Horoscop Urania pentru perioada 7-13 mai 2022. Luna va traversa zodia fecioară, iar berbecii își arată caracterul puternic

Horoscop Urania pentru perioada 7-13 mai 2022. De ce trebuie să te ferești în săptămâna 7-13 mai și ce probleme medicale pot să apară. Stelele arată că Luna va traversa zodia fecioară, iar berbecii își arată caracterul puternic. Previziuni complete Urania de la libertatea.ro

Horoscop Urania pentru perioada 7-13 mai 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 7-13 mai 2022 de la cel mai cunoscut astrolog din România.

Zodia Berbec

În această săptămână, berbecii își arată caracterul puternic. Urania menționează că poziția planetelor le oferă protecție, noroc, forță de a susține un proiect important, sprijin material, curaj și rezistență la efort fizic sau la stres. De asemenea, acest nativ va avea nevoie de hrană spirituală.  

Zodia Taur

Astrologul scoate în evidență că este posibil un eveniment semnificativ pe plan personal, care îi va privi în special pe cei aflați în preajmă vârstei de 40 sau 42 de ani. În această săptămână pot fi dialoguri și conversații, în care se vor strecura elemente, care îi pot pune pe gânduri sau chiar își pot schimba părerea în legătură cu o temă. 

Citește și: Horoscop saptamanal 9-15 mai 2022. Racii și Leii privesc unele situații cu alți ochi, iar Fecioarele renunță la câteva responsabilități
Zodia Gemeni

În această perioadă, gemenii reușesc să își apere propriile opinii și vor da dovadă de echilibru interior. Nu se vor lăsa intimidați sau batjocoriți de persoanele din jur, fiindcă își știu drepturile. De asemenea, sunt posibile situații mai speciale care îi vor împiedica pe unii să poată primi veniturile cuvenite.  

Citește și: Horoscopul banilor 9-15 Mai 2022. Racii vor fi îndrăzneți și vor avea de câștigat, iar Capricornii vor găsi soluții acolo unde nici nu se așteptau

Horoscop Urania pentru perioada 7-13 mai 2022. Zodia Rac

Urania spune că zodia rac poate fi lipsită de motivație și energie în această perioadă. Nu are chef de muncă și în unele momente nu au suficientă încredere în sine. De asemenea, ascet nativ va dori să consolideze o relație de prietenie, care îi aduce nu doar momente frumoase, dar și noi posibilități. 
Zodia Leu

În prima jumătate a săptămânii, zodia leu se va concentra pe nevoile bănești ale momentului: încasări, cumpărături, administrare fonduri sau înțelegeri contractuale. Mai aproape de finalul săptămânii, acest nativ își poate îndeplini aspirațiile profesionale și realizările vin una peste alta. 

Zodia Fecioară

Urania scoate în evidență că luna va traversa zodia fecioară și va aduce acestor persoane echilibru interior, răbdare și soluții în toate activitățile profesionale. Nu este exclus că un prieten sau un om apropiat îi poate strica dispoziția prin felul deranjant și lipsit de responsabilitate în care se comportă. 

Citește și: Horoscop săptămânal 9-15 Mai 2022. Tauri vor renunța la unele persoane toxice, iar Scorpionii vor fi plini de energie
Horoscop Urania pentru perioada 7-13 mai 2022. Zodia Balanță

În această perioadă sunt posibile confruntări drastice de opinie, în care zodia balanță nu se va simți foarte bine. Astrologul spune că acest nativ își va putea da seama și cu cine au, în realitate, de-a face, fiindcă în contextul unor situații sau schimbări măștile vor cădea. Iar balanța își dă seama cine îi înconjoară.  

Zodia Scorpion 

Poziția planetelor le va aduce celor născuți în zodia scorpion atenție la detalii semnificative, intuiție, fler și subtilitate. Datorită acestor lucruri, scorpionii sunt mai atenți în demersurile de a primi sau recupera sume de bani sau bunuri cuvenite. De asemenea, acest nativ va fi rezistent la accidente, operații, complicații sau suferință interioară. 

Citește și: Horoscopul banilor 9-15 mai 2022. Fecioarele și Balanțele nu vor duce lipsă de bani, iar Scorpionii au potențial de succes
Zodia Săgetător

În această săptămână, săgetătorii caută logică, rațiune și dreptate în multe situații în care se află. De asemenea, se vor întâmpla multe lucruri care vor avea un ecou asupra sufletului lor. Stelele mai arată că orgoliul va fi mare în această perioadă și săgetătorii își vor arăta o altă față. 

Citește și: Horoscop saptamanal 9-15 mai 2022. Racii și Leii privesc unele situații cu alți ochi, iar Fecioarele renunță la câteva responsabilități

Horoscop Urania pentru perioada 7-13 mai 2022. Zodia Capricorn

Cu toate că zodia capricorn este destul de deșteaptă și matură în domeniul în care activează, simte nevoia de a-și completa pregătirile profesionale. Vor apela la niște cursuri sau studii care îi va permite să dețină competențe suplimentare sau un câmp mai larg de a înțelege o problemă. 
Zodia Vărsător

Urania scoate în evidență că vărsătorii se vor ține bine în această perioadă și vor oferi soluții alternative destul de credibile. Vor reuși să elimine cele mai deranjante sau avantajoase cauze într-un contract sau proiect de lungă durată. Se controlează și nu își permite să exagereze. 

Zodia Pești

Astrologul spune că relațiile parteneriale vor fi destul de comode și liniștite, fiindcă există dorința de a coopera și a nu se șicana, chiar dacă au în trecut episoade tensionate. De asemenea folosește niște instrumente legale juridic pentru a evita o nedreptate sau abuzuri, care îi poate lua timp și nervi în zadar. 

Citește și: Horoscopul verii 2022. Racii și Leii au noroc la bani în această perioadă, iar Fecioarele își scot la iveală secretele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.