Horoscop Urania pentru perioada 30 aprilie – 6 mai 2022. Luna va traversa zodia racului, iar peștii vor reuși să ajungă la o concluzie practică

Horoscop Urania pentru perioada 30 aprilie – 6 mai 2022. De ce trebuie să te ferești în săptămâna 30 aprilie – 6 mai și ce probleme medicale pot să apară. Conjuncția planetelor arată că luna va traversa zodia racului, iar peștii vor reuși să ajungă la o concluzie practică. Previziuni complete Urania de la libertatea.ro

Horoscop Urania pentru perioada 30 aprilie – 6 mai 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2022 de la cel mai cunoscut astrolog din România.

Zodia Berbec

Astrologul spune că schimbul de idei și informații va fi favorizat de poziția planetelor și dialogurile vor fi mai productive. Stelele mai arată că berbecii pot avea deplasări de scurtă durată, care îi permit să mențină legătura cu o persoană sau cu o instituție. Finalul săptămânii este despre familie și evenimente importante. 

Zodia Taur

În această perioadă, taurii trebuie să țină cont de mesajele astrelor și să analizeze care sunt soluțiile într-o situație. De asemenea, pot fi la un pas de a-și schimba viața, pentru că intervin tot felul de oameni. Iar informațiile din spațiul public îl fac să se uite în altă direcție și să renunțe la unele planuri. 

Citește și: Horoscopul banilor 2-8 mai 2022. Taurii și Gemenii au foarte multe de câștigat datorită răbdării, iar Racii pot face mai mulți bani din munca lor
Zodia Gemeni

Urania menționează că în această săptămână, gemenii se vor menține activi și productivi în orice situație. De asemenea, trei planete trec în tranzit prin sectorul funcției, succesului și al imaginii. Nu este exclus că pot avea un salt spectaculos în relația nativilor cu publicul. Își vor putea controla emoțiile și cuvintele. 

Citește și: Horoscop saptamanal 2-8 mai 2022. Peștii și Berbecii trec prin schimbări radicale, iar Taurii pot fi geloși

Horoscop Urania pentru perioada 30 aprilie – 6 mai 2022. Zodia Rac

Astrologul scoate în evidență că luna va traversa zodia racului și îi va permite să își valorifice abilitățile înnăscute. De asemenea, în această săptămână, racii vor sta foarte bine din punct de vedere mental, vor avea o imaginație deosebită, sensibilitate și vor avea tendința de a despica firul în patru. 
Zodia Leu

Urania observă că în această perioadă, mercur va permite înmulțirea relațiilor prin noi cunoștințe, prin aderarea la grupuri de oameni cu aceleași interese și activități. Acest nativ se va bucura de un schimb real de idei, valori sociale și impresii. Se vor simți utili și importanți. 

Zodia Fecioară

Zodia fecioară, poate trece în această perioadă printr-un posibil disconfort relațional provocat de felul în care se comporta un prieten și care îl va deranja într-un fel sau va jigni. De asemenea, se poate întâmpla ceva în sectorul carierei și al ascensiunii profesionale. 

Citește și: Zilele norocoase în luna Mai 2022, conform semnului zodiacal. Află zilele în care vei avea cel mai mult noroc în dragoste, la bani, dar și în carieră
Horoscop Urania pentru perioada 30 aprilie – 6 mai 2022. Zodia Balanță

În această săptămână, balanțele vor avea parte de dialoguri esențiale și informații legate de bani. Urania mai adaugă că planetele vor străbătea sectorul relațiilor parteneriale, care îi va aduce întâlniri și înțelegeri importante. Nu este exclus că cineva poate exagera și poate avea niște insistențe obositoare. 

Zodia Scorpion 

Astrologul menționează că zodia scorpion va fi avantajată de idei bune, imaginație, pragmatism și inteligență speculativă. Acest nativ va fi disponibil la dialog și va căuta soluții să ajungă la un numitor comun cu cineva important. De asemenea, vor găsi căi prin care pot ieși dintr-o situație complicată fără nici o vină

Citește și: Horoscop saptamanal 2-8 mai 2022. Peștii și Berbecii trec prin schimbări radicale, iar Taurii pot fi geloși
Zodia Săgetător

Poziția planetelor arată că în această săptămână sunt conturate relațiile sentimentale, care aduce zodiei săgetător chef de viață și dorința de a trăi la maxim. O persoană îi poate scoate din zona de confort și le aduce din nou bucuria de a primi plăcere de la tot ce se întâmplă viața lor. 

Citește și: Horoscop lunar Mai 2022. Taurii vor avea o lună plină cu de toate, iar Scorpionii vor avea cele mai fericite moment în această lună

Horoscop Urania pentru perioada 30 aprilie – 6 mai 2022. Zodia Capricorn

Urania spune că zodia capricorn poate sesiza detalii noi în relația cu o persoană și acest lucru îi face să privească altfel acțiunile lor. De asemenea, sunt posibile dialoguri pe teme curente legate de muncă sau studii. Iar în a doua jumătate a săptămânii, capricornii vor rezolva treburi legate de casă și familie. 
Zodia Vărsător

Este o săptămână mai complicată din punct de vedere emoțional pentru zodia vărsător. Astrologul spune că este posibil o schimbare atât a perspectivei, cât și a sentimentelor pe care le au față de familie, țară, educație, obiceiuri, credință sau mentalitate. De asemenea, au posibilitatea să călătorească în legătură cu job-ul lor. 

Zodia Pești

În această perioadă, peștii vor reuși să ajungă la o concluzie practică cu persoanele cu care nu au o relație foarte bună. Stelele vor introduce accente favorabile, care le va permite să găsească soluții de moment și să aibă realizări frumoase într-un domeniu. Iar din partea unor oameni apropiați vor veni noutăți bune.

Citește și: Horoscop lunar – mai 2022, cu Mihai Voropchievici. Zodia rac își deschide sufletul, iar fecioarele primesc o veste neașteptată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.