Horoscop saptamanal 16-22 mai 2022. Scorpionii și Săgetătorii sunt ajutați de mai multe persoane, iar Capricornii pot lua decizii importante

Horoscop saptamanal 16-22 mai 2022. O săptămână în care mulți nativi reușesc să muncească și să se odihnească în același timp. Astrele arată că scorpionii și săgetătorii sunt ajutați de mai multe persoane, iar capricornii pot lua decizii importante. 

Horoscop saptamanal 16-22 mai 2022

Află ce au pregătit astrele în săptămâna 16-22 mai 2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

În această săptămână, berbecii se vor simți iubiți și apreciați de oamenii dragi. La capitolul dragoste, acest nativ poate trece la un alt nivel, mult mai complicat, dar și plăcut în același timp. Dacă pe plan personal, totul merge foarte bine, pe plan profesional apar schimbări care nu-i plac. Stelele arată că este posibil ca berbecii să lucreze pe mai puțini bani, dar cu responsabilități mai mari. 

În această săptămână, zodia berbec va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, în așa fel, vor fi predispuși la boli virale sezoniere. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Zodia Taur

Taurii au parte de o schimbare în sfera iubirii și încearcă să nu agraveze lucrurile, întrucât totul poate să se dărâme în câteva secunde. Este foarte atent în acțiunile sale și își selectează cuvintele atunci când abordează un subiect. Pe plan profesional totul merge destul de bine, chiar foarte bine, pentru că a câștigat încrederea unui om important. 

În această săptămână, zodia taur va fi nevoită să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oamenii. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos. 

Citește și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici spun care este scopul tău în viață, conform zodie. Menirea fiecărei zodii
Zodia Gemeni

Gemenii privesc unele situații cu alți ochi, fiindcă are mai multă experiență în spate. Dacă în trecut se panica foarte tare și își pierdea răbdarea rapid, acum știe să asculte și acționeze calm, chiar dacă sunt presați din spate. În a doua parte a săptămânii, relațiile cu cei din jur pot fi schimbătoare. Astfel, unele discuții vă pot aduce bani, iar altele vă pot lăsa cu un buget mai mic. 

Conjuncția planetelor arată că în această perioadă, zodia gemeni nu va avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.
Horoscop saptamanal 16-22 mai 2022. Zodia Rac

Astrologii spun că vine o perioadă destul de instabilă pentru zodia rac din cauza unor probleme cu rudele sau cu prietenii. Acest nativ va fi atras de un altfel de stil de viață și va crește interesul pentru un nou domeniu. În a doua jumătate a săptămânii, obțin un răspuns important de la o persoană și acest lucru îi permite să acționeze imediat. De asemenea, vor fi puși în situația să finalizeze rapid unele sarcini gospodărești. 

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia rac, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Cele mai sincere zodii. Acești nativi îți spun verde-n față și nu au nimic de ascuns
Zodia Leu

Leii renunță la unele responsabilități în această săptămână, întrucât își dau seama că din cauza lor nu reușește să își îndeplinească cele mai importante roluri din viața lor. Astrele scot în evidență că unele persoane născute sub acest semn zodiacal vor prefera activități individuale și retrase, în afara evenimentelor sociale. Pot descoperi un nou talent în ei. 

Astrele spun că zodia leu trece printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Citește și: Horoscopul dragostei 2022 cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Ce te așteaptă în anul tigrului pe plan amoros, în funcție de zodie

Zodia Fecioară

Fecioarele sunt extrem de înțelepți și echilibrați în această perioadă. În așa mod, este foarte greu să-i amăgești sau să-i încurci în detalii. Astrologii spun că în prima jumătate a săptămânii s-ar putea să obțină un statut important la locul de muncă sau în cadrul unui eveniment. De asemenea, are unica posibilitate de a obține o sumă de bani pentru niște declarații sau acțiuni simple. 

În această perioadă, zodia fecioară se simt destul de bine și nu este afectată emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.

