Horoscop Urania pentru perioada 14-20 mai 2022. Leii pot trece printr-o provocare, iar balanțele vor simți nevoia de a clarifica niște aspecte

Horoscop Urania pentru perioada 14-20 mai 2022. De ce trebuie să te ferești în săptămâna 14-20 mai și ce probleme medicale pot să apară. Astrele arată că leii pot trece printr-o provocare, iar balanțele vor simți nevoia de a clarifica niște aspecte. Previziuni complete Urania de la libertatea.ro

Horoscop Urania pentru perioada 14-20 mai 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 14-20 mai 2022 de la cel mai cunoscut astrolog din România.

Zodia Berbec

Urania scoate în evidență că zodia berbec întreaga săptămână va funcționa util și interesant. În prima jumătate a săptămânii, pot apărea discuții echilibrate și amabile menite să pună la punct detaliile unei colaborări. De asemenea, acest nativ poate intra în posesia unei sume de bani sau să rezolve o chestie patrimonială. 

Zodia Taur

Astrologul spun că zodia taur va dori să consolideze o situație sau să controleze evoluția unor proceduri instituționale, juridice sau administrative. Cu toate acestea, vor apărea evenimente care vor scoate la iveală nereguli și unii nativi vor acționa abuziv în direcția unei persoane. 

Citește și: Horoscopul banilor 16-22 mai 2022. Capricornii și Vărsătorii o duc excelent financiar, iar Peștii simt unde pot obține mai mulți bani
Zodia Gemeni

Urania observă că la locul de muncă sau la studii se poate contura o situație destul de complicată. Poate fi vorba de comentarii urâte sau zvonuri alarmante. Astrologul mai menționează că femeile însărcinate sau care planifică o sarcină trebuie să fie foarte prudente în activități fizice.   

Citește și: Horoscop saptamanal 16-22 mai 2022. Scorpionii și Săgetătorii sunt ajutați de mai multe persoane, iar Capricornii pot lua decizii importante

Horoscop Urania pentru perioada 14-20 mai 2022. Zodia Rac

Stelele arată că dinamica emoțională în această perioadă poate fi una importantă, motivantă și intensă. Unii racii se pot gândi la revizuirea comportamentului sau atitudinii față de o persoană. Iar în cazul relațiilor de dragoste poate interveni o despărțire temporară pentru a permite calmarea spiritelor.  
Zodia Leu

Urania scoate în evidență că în această săptămână leii pot trece printr-o provocare, care se transformă într-o mare șansă de a face un salt în carieră. Pot fi numiți sau desemnați într-o funcție, în special cei în jurul vârstei de 40 de ani. De asemenea, va avea parte de mult entuziasm, aventură, chef de viață, mișcare și competiție. 

Zodia Fecioară

Astrologul spun că pot apărea neplăceri în această perioadă. În special în timpul deplasărilor, fiindcă pot avea dialoguri stupide cu reprezentanții unor instituții care aplică amenzi, controlează acte sau o anumită activitate. De asemenea, poate avea un examen important, care necesită foarte multă implicare. 

Citește și: Horoscop saptamanal 16-22 mai 2022. Scorpionii și Săgetătorii sunt ajutați de mai multe persoane, iar Capricornii pot lua decizii importante
Horoscop Urania pentru perioada 14-20 mai 2022. Zodia Balanță

Urania menționează că în această săptămână, balanțele vor simți nevoia de a clarifica niște aspecte care privesc latura legală sau juridică. Conjuncția planetelor pune un accent special pe învățătură, opțiuni de viitor profesional, continuarea studiilor sau trecerea a unor etape de verificare a cunoștințelor. 

Zodia Scorpion 

Zodia scorpion va simți în această perioadă că viața îi pune la încercare, pentru că apar evenimente neplăcute în sectorul relațiilor parteneriale, al înțelegerilor, al contractelor, al proceselor. De asemenea, va fi un moment de apogeu al universului de trăiri, idealuri, simțiri și proiecții personale. 

Citește și: Horoscop săptămânal 16-22 Mai 2022. Gemenii se vor ocupa de mai multe lucruri odată, iar Săgetătorii vor găsi mai multe soluții la provocările pe care le întâlnesc
Zodia Săgetător

Poziția planetelor arată că săgetătorii trebuie să țină cont de o ofertă sau oportunitate în această săptămână. Nu este exclus că s-au putea să se deschidă în fața lor un drum nebănuit profesional. Poate fi vorba e un loc de muncă, alt statut, altă viață și alți bani.  

Citește și: Horoscopul banilor 16-22 mai 2022. Capricornii și Vărsătorii o duc excelent financiar, iar Peștii simt unde pot obține mai mulți bani

Horoscop Urania pentru perioada 14-20 mai 2022. Zodia Capricorn

Urania menționează că în această perioadă, zodia capricorn va trăi bucuriile sau nemulțumirile provocate de o prietenie, poveste de dragoste sau relația părinte copil. De asemenea, vor avea o intuiție foarte bună și vor găsi soluții din cele mai complicate situații. 
Zodia Vărsător

Astrologul scoate în evidență că luna se va afla în tranzit prin zodia vărsător în această săptămână și acest lucru îi va duce un plus de farmec și inspirație. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate provoca sinceritatea unei persoane prin intermediul unei glume sau o relatare hazlie. 

Zodia Pești

Urania spune că peștii vor avea o stare de spirit încărcată de regrete, resentimente și tendințe de a abandona un proiect sau niște planuri. Acest lucru poate fi din cauza faptului că în ultima vreme este dezamăgit cu privire la unii oamenii, idei sau proiecte de care s-au atașat foarte mult. 

Citește și: Zodii norocoase pe plan profesional în 2022. Aceste zodii vor avea câteva proiecte reușite și au șanse să câștige mulți bani din ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.