La finalul lunii mai, leii primesc o propunere, care îi pun într-o situație dificilă, fiindcă trebuie să renunțe la ceva important, ca să obțină ceva în schimb. 

Astrologii mai scot în evidență că leii se pot confrunta cu dureri de cap sau oboseală din cauza unui program încărcat. La final de lună se simt mult mai bine, poate datorită unei vacanțe.

Zodia Fecioară

Astrele spun că în luna mai, zodia fecioarele devine foarte activă în societate și simte că renaște. Conuncția planetelor mai arată că este o perioadă de glorie și de prosperitate pentru această perioadă. De asemenea, pe plan personal, lucrurile merg bine și se îndreaptă în direcția potrivită, chiar dacă mai apar certuri pe diferite subiecte. 

Poziția astrelor arată că fecioarele la capitolul sănătate pot scăpa de o boală, care de mult timp le dă bătăi de cap. S-ar putea să găsească un medic, care are ca scop tratarea pacienților, nu scoaterea banilor din ei.

Citește și: Cele mai puternice femei din zodiac. Pot fi mai dominate decât bărbații
Horoscop lunar – mai 2022. Zodia Balanță

Balanțele își îndeplinesc visele în luna mai și pășesc într-o lume. În care multe uși se deschid în fața lor, dar trebuie să își dorească acest lucru. Astrele menționează că acest nativ își găsește liniște și echilibru, deoarece nu mai caută fericirea în alți oamenii, dar o găsește în interiorul lor. La finalul lunii mai, balanțele pot profita de un eveniment sau întâlnire pentru a face niște bani în plus. 

Ce privește sănătatea balanțelor, astrele adaugă că pot apărea dureri de cap și insomnii chiar de la început de lună din cauza faptului că își fac griji de ceva foarte important pentru viitorul lor.

Citește și: Zodii pline de noroc în anul 2022. Astrologii spun că sunt câțiva nativi care au noroc pe plan sentimental, profesional și financiar

Zodia Scorpion

Scorpionii se dezvoltă în mai multe domenii și vor munci în luna mai mai mult decât de obicei. Astrele menționează că relațiile cu oamenii apropiați se îmbunătățesc și acest nativ găsește soluții pentru a-și aduce influența asupra unor lucruri. Din punct de vedere amoros, scorpionii simt că sunt apreciați și iubiți exact așa cum sunt. 

La început de lună pot apărea niște afecțiuni mai vechi, care se pare că nu au fost tratate până la capăt și pot reveni. Este foarte important ca scorpionii să găsească un specialist profesionist și să vă odihniți mai mult.
Zodia Săgetător

În această perioadă, săgetătorii nu se grăbesc și iau decizii cu foarte mult calm și echilibru. Poziția planetelor arată că acest nativ are ocazia de a-și crește anturajul cu persoane importante și influente într-un anumit domeniu. Finalul lunii mai este extrem de norocos și benefic pentru acest nativ, care găsește felul în care să își bună abilitățile în valoare. 

La capitolul sănătatea lucrurile merg și aici destul de bine pentru zodia săgetător. Astrele nu observ nici o problemă gravă de sănătate care poate apărea în această perioadă. 

Citește și: Cele mai serioase zodii. Au un comportament matur și riguros

Horoscop lunar – mai 2022. Zodia Capricorn

Capricornii au noroc la bani în luna mai și își poate controla foarte bine bugetul. Toate visele se materializează și are posibilități unice de a cunoaște oamenii influenți. De asemenea, acest nativ se implică în noi activități umanitare, ceea ce îi aduce fericire și împlinire sufletească. Astrele arată că apar și surprize pe plan personal. Surprizele vin de acolo de unde capricornii mai puțin se așteaptă. 

La capitolul sănătate pot apărea mai multe schimbări, iar capricornii ar fi bine să fie mai atenți la tot ce consumă din alimente și băuturi.

Citește și: Zodii pentru care anul 2022 va fi plin de distracții. Vor trece prin cele mai frumoase momente din viața lor în anul tigrului
Zodia Vărsător

Vărsătorii descoperă și învață ceva nou în această perioadă, fiindcă interacționează cu mai mulți oamenii și se află în diferite situații. De asemenea, grație farmecului personal acest nativ obține mai multe oferte pe plan profesional și financiar. Iar la finalul lunii mai, vărsătorii își adună mai multe resurse ca să ducă până la capăt un proiect sau eveniment important. 

Iar la capitolul sănătate, vărsătorii nu trebuie să-și facă griji, întrucât vor scăpa de câteva afecțiuni și se vor bucura de momentele petrecute cu cei dragi.

Zodia Pești

Peștii descoperă și învață ceva nou în cadrul unui proiect sau colaborări. Mai este o lună în care acest nativ trebuie să îndrăznească și să iasă în evidență, deoarece sunt creativi și au un simț artistic bine dezvoltat. Astrologii mai observ că își va îmbunătăți situația financiară și va reuși să-și facă mai multe rezerve, chiar dacă poate până la finalul lunii să cumpere un obiect destul de costisitor, dar necesar. 

În luna mai, peștii pot începe să se preocupe de niște afecțiuni mai vechi netratate și să-și reevalueze starea de sănătate. Odihna și oamenii dragi îi aduce liniștea de care avea nevoie.

Citește și: Cum vei sta la capitolul dragoste în 2022. Majoritatea nativilor vor avea succes pe plan sentimental, iar unele zodii ar trebui să lucreze mai mult asupra relațiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.