Citește și: Horoscopul complet al anului 2022 cu Mihai Voropchievici. Câteva zodii vor trece prin cele mai mare schimbări din viața lor
Horoscop saptamanal 16-22 mai 2022. Zodia Balanță

Balanțele sunt cu ochii în patru pe o persoană sau pe o problemă, deoarece își dă seama că lucrurile evoluează mult prea repede. Este o săptămână mai complicată, fiindcă au foarte mari emoții în legătură cu o problemă. Cu toate acestea, în a doua parte a săptămânii, acest nativ se descurcă cu toate provocările și găsește suma necesară de bani. 

Conjuncția planetelor arată că zodia balanță la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Cum să slăbești în funcție de zodie?

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt ajutați de mai multe persoane în această săptămână și simte susținerea celor din jur. De asemenea, pot depăși o mare problemă legată de locul de muncă sau studii și se va simți mai liber. În a doua jumătate a săptămânii, scorpionii pot călători sau pot vizita locuri care au o semnificație aparte pentru ei. Acest nativ se va relaxa și își va da seama că totul funcționează chiar și fără prezența lor.  

La capitolul sănătate, zodia scorpion se poate trezi cu niște probleme mai vechi, fiindcă a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.
Zodia Săgetător

În această perioadă, săgetătorii sunt ajutați de mai multe persoane și nu se simt singuri în fața unei probleme. Stelele mai arată că acest nativ este mai deschid, activ și interesant de schimbul de informații. Vor fi prezenți la diferite întâlniri și evenimente, care îl poate duce la un nou nivel. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ va simți că joacă un rol important în viața unui om.  

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, zodia săgetător nu trebuie să exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități o consumați!

Citește și: Mihai Vorochievici. Ce semnifică fiecare cifră din CNP. ”Fiecare cifră spune cine suntem cu adevărat”

Horoscop saptamanal 16-22 mai 2022. Zodia Capricorn

Capricornii pot lua decizii importante care îi pot duce mai aproape de visul lor în această săptămână. Se implică în noi proiecte, discuții și fac pași importanți pentru a-și îmbunătăți viața. Se vor descurca foarte bine în lucrul în echipă și reușesc să ajungă la un numitor comun. La finalul săptămânii, demonstrează că este capabil să facă acțiuni concrete pentru a schimba ceva în viața lor. 

La capitolul sănătate, zodia capricorn se poate lăuda cu un organism extrem de puternic și rezistent. Astrele arată că corpul poate fi atacat de niște viruși, dar sistemul lor imunitar se descurcă extrem de bine și rapid, pentru că  nici nu vor observa ca au trecut printr-o criză.
Zodia Vărsător

Conjuncția planetelor arată că această săptămână este extrem de bună pentru zodia vărsător. Lucrurile se modifică benefic în jurul lor și-au parte și de un mic succes, dar care îi poate arăta o nouă cale. Se simt foarte bine și utili în activități educaționale, științifice sau în timpul discursurilor publice. Găsesc cele mai puternice argumente pentru a-și promova ideile sau a intra în posesia unui obiect prețios. 

Astrele recomandă ca zodia vărsător să își controleze emoțiile, întrucât își poate afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

Citește și: Zodii în care poți să ai încredere. Acești nativi mereu sunt gata să te ajute, iar tot ce le spui se va păstra în taină

Zodia Pești

Peștii pot fi geloși și plini de aroganță într-o situație, în care simt că sunt amăgiți și duși de nas. Acest nativ nu mai vrea să rabde și să accepte unele condiții. Este o săptămână în care această zodie o să se revolte și o să își întoarcă tot ce îi aparține. În a doua parte a săptămânii, peștii participă la un eveniment sau întâlnire care îi aduce mai mulți bani în buzunar și mai mulți cunoscuți într-un domeniu. 

Peștii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Citește și: Cele mai bune zodii în dragoste. Acești nativi pot cuceri frumos o persoană și iubesc cu toată inima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.