Mihai Voropchievici despre arhanghelul tău în funcție de zodie. ”Este cel care îl vede pe Dumnezeu”

Mihai Voropchievici despre arhanghelul tău în funcție de zodie. Mihai Voropchievici a povestit în cadrul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de la Antena3, despre arhanghelii care protejează fiecare zodie și îi aduce puteri. 

Mihai Voropchievici despre arhanghelul tău în funcție de zodie

Află care este arhanghelul tău în funcție de zodie. 

Zodia Berbec

Mihai Voropchievici menționează că arhanghelul care protejează zodia berbec este Ariel. În vechile texte religioase e asociat cu lumină, înțelepciune și autoritate. De multe ori, acest arhanghel reamintește berbecilor să se gândească și la cei din jur, nu doar la ei. De asemenea, Ariel ajută acest nativ să își transforme visele în realitate și să obțină beneficii sau bunuri. 

Zodia Taur

Arhanghelul Chamuel este cel care îi ghidează pe oamenii din zodia taur. Îi duce pe calea cea bună pentru a obține ce își dorește foarte mult: iubire și pace. Astrologul spune că Chamuel este cel care îl vede pe Dumnezeu și era considerat unul dintre cei mai mari îngeri sau arhangheli. 

Citește și: Zodiile care își țin sentimentele în secret cu Mihai Voropchievici. Un top cu cei mai neașteptați nativi
 

Zodia Gemeni

Mihai Voropchievici scoate în evidență că arhanghelul care protejează zodia gemeni este Zadkiel, care înseamnă dreptatea lui Dumnezeu. Este un înger al mărinimiei și al compasiunii. Din acest motiv, gemenii simt mereu nevoia să ajute pe cineva în suferință. De asemenea, Zadkiel îl învață pe acest nativ să nicio rugă nu rămâne fără răspuns. 

Citește și: Trăsăturile irezistibile ale zodiilor cu Mihai Voropchievici. Surprize pentru tauri și raci

Mihai Voropchievici despre arhanghelul tău în funcție de zodie. Zodia Rac

Zodia rac este sprijinită de cel mai puternic arhanghel, este vorba de Gabriel. Acest înger mereu îi scot pe raci din impas, în special în situații de criză sau o problemă gravă. Astrologul mai spune că numele lui Gabriel, în textele vechi înseamnă Dumnezeu este puterea mea. Arhanghelul îi dă mai multă încredere în ei. 
Zodia Leu

Mihai Voropchievici spune că zodia leu este protejată și ajutată de Rafael. Acest arhanghel este cel care ponderează câteodată egoul și energia zodiei leu. Arhanghelul Rafael le temperează voința și îi obligă să se supună unor reguli. De asemenea, le oferă o mulțime de daruri spirituale și îi ajută să fie mai generoși. 

Zodia Fecioară

Zodia fecioară are parte de un arhanghel de forță, este vorba de Metatron. Acest înger îl ajută să învețe măsura lucrurilor, să crească intelectual, să evolueze prin fiecare experiență. Arhanghelul Metatron spune că numai cel care învață permanent este capabil să își ajute semenii. De asemenea, îndeamnă acest nativ să se roage nu doar când este într-o situație dificilă. 

Citește și: Ce te scoate din fire cel mai mult la iubitul tău, în funcție de zodie
Mihai Voropchievici despre arhanghelul tău în funcție de zodie. Zodia Balanță

Mihai Voropchievici menționează că zodia balanță este susținută de Hagiel sau Haniel, care înseamnă bucuria sau gloria lui Dumnezeu. Accentuează starea spirituală de echilibru deplin prin credință și rugăciune. Zodia balanță este îndrumată să cântărească lucrurile și să depun un efort considerabil pentru a echilibra situațiile tensionate. 

Zodia Scorpion

Zodia scorpion este protejată și susținută de Azrael. Astrologul spune că acest înger ajută oamenii să treacă fără durere în lumea de dincolo. Este legat de casa morții și roata zodiacului. Arhanghelul Azrael propovăduiește moartea și reînvierea. Scorpionii învață de la acest înger  să nu judece oamenii, să aștepte cursul firesc al faptelor și să se bucure de viață acum. 

Citește și: Cele mai puternice și rezistente femei din zodiac. Ele demonstrează că pot fi nu doar puternice, dar și frumoase la maxim
Zodia Săgetător

Mihai Voropchievici menționează că zodia săgetător este protejată și ocrotită de Uriel sau i se mai spune lumina lui Dumnezeu. Se spune că cei pe care îl ocrotește Uriel au sufletul strălucitor, plin de bucurie și compasiune. Datorită acestui arhanghel, săgetătorii beneficiază de lumina cunoașterii, sunt spirite curioase, libere și capabile să se înalțe prin spiritualitate. 

Citește și: Cea mai atrăgătoare trăsătură fizică, în funcție de zodie. Săgetătorii și Berbecii nu se așteptau la asta

Mihai Voropchievici despre arhanghelul tău în funcție de zodie. Zodia Capricorn

Zodia capricorn este apărată de Mihail. Un înger sfânt, plin de înțelepciune și curaj, care înseamnă puterea lui Dumnezeu. Acest arhanghel este apărătorul dreptății, ordinii și credinței. Cei care sunt ocrotiți de Mihail sunt învățați să trăiască drept, chiar dacă lumea este strâmbă. 
Zodia Vărsător

Mihai Voropchievici spune că zodia vărsător este sprijinită de Cassiel. Este un arhanghel învățător, care urmează destinele muritorilor și îi îndrumă pe un drum de la distanță. Cei care sunt ocrotiți de Cassiel beneficiază de fiacre experiență a vieții și curgerea timpului îi aduc mai multă înțelepciune. 

Zodia Pești

Astrologul spune că zodia pești este ajutată de Asariel. Numele lui se traduce din limba veche ca Dumnezeu este ajutorul tău. Este un arhanghel al compasiunii, ocrotitori și ajutori. Datorită acestui înger, peștii sunt alături de semenii lor atunci când au nevoie și îi susțin cu tot ce pot în perioadele mai grele sau momente de cumpănă. 

Citește și: Baba Vanga a făcut profeții despre zodii! Nativii care vor avea parte de noroc cinci ani de acum încolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.