Horoscop Urania pentru perioada 23-29 aprilie 2022. Zodia rac poate găsi sau li se poate oferi o soluție, iar zodia balanță este extrem de sensibilă

Horoscop Urania pentru perioada 23-29 aprilie 2022. De ce trebuie să te ferești în săptămâna 23-29 aprilie și ce probleme medicale pot să apară. Astrele arată că zodia rac poate găsi sau li se poate oferi o soluție, iar zodia balanță este extrem de sensibilă. Previziuni complete Urania de la libertatea.ro

Horoscop Urania pentru perioada 23-29 aprilie 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 23-29 aprilie 2022 de la cel mai cunoscut astrolog din România.

Zodia Berbec

Urania scoate în evidență că zodia berbec va fi mai motivată în această perioadă și vor fi grupați în jurul unui proiect personal sau a unei teme de viață ce trebuie rezolvată fără întârziere. Întreaga săptămână, se va menține contextul bun pentru muncă și remunerarea a activităților profesionale sau ocazionale. 

Zodia Taur

Astrologul observă în această săptămână că există un procent important de concesie sau de slăbiciune sufletească, care îi poate face extrem de vulnerabili pe zodia taur. Își vor schimba gesturile și emoțiile, care vor fi stârnite de împrejurări, de rugăminți și lacrimi. O perioadă puternică din punct de vedere emoțional. 

Citește și: Horoscop săptămânal 25 Aprilie-1 Mai 2022. Peștii s-ar putea trezi cu unele probleme financiare, iar Fecioarele vor trece printr-o perioadă favorabilă
Zodia Gemeni

Este o perioadă extrem de favorabilă pentru zodia gemeni. Urania menționează că cei care au fost lezați în trecut de măsuri abuzive sau sancțiuni nedrepte care au fost luate împotriva lor, li se poate face dreptate. Astfel, își poate recupera imaginea sau reputația în fața subalternilor, superiorilor, colaboratorilor sau în rândul colegilor. 

Citește și: Horoscopul banilor 25 aprilie – 1 mai 2022. Capricornii și Vărsătorii câștigă mulți bani, dar și cheltuie destul, iar Peștii calculează totul

Horoscop Urania pentru perioada 23-29 aprilie 2022. Zodia Rac

În această săptămână, zodia rac poate găsi sau li se poate oferi o soluție în a-și continua studiile, în special dacă este vorba de cultivarea unui talent. Astrologul spune că acest nativ poate trăi momente esențiale care să le permită reflecții mature, iluminări, concluzii profunde sau idei pentru niște soluții mai bune. 
Zodia Leu

Urania observă că în această perioadă, leii vor avea o relație dificilă cu reprezentanții unor instituții, fiindcă vor fi marcate de niște reguli, limite sau interdicții. Prin urmare, acest nativ nu o să poată să se exprime liber în susținerea interesului lor sau apărarea unei cauze. 

Zodia Fecioară

Poziția planetelor arată că în această săptămână, zodia fecioară va dori să își consolideze statutul profesional prin studii individuale sau într-o instituție. Nu este exclus că pot să se înscrie în unități specializate din țară sau din străinătate, care le poate lărgi orizontul de cunoaștere. 

Citește și: Horoscop saptamanal 25 aprilie – 1 mai 2022. Scorpionii și Săgetătorii rezolvă lucruri importante, iar Capricornii sunt cu ochii în patru
Horoscop Urania pentru perioada 23-29 aprilie 2022. Zodia Balanță

În această perioadă, zodia balanță este extrem de sensibilă și reacționează acut la diferite evenimente exterioare sau de intervenția unor oamenii. Pot fi alarmați, enervați, îngrijorați sau întristați ori de câte ori se schimbă planurile. O săptămână solicitantă din punct de vedere emoțional. 

Zodia Scorpion 

Urania scoate în evidență că din cauza excesului de planete care dau frâu liber afectivității, unii oamenii pot să trăiască momente mai puțin armonice. De asemenea, vor avea așteptări mult prea înalte de la cineva sau chiar de la un proiect. Iar succesele modeste îi fac să se dezamăgească foarte repede. 

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Mai 2022. Vor interveni unele schimbări în viața nativilor din zodia…
Zodia Săgetător

Astrele arată că în această perioadă sănătatea săgetătorilor îi ajută foarte mult să facă față unor presiuni sau responsabilități. Datorită rezistenței nervoasă, forței fizice, stabilității organice și capacității de a se concentra, acest nativ face față unui efort profesional prelungit. 

Citește și: Zilele norocoase pentru luna mai 2022. Care sunt cele mai potrivite zile pentru discuții despre bani

Horoscop Urania pentru perioada 23-29 aprilie 2022. Zodia Capricorn

În această săptămână, cei născuți în zodia capricorn vor dori să se lămurească cu privire la natura unei relații sentimentale sau unei legături de orice fel nelegalizată prin căsătorie. Își dorește foarte mult să știe ce decizie ia și care este evoluția. Are nevoie de sinceritate, adevăr, certitudine și normalitate. 
Zodia Vărsător

Urania menționează că este o perioadă mai grea pentru zodia vărsător. În special, finalul săptămânii care îi aduce presiune acestui nativ din partea unui membru de familie sau printr-un context apăsător. Din acest motiv, vărsătorii pot deveni mai duri și categorici în legătură cu un subiect. 

Zodia Pești

Este o săptămână plină de dialoguri cu oameni de valoare, care le pot deschide mintea zodiei pești. Astrele mai arată că unii nativi se pot vindeca fără efort de o afecțiune din trecut. De asemenea, Urania recomandă ca peștii să aibă grijă de curente legate de administrarea banilor. 

Citește și: Horoscop saptamanal 25 aprilie – 1 mai 2022. Scorpionii și Săgetătorii rezolvă lucruri importante, iar Capricornii sunt cu ochii în patru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.