Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 19-25 septembrie 2022. Capricornii descoperă un adevăr, iar Racii nu trebuie să forțeze norocul

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 19-25 septembrie 2022. Mihai Voropchievici a povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena3, ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Numerologul spune că racii nu trebuie să forțeze norocul, iar capricornii descoperă un adevăr.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 19-25 septembrie 2022

Află ce te așteaptă în săptămâna 19-25 septembrie 2022 de la numerologul Mihai Voropchievici.

Zodia Berbec

Mihai Voropchievici scoate în evidență că zodia berbec din nou are parte de câștig pe toate planurile, fiindcă la ei apare Vunjo în această perioadă. Se bucură de succes și atenția oamenilor din jur. Este o perioadă cu adevărat productivă și plină de surprize pentru acest nativ. 

Zodia Taur

Numerologul observă că în această perioadă zodia taur susține o mică bătălie. Își demonstrează toate abilitățile și este extrem de hâtru. Nu trebuie să fie îngrijorați, fiindcă stelele îi garantează un câștig în mod sigur. Stelele arată că acest nativ poate fi și nervos până la final de săptămână. 

Citește și: Horoscopul banilor 19-25 septembrie 2022. Berbecii și Peștii se concentrează pe muncă și bani, iar Taurii au planuri ingenioase de a face bani
 

Zodia Gemeni

În această săptămână, zodia gemeni se bucură de fertilitate și belșug. Mihai Voropchievici menționează că peste puțin timp cele mai importante vise ale acestui nativ încep să se împlinească. O perioadă cu adevărat productivă și norocoasă, mai ales dacă este obișnuit să nu stea pe loc mult timp.  

Citește și: Horoscop saptamanal 19-25 septembrie 2022. Peștii și Vărsătorii fac o mare schimbare în viața lor, iar Berbecii își rezolvă problemele

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 19-25 septembrie 2022. Zodia Rac

În această săptămână, zodia rac trebuie să aibă mai multă răbdare și să nu forțeze mâna norocului. Toate lucrurile cu adevărat speciale și frumoase sunt pregătite doar pentru cei care sunt gata să aștepte. Timpul o să vă demonstreze dacă ați ales calea corectă. 
Zodia Leu

Numerologul recomandă zodiei leu să fie pregătiți pentru o suită de schimbări majore în această săptămână. Astrele arată că nu va fi totul perfect, va fi cu bune și cu rele. Este foarte important ca acest nativ să nu-și piardă motivația, fiindcă pe ei totul se ține. 

Zodia Fecioară

Mihai Voropchievici spune că în această perioadă, zodia fecioară trebuie să-și mobilizeze toate forțele pentru a demonstra că merită o anumită poziție sau funcție. Încearcă să își consolideze poziția în familie, serviciu sau societate. Din fericire, la final vor triumfa. 

Citește și: Horoscop lunar Octombrie 2022. Fiți pregătiți pentru schimbări majore în mai multe domenii
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 19-25 septembrie 2022. Zodia Balanță

Mihai Voropchievici spune că zodia balanță este pe o pojghiță foarte subțire de gheață. Din acest motiv, trebuie să fie extrem de prudenți în această săptămână, mai ales cu oamenii pe care îi cunoaște de puțin timp. De asemenea, nu trebuie să riște în zadar. 

Zodia Scorpion

Mihai Voropchievici spune că zodia scorpion este pe punctul de a se muta sau a face o schimbare cardinală în viața lor. Poate fi vorba de o muta legată de locuință sau chiar job. Vor acționa destul de sigur, deoarece simt nevoia de a aduce ceva în viața lor. 

Citește și: Horoscop săptămânal 19-25 Septembrie 2022. Gemenii vor fi cu ochii în patru, iar Săgetătorii vor simți epuizați dacă nu vor întreprinde ceva
Zodia Săgetător

Numerologul menționează că zodia săgetător are parte de o săptămână plină de mesaje. Acest nativ trebuie să fie atent la tot ce încearcă Universul să le arate. Apar mesaje și semne care îi pot ghida spre calea cea dreaptă. O săptămână cu o importanță majoră. 

Citește și: Horoscop Minerva despre sfârșitul anului 2022. Se schimbă karma și vine norocul

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici 19-25 septembrie 2022. Zodia Capricorn

Mihai Voropchievici spune că în această perioadă, capricornii pot afla un adevăr, care îi poate marca viața. Își poate schimba viitorul în bine și își dă seama cum trebuie să acționeze mai departe. Este o săptămână plină de încercări, care îl pot duce la un nou nivel. 
Zodia Vărsător

Mihai Voropchievici observă că zodia vărsător primește vești foarte bune în această perioadă. De asemenea, s-ar putea să primească un cadou minunat sau surpriza de la o persoană. Unii nativi chiar primesc o sumă de bani importantă și reușesc să scape de niște datorii. 

Zodia Pești

Numerologul observă că în această perioadă zodia pești susține o mică bătălie. Își demonstrează toate abilitățile și este extrem de hâtru. Nu trebuie să fie îngrijorați, fiindcă stelele îi garantează un câștig în mod sigur. Trebuie să își păstreze în continuare coloana vertebrală dreaptă. 

Citește și: Horoscop Minerva despre sfârșitul anului 2022. Se schimbă karma și vine norocul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.