Horoscop saptamanal 2-8 mai 2022. Peștii și Berbecii trec prin schimbări radicale, iar Taurii pot fi geloși

Horoscop saptamanal 2-8 mai 2022. Este o săptămână destul de relaxantă și liberă pentru o bună parte din zodii. Conjuncția planetelor arată că peștii și berbecii trec prin schimbări radicale, iar taurii pot fi geloși.

Horoscop saptamanal 2-8 mai 2022

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 2-8 mai 2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii trec prin schimbări radicale în această săptămână și simt că lucrurile merg într-o direcție bună. Acest nativ își stabilește noile priorități și nu vrea să piardă o posibilitate legată de job sau bani. În a doua jumătate a săptămânii, berbecii pot avea o discuție cu un membru al familie și primește niște detalii importante. De asemenea, pe plan financiar apar tot mai multe propuneri, dar trebuie să fie atenți ca să nu treacă printr-o capcană. 

Astrele recomandă ca zodia berbec să își controleze emoțiile, întrucât își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Zodia Taur

Taurii pot fi geloși și plini de aroganță într-o situație, în care simt că sunt amăgiți și duși de nas. Acest nativ nu mai vrea să rabde și să accepte unele condiții. Este o săptămână în care această zodie o să se revolte și o să își întoarcă tot ce îi aparține. În a doua parte a săptămânii, taurii participă la un eveniment sau întâlnire care îi aduce mai mulți bani în buzunar și mai mulți cunoscuți într-un domeniu. 

Taurii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna mai 2022. Care sunt cele mai potrivite zile pentru discuții despre bani
Zodia Gemeni

În această săptămână, gemenii se simt obosiți și epuizați, întrucât sunt înconjurați de oameni care le iau toată energia. Astrele spun că chiar dacă lucrurile nu merg atât de bine cum și-au dorit, acest nativ nu se grăbește să renunțe la ceva important. Poziția planetelor mai arată că în a doua jumătate a săptămânii, gemenii se pot confrunta cu mai multe probleme juridice, care nu mai pot fi amânate. 

În această săptămână, zodia gemeni va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, prin urmare, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.  
 

Horoscop saptamanal 2-8 mai 2022. Zodia Rac

Racii au parte de o schimbare în sfera iubirii și încearcă să nu agraveze lucrurile, pentru că totul poate să se dărâme în câteva secunde. Este foarte atent în acțiunile sale și își selectează cuvintele atunci când abordează un subiect. Pe plan profesional totul merge destul de bine, chiar foarte bine, fiindcă a câștigat încrederea unui om important. 

În această săptămână, racii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos. 

Citește și: Unde vei găsi dragostea în luna Mai 2022. În această lună, orice are șanse mari să se îndrăgostească
Zodia Leu

Această săptămână este plină de emoții și impresii pentru zodia leu, deoarece se confruntă cu o mulțime de situații noi. În cadrul unor evenimente sau întâlniri acest nativ va străluci și își va arăta talentele. De asemenea, temperamentul îl va ajuta să își țină pozițiile și să găsească argumente mai bune pentru a demonstra că nu în zadar ocupă o anumită funcție sau statut. 

Astrele arată că în această perioadă, leii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în mai 2022. Zodia berbec ajunge la un nou nivel

Zodia Fecioară

Astrologii scot în evidență că în această perioadă un simplu hobby se poate dezvolta într-o adevărată afacere. Conjuncția planetelor arată că acest nativ este extrem de atent la completarea documentelor, deoarece își dă seama că unele erori pot influența rezultatul final. În a doua jumătate a săptămânii, fecioarele se dezvoltă spiritual și intelectual. 

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia fecioară, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Horoscop lunar – mai 2022. Vărsătorii și Peștii descoperă și învață ceva nou, iar Berbecii au noroc la dragoste
Horoscop saptamanal 2-8 mai 2022. Zodia Balanță

În această perioadă, balanțele rezolvă lucruri importante legate de job și casă. Stelele mai arată că pregătesc terenul pentru unele discuții serioase, întrucât nu își dorește să supere sau să jignească o persoană. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii rolul zodiei balanță devine tot mai mare în cadrul unui proiect sau eveniment. 

Astrele spun că zodia balanță trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Mai 2022. Vor interveni unele schimbări în viața nativilor din zodia…

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt extrem de înțelepți și echilibrați în această perioadă. Din acest motiv, este foarte greu să-i amăgești sau să-i încurci în detalii. Astrologii spun că în prima jumătate a săptămânii s-ar putea să obțină un statut important la locul de muncă sau în cadrul unui eveniment. De asemenea, are unica posibilitate de a obține o sumă de bani pentru niște declarații sau acțiuni simple. 

În această perioadă, scorpionii se simt destul de bine și nu sunt afectați emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.
Zodia Săgetător

Săgetătorii sunt cu ochii în patru pe o persoană sau pe o problemă, deoarece își dă seama că lucrurile evoluează mult prea repede. Este o săptămână mai complicată, pentru că au foarte mari emoții în legătură cu o problemă. Cu toate acestea, în a doua parte a săptămânii, acest nativ se descurcă cu toate provocările și găsește suma necesară de bani. 

Stelele arată că zodia săgetător la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la dragoste în mai 2022. Săgetătorii au o conexiune puternică sufletească cu cineva

Horoscop saptamanal 2-8 mai 2022. Zodia Capricorn

În această perioadă, capricornii se vor confrunta cu oameni dificili și extrem de agitați. Astrologii menționează că acest nativ nu se așteaptă la anumite reacții și este pus în situația în care să facă schimbări chiar în ultimul moment. Conjuncția astrelor mai arată că capricornii vor încerca să intre de două ori în același râu și s-ar putea să găsească aceleași probleme. 

La capitolul sănătate, capricornii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele recomand să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.
Zodia Vărsător

Vărsătorii în această săptămână, își folosesc la maxim inteligența, prudența și curiozitatea. Prin urmare, obțin succese atât în zona profesională, cât și pe plan personal. La mijloc de săptămână întâlnesc niște oamenii importanți, care îi pot deschide ochii la unele lucruri. De asemenea, este posibil ca o prietenie să evolueze până la o relație amoroasă.  

Astrele sfătuiesc ca în această perioadă, vărsătorii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în mai 2022. Zodia berbec ajunge la un nou nivel

Zodia Pești

În această perioadă, peștii trec prin schimbări radicale pe plan personal și își face mai multe planuri legate de viitor. Astrologii spun că pe plan profesional lucrurile merg din ce în ce mai bine, fiindcă șefii au o atitudine bună față de activitatea lor. De asemenea, pot beneficia de o călătorie sau vacanță aproape gratuită datorită unor cunoștințe sau abilități pe care le deține. 

La capitolul sănătate, peștii se pot lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Stelele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, deoarece nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză. 

Citește și: Horoscop lunar – mai 2022. Vărsătorii și Peștii descoperă și învață ceva nou, iar Berbecii au noroc la dragoste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